previše mi liči na moju nokiu n95
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa to niti vise nista nije cudno s obzirom kolko vec modela mobitela postoje od razlicitih proizvodjaca, tko bi crpio tolku inspiraciju
Svi noviji klizni Sony Ericsson mobiteli su mi jednostavno najljepši. Brušeni metal - savršeno. Ne znam zašto se još uvijek dizajniraju debeli mobiteli ili mobiteli sa malim ekranom u odnosu na kućište - totalno neprivlačno. Najgori su mi elektronički uređaji sa lažnim metalik premazom, izližu se pa se nadzire plastika i djeluju jeftino. Metal treba biti metal kao kod ovog mobitela. Bolje je kupiti ovaj mobitel nego mp3 player i amaterski fotoaparat. Prije sam kupio fotoaparat sa duplo manjom rezolucijom za cijenu ovog mobitela.
Ima sličnih za puno nižu cijenu, kao i obično SE nabija cijenu zbog šminke.
Pa još nisam vidio mobitel sa 8megapikseal wi fijem itd za 3000-3500kn...to baš i nije toliko skupo za sve što dobiješ u ovom vrlo tankom mobitelu
Nisam ništa rekao za mob on je odličan pa tko voli neka izvoli.
Mobitel je zbilja super i po meni među njaboljim no-touchscreen modelima.Jer primjetio sam ako neko želi mob sa super kamerom i svim ostalim mogučnostima mora ić na touchscreen(LG/samsung mobiteli)a običnog mobitela nema te su tako zakinuli publiku koja voli takve mobitele(ja primjer
).I da dosta liči kao n95 ali optimizirana po pitanju težine/veličine i bolja u pitanju hardvera,a čak su mu ugradili 305mm jack za slušalice tak da je i ta dugovječna mana SE walkmana izbrisana
Gledao sam jučer o mobitelu u BugTV-u. Jedino što mi se ne sviđa su one tipke sa strane, nekako su premalo izbočene 
za mene je to bezveze cijena (4500kn) za to kupis htc hd (5.0mpix ,3,8"touch.....
3499, a ne 4500kn.
I s obzirom kakav je telefon, nije puno.
A sad, druga je stvar dal neko vise zeli neki fancy touchscreen, ili ostale mogucnosti, ili tradicionalni mob, ali nabrijan do savrsenstva
Nema što, super mobitel.
Moram reći da ne znam što bi još (osim TS) mogli stavit u njega.
Dizajn klasičan za SE (imidž trendy urbanog čovjeka, a ne neke elegancije, stila na koju puca Nokia s N serijom)
Vjerojatno ono ..95 u nazivu je ujedno i marketinški trik.....
Mobitel je s***e, nema nista dok nokia ne napravi xpressmusik(5800)