u cetvrtak stizu...al samo za one koji su rezervirali...tako ako imas rezervaciju i nisi daleko na listi ocekuj poziv u roku 4,5 do tj dana
Evo samo da javim: jučer bio u t-centru u Virovitici i vidio da su im stilgli, odnosno stigao Galaxy s plus. Znači da ih ima i da će vjerojatno stići i u druge t-centre...
Inače, ja sam sa svojim primjerkom i više nego zadovoljan. Samo malo me kamera razočarala; kvaliteta slike je dosta loša čim nema dovoljno svijetla, tj čim malo zađe sunce. Što se tiče snimanja videa tu sam pozitivno iznenađen. Ove HD snimke su jako dobre, nije baš Hollywoodska slika, al nema ni malo lagga ili štekanja prilikom snimanja, frame rate jako dobar. Ako hoćete mogao bi, kad uhvatim malo vremena, testirati kameru pa uploadati rezultate
A ukoliko nemam rezervaciju, mogu slobodno zaboravit na taj mob?
A šta te sprečava da se sad predbilježiš... recimo ovim riječima - nisu svi čekali mjesec-dva da taj mobitel dođe... nazvali me u petak, rekli da je mob stigo i pitali jesam li još uvijek zainteresiran ili sam nabavio nešto drugo... rekoh da nisam i sutradan sam ga preuzeo, al ne bi me čudilo da ih bude "viška" pa da onda prioritet imaju oni koji su se predbilježili makar i kasnije.
upravo to za te pare taj mob se isplati sacekat i malo duze vrime ;D
Jučer kupio aparat, zvali me i popodne sjeo evo sad imam novu zanimaciju dok sve skužim vani bude S 6 s 5 pluseva 
A šta te sprečava da se sad predbilježiš... recimo ovim riječima - nisu svi čekali mjesec-dva da taj mobitel dođe... nazvali me u petak, rekli da je mob stigo i pitali jesam li još uvijek zainteresiran ili sam nabavio nešto drugo... rekoh da nisam i sutradan sam ga preuzeo, al ne bi me čudilo da ih bude "viška" pa da onda prioritet imaju oni koji su se predbilježili makar i kasnije.
A zapisao me covjek danas u T centru, valjda budem dobio mobitel prije petog mjeseca :D
koliko znam oni su dobili mobitela koliko ima rezervacija...a posto ima ljudi kojima se nie dalo cekat u uzeli su drugi mob otkazali su rezervacija i sad cim nazovu sve koji si rezervirali moga bi ti brzo doc na red..jer dosta je da 2,3 covika neuzmu mob i ti ga dobivas...moga bi ga ti prije 3 mj dobit :D
Ma ako ne bude do kraja 3 mjeseca necu ni uzimat jer onda vise nece bit one akcije 50% popusta na tarife :D
Jedino ako u kojem slucaju poslije toga bude neka, slicna akcija
Evo meni napokon nakon rezervacije krajem 12. mjeseca stigao mobitel, i zovu oni mene da ga dodjem podignuti 5.3. Dođem u T-Centar 6.3., kad ono cijena 1698kn u mom tarifnom paketu, a 2 dana prije je bila 798kn. Pitam ih ako imam pravo platiti mobitel po staroj cijeni, iako sam ga rezervirao krajem 12. mjeseca, kazu oni da nemam, da su podigli cijenu i da nemogu nista... Uzas. -.-
Lazu te zovi sluzbu za korisnike ispid njih i pitaj ih...svi mobiteli koji su rezervirani prije 4.01 se dobivaju po staroj cijeni...odi mos sve provjerit https://www.facebook.com/HrvatskiTelekom
Puno hvala na ovoj informaciji, poslao sam im mail :) Čini se da će mi izaći u susret. :)
Nista nista samo nemoj da te muljaju...ja ga cekam od 11 mj pa znam kako ti je :)))
Puno hvala na ovoj informaciji, poslao sam im mail :) Čini se da će mi izaći u susret. :)
Možda su i mislili nedat po "povlaštenoj" cijeni, ali onda bi im se dogodilo da im ostane hrpa neprodanih "rezerviranih" mobitela jer sigurno bar 80% ih ne bi uzelo po ovoj "novoj-višoj" cijeni...
Možda su i mislili nedat po "povlaštenoj" cijeni, ali onda bi im se dogodilo da im ostane hrpa neprodanih "rezerviranih" mobitela jer sigurno bar 80% ih ne bi uzelo po ovoj "novoj-višoj" cijeni...
APP
Tako su htjeli prije mjesec dana i meni uvaliti ali kad sam spomenuo kako to odmah je bilo oprostite bla bla i cijena dole
Naravno uspjeli su mi uvaliti onu torbicu za krasnih 150kn a poslije surfajući nađem po 50kn
eto ti APP ovaj put je prošlo.
APP
Tako su htjeli prije mjesec dana i meni uvaliti ali kad sam spomenuo kako to odmah je bilo oprostite bla bla i cijena dole
Naravno uspjeli su mi uvaliti onu torbicu za krasnih 150kn a poslije surfajući nađem po 50kn
eto ti APP ovaj put je prošlo.
Meni nisu pokušali uvalit po višoj cijeni... kad su me nazvali da je stigo prvo sam pito jel cijena ista da ne šetam tih 150m do T-Centra bezveze ;)
i zanimljivo, meni su za "onu" torbicu tražili 100kn ;) al nisam je uzo pošto mi ne treba - naručio si za 10-ak kn sa ebaya "silikonske gaće" za mob i meni više nego dobro. A i to samo zato što mi je skoro izletio iz ruke kako je "klizav" kad ga neoprezno držiš.
triba se s njima u t centru uvik svadat pa ces dobit sve po svome :) nevole kad im ljudi scene rade pa popuste uvik
O kakvoj "torbici" pricate? Dali bar lici na nesto?
Imam ok case i screen protecor za S+, ali bih volio vidjeti sta oni to nude...mozda je ok.
150 kn nije puno ako se radi o ok stvari.
O kakvoj "torbici" pricate? Dali bar lici na nesto?
Imam ok case i screen protecor za S+, ali bih volio vidjeti sta oni to nude...mozda je ok.
150 kn nije puno ako se radi o ok stvari.
Ma najobičnija onako imitacija kože s trakom za izvlačenje moba, vidio sam poslije 80 kn u jednom poznatom dućanu u ZG. ista takva.
Ništa posebno samo zaštita od ogrebotina i ništa više.
ja sam takvu koznu sa trakicom za izvlacenje platio 29 kn... :D
i zadovoljan sam...
u pocetku je bilo malo tijesno ali se razvuklo...
Jeli istina da s+ nema zvučnu karticu, a s ima?
I dali oba imaju super amoled?
Jeli istina da s+ nema zvučnu karticu, a s ima?
I dali oba imaju super amoled?
Oba modela imaju identičan S-AMOLED ekran.
A što se tiče zvučne kartice, nisam baš siguran na šta si mislio...
Oba telefona imaju zvučnik za razgovor i vanjski zvučnik za puštanje filmića, muzike i slično.
Stoga i po tom pitanju su isti.
Može li se mobitel ikako dobiti po staroj cijeni u T-mobile? Da se nekako prebaci rezervacija ili slično, ako netko odustane od kupnje? :0
Može li se mobitel ikako dobiti po staroj cijeni u T-mobile? Da se nekako prebaci rezervacija ili slično, ako netko odustane od kupnje? :0
Ne.
Najbolje ti je odustat od njega ili priko njuskala uzet za 2k
Pa šta ga nisi rezerviro dok je bilo vrijeme ako ga želiš?
Pa šta ga nisi rezerviro dok je bilo vrijeme ako ga želiš?
Nisam tada planirao kupiti mob, tako da nisam ni pratio situaciju, tj. nisam imao pojma da postoji tako dobra ponuda.
Napokon je stigao prvi ICS ROM. CyanogenMod 9.
Još uvijek je u ranoj razvojnoj fazi i odmah da napomenem, ne rade WLAN i Kamera.
Ali sve ostalo radi i to jako dobro.
Fluidnost OSa je na jako visokoj razini. Ekran, zvuk, GPS, 3G data rade bez problema.
Svakako interesantno za isprobati.
Veliki napredak za naš zapostavljeni uređaj. 
Evo ga i prvi video od kolege sa XDA foruma.
EDIT:
Sa zadnjim updateom radi i WLAN! 
Još samo kameru da srede i to je to! Funkcionalan ICS.