Stanje hrvatskih elektroničkih komunikacija

poruka: 7
|
čitano: 1.904
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Stanje hrvatskih elektroničkih komunikacija".
4 godine

Izvješće se odnosilo na doba kada o recesiji nije bilo ni riječi. Biti će zanimljivo vidjeti kako će izgledati izvješće za ovu godinu, uzevši u obzir poslijedice recesije, "haračkih" poreza i drugih divota, kao i najavljeno povećanje cijena/nameta u mobilnim uslugama.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2009 3:58 (Pupi).
4 godine
RE: Stanje hrvatskih elektroničkih komunikacija

Bez brige, možeš i u sljedećem izvješću očekivati jednak rast prometa kao i prihoda.

Malo fizičkih osoba će smanjiti potrošnju zbog krize ili povećanih cijena, tj. više je onih koji će nastaviti s trendom povećanja potrošnje.

i-VTEC
3 godine
Pupi kaže...

Izvješće se odnosilo na doba kada o recesiji nije bilo ni riječi. Biti će zanimljivo vidjeti kako će izgledati izvješće za ovu godinu, uzevši u obzir poslijedice recesije, "haračkih" poreza i drugih divota, kao i najavljeno povećanje cijena/nameta u mobilnim uslugama.

Stvarno se pretjeruje naglašavajući izraz recesija - u RH se tek počela osjećati krajem prošle godine tako da ona u ovom izvješću sigurno nije uopće. Tu se u potpunosti slažem, po mojim informacijama sve firme režu troškove (čak i paradržavne i državne) pa su ove informacije lanjski snijeg u tekućoj ekonomiji.

Bojim se da će iduću godinu brojke biti itekako porazne osim za mobilni internet kojeg vidim da imaju svi, pa i nekoliko primjeraka više operatera (slučaj i kod mene), a tek kad vip pribroji barem 200000 komada vipovih sim kartica prodanih preko BUG-ovog 200tog broja to će biti brojke za usporedit sa Japanom Smijeh

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
4 godine

Neka - t-com spusti flat i pretplatu na 100kn (zajdno) pa će onda dobiti novih 100.000 korisnika... Ovako je mnogima još preskupo 180kn nije malen novac za mjesečno surfanje. Govorim o onima koji nemaju ništa drugo nego t-com.

4 godine

slažem se,odmah dobivaju par novih korisnika koje ja znam(uključujući i mene)...i meni je još uvijek preskup internet :(

Kad joysticka nema, miševi kolo vode!
4 godine
zbuzanic kaže...

Neka - t-com spusti flat i pretplatu na 100kn (zajdno) pa će onda dobiti novih 100.000 korisnika... Ovako je mnogima još preskupo 180kn nije malen novac za mjesečno surfanje. Govorim o onima koji nemaju ništa drugo nego t-com.

Heh, a od nekuda se mora puniti njemački državni proračun, kao i džepovi vrlih menadžera u T-Comu. Te ako koja kuna i ostane nakon toga, investira se u QoS i unapređivanje tehnologije i infrastrukture. Kako malo tko od nas ima VDSL ili FTTx, izgleda da ipak sve odlazi u one prve dvije stavke sa početka. No, sa obzirom na sve, ne treba se nadati snižavanju postojećih cijena. Budimo sretni da ih još ne povećaju! ;)

4 godine

a i cigan mudrinić mora imat 50 keka plaću. zaključak: stanje za plakanje

Konzolitis - destroying games since PS 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice