Sony Ericsson XPERIA X2

poruka: 38
|
čitano: 8.795
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X2".
4 godine
Sony Ericsson XPERIA X2

Hihi...vidim ražestilo se opet...

No, što se SE tiče, kome se ne sviđaju mobilni windozi, uskoro će na tržište i X10 s Androidom. Vidio ga, ošacovao, valjda ću se uskoro uspjeti i poigrati s dotičnim (kad se približi vrijeme izlaska na tržište)...

4 godine
Sony Ericsson XPERIA X2

Iz mog umjerenog iskustava sa WM-om, Symbianom i iPhoneom mogu reći da mi se WM čini tak-tak, uostalom kao i većina MS proizvoda: ništa originalno, prilično glomazno, no uglavnom ispunjava svoju svrhu i na kraju mi se ipak mnogo više sviđa od Symbiana. Što se tiče razvoja aplikacija na njemu moram priznati da je bilo dosta bugovito i problematično, no nisam pokušavao na ostalima pa ne mogu uspoređivati. Ono što mi se čini najpametnije u ovom trenutku je ipak pričekati X10 sa Androidom

There's no business like showbusiness
2 godine
Sony Ericsson XPERIA X2

Tko god priča da ti za WinMo treba čačkalica, očito ga nije koristio dulje od pola sata... Ja imam HTC Touch Pro (2.8" VGA ekran), prije jedno mjesec dana je frendu ispao na pod i odletio stylus bog zna kuda. I moram priznat da nisam uopće ni primjetio da ga nemam do prije 2 dana kada sam ga htio restartati (ne zbog nekog problema, nego sam neke postavke u registryu mijenjao). Očito sam ga i prije koristio bez stylusa ali nisam obraćao pozornost na to.

Btw, imam dosta debele prste, a font je smanjen na minimum.

Mislim da je veličina teksta i menija kao na iPhoneu stvarno nepotrebna osim ljudima slabijeg vida, i držim da je korisno imati što više informacija i opcija dostupnih odjednom. Koja korist i od 4 inčnog ekrana ako na njemu imam 5 linija teksta, rađe imam 15 linija odjednom pa ne moram toliko skrolat i tražit opciju koja mi treba.

4 godine
RE: Sony Ericsson XPERIA X2
Mirko935 kaže...

Tko god priča da ti za WinMo treba čačkalica, očito ga nije koristio dulje od pola sata... Ja imam HTC Touch Pro (2.8" VGA ekran), prije jedno mjesec dana je frendu ispao na pod i odletio stylus bog zna kuda. I moram priznat da nisam uopće ni primjetio da ga nemam do prije 2 dana kada sam ga htio restartati (ne zbog nekog problema, nego sam neke postavke u registryu mijenjao). Očito sam ga i prije koristio bez stylusa ali nisam obraćao pozornost na to.

Btw, imam dosta debele prste, a font je smanjen na minimum.

Mislim da je veličina teksta i menija kao na iPhoneu stvarno nepotrebna osim ljudima slabijeg vida, i držim da je korisno imati što više informacija i opcija dostupnih odjednom. Koja korist i od 4 inčnog ekrana ako na njemu imam 5 linija teksta, rađe imam 15 linija odjednom pa ne moram toliko skrolat i tražit opciju koja mi treba.

Dobro kazes onaj ko kaze da za WinMo treba cackalica ocigledno ga nije koristio duze od pola sata ili ga uopste nije ni koristi. I to da je spor i kilav su takodje gluposti, sistem radi ko zmaj. Najgore je kada se po forumu pojavi vecina koja prica nesto sa cime nije nikada ni imala susreta. Kao da ja sad pocnem da pricam kako je Android bezveze i da ne valja nista, a vidio sam ga jedino na youtube na modelu x10. Koji je radio uzsano sporo, samo ne znam zbog cega jer je telefon opasna zvjerka. Ma da necu da donosim nagle zakljucke dok ne vidim sam svojim ocima.

2 godine
Sony Ericsson XPERIA X10

Šteta za Xperia X10 ;-)  ... ali, kao što nekad napisah, dobro je da postoje više OS-a za smartphone, svatko si može odabrat prema svojim potrebama.

4 godine
RE: Sony Ericsson XPERIA X10
Tiger kaže...

Šteta za Xperia X10 ;-)  ... ali, kao što nekad napisah, dobro je da postoje više OS-a za smartphone, svatko si može odabrat prema svojim potrebama.

Tacno to sto kazes, ko sta voli pa nek izvoli. A to je inace tako sa bilo cim, sto vise izbora to bolje, pa odaberes sebi sta ti se svidja.

4 godine
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X2

Ovaj Petric je nepopravljiv. Opet sere po WinMo. To je zbog one žene iz Microsofta koja ga je odje...

WinMo nije za šminkere i ljude sa IQ manjim od 120. Za te mulce je iPhone i  njegove aplikacije tipa podsjetnik za disanje, sranje, kad ići jesti, kad se počešat po guzici a kad po nosu, gdje sam, gdje mi je auto i slično.

Android još nisam testirao tako da o tome nemogu pričati.

Sjećam se prije su Macovci uvijek srali da na Windowsima ima milijon raznih aplikacija i da je to bez veze, da ti je dovoljna po jedna dvije svakog tipa, recimo obrada teksta, slike...

Sad kad za iPhone ima 100000 aplikacija na app storeu hvale se na sva usta kak je to super. Papci.

I ona fora da je iPhone tri uređaja u jednom, internet browser, telefon i iPod??? iPod? Misle mp3 player valjda. To sve je imal i moj pokojni HP hw6515 prije 10 godina. Plus GPS.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 11:04 (hep666).
3 godine
neaktivan
Sony Ericsson XPERIA X2

Win mobile os, je zakon imam htc touch diamond,,,i uskoro ga mijenjam za HD2,,,,

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo.Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice