Sony Ericsson W995

poruka: 12
|
čitano: 4.865
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson W995".
4 godine
neaktivan
Sony Ericsson W995

previše mi liči na moju nokiu n95

4 godine
Sony Ericsson W995

Pa to niti vise nista nije cudno s obzirom kolko vec modela mobitela postoje od razlicitih proizvodjaca, tko bi crpio tolku inspiraciju

3 godine
Sony Ericsson W995

Svi noviji klizni Sony Ericsson mobiteli su mi jednostavno najljepši. Brušeni metal - savršeno. Ne znam zašto se još uvijek dizajniraju debeli mobiteli ili mobiteli sa malim ekranom u odnosu na kućište - totalno neprivlačno. Najgori su mi elektronički uređaji sa lažnim metalik premazom, izližu se pa se nadzire plastika i djeluju jeftino. Metal treba biti metal kao kod ovog mobitela. Bolje je kupiti ovaj mobitel nego mp3 player i amaterski fotoaparat. Prije sam kupio fotoaparat sa duplo manjom rezolucijom za cijenu ovog mobitela.

Is it weird that this gave me an orgasm?
4 godine
Sony Ericsson W995

Ima sličnih za puno nižu cijenu, kao i obično SE nabija cijenu zbog šminke.

3 godine
Sony Ericsson W995

Pa još nisam vidio mobitel sa 8megapikseal wi fijem itd za 3000-3500kn...to baš i nije toliko skupo za sve što dobiješ u ovom vrlo tankom mobitelu

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2009 19:58 (Stoja).
4 godine
Sony Ericsson W995

Nisam ništa rekao za mob on je odličan pa tko voli neka izvoli.

3 godine
Sony Ericsson W995

Mobitel je zbilja super i po meni među njaboljim no-touchscreen modelima.Jer primjetio sam ako neko želi mob sa super kamerom i svim ostalim mogučnostima mora ić na touchscreen(LG/samsung mobiteli)a običnog mobitela nema te su tako zakinuli publiku koja voli takve mobitele(ja primjer Smijeh).I da dosta liči kao n95 ali optimizirana po pitanju težine/veličine i bolja u pitanju hardvera,a čak su mu ugradili 305mm jack za slušalice tak da je i ta dugovječna mana SE walkmana izbrisana

2 godine
neaktivan
RE: Sony Ericsson W995

Gledao sam jučer o mobitelu u BugTV-u. Jedino što mi se ne sviđa su one tipke sa strane, nekako su premalo izbočene Izlanuo se

3 godine
Sony Ericsson W995

za mene je to bezveze cijena (4500kn) za to kupis htc hd (5.0mpix ,3,8"touch.....

i7 920 @ 2,8 ghz, 2x hd 4870x2, 12 gb RAM, gigabyte ex58-ud5,xilence 1200w gaming edition,razer lycosa,razer death adder, samsung t240hd Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresi
4 godine
RE: Sony Ericsson W995

3499, a ne 4500kn.

I s obzirom kakav je telefon, nije puno.

A sad, druga je stvar dal neko vise zeli neki fancy touchscreen, ili ostale mogucnosti, ili tradicionalni mob, ali nabrijan do savrsenstva

4 godine
Sony Ericsson W995

Nema što, super mobitel.

Moram reći da ne znam što bi još (osim TS) mogli stavit u njega.

Dizajn klasičan za SE (imidž trendy urbanog čovjeka, a ne neke elegancije, stila na koju puca Nokia s N serijom)

Vjerojatno ono ..95 u nazivu je ujedno i marketinški trik.....

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
3 godine
neaktivan
Sony Ericsson W995

Mobitel je s***e, nema nista dok nokia ne napravi xpressmusik(5800)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice