Sve o poklon-kuponima iz Buga

poruka: 127
|
čitano: 14.935
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Sve o poklon-kuponima iz Buga".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!
4 godine
moderator

Ako nekome možda još nešto nije jasno - pitajte ili jednostavno predložite što još treba dodati u ovaj FAQ!

3 godine
RE: Sve o poklon-kuponima iz Buga

Jel će bon od 20 000 kn bit samo za Vemil ili?

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
4 godine
moderator
PC Street Hacker kaže...

Jel će bon od 20 000 kn bit samo za Vemil ili?

Pobrkao si stvari - ovdje govorimo samo o kuponima za mobilni pristup Internetu. O nagradnoj igri više saznaj na http://www.bug.hr/200/ ili u temi koja se njom bavi - ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 19:56 (Miro).
3 godine

Aha pardon

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
3 godine

Svaka cast na iscrpnom FAQu, ovo dosta pomaze.

I cestitke na 200-tom broju. Izlanuo se

2 godine
neaktivan

imam kupone..a pitanje..jel se moze izvadit kartica iz sticka i stavit direktno u mob?Sramim se

CroBro
3 godine

ak je kao kod T-mobila i Tele2 da

4 godine
neaktivan
GodSend kaže...

imam kupone..a pitanje..jel se moze izvadit kartica iz sticka i stavit direktno u mob?Sramim se

ako se ne varam.... DA
samo što ćeš u tom slučaju morati kontaktirati Vip-Tehničku službu i zatražiti da ti pošalju (po mogučnosti automatske) postavke za broadband Internet.

Djevojke postaju žene kada duboko u sebi osjete čvrsti razlog za to. :)
4 godine
moderator
GodSend kaže...

imam kupone..a pitanje..jel se moze izvadit kartica iz sticka i stavit direktno u mob?Sramim seje p

kartica se dobije odvojeno od sticka. možeš je umetnuti i u stick i u mobitel, kako god želiš. piše ti u Bugu! Možeš je i kasnije premještati iz sticka u mobitel i obrnuto koliko god puta želiš, skroz dok ne potrošiš dobivene megabajte.

drpetric
2 godine
neaktivan

hvala!!Smijeh

CroBro
3 godine

Svaka čast! Sve što sam trebao znati sam pročitao ovdje. E to se zove "top 10 naj naj pitanja". Ludnica....bolje da požurim i kupim svoj 200. jubilarni primjerak :)

3 godine
Clone kaže...

Svaka čast! Sve što sam trebao znati sam pročitao ovdje. E to se zove "top 10 naj naj pitanja". Ludnica....bolje da požurim i kupim svoj 200. jubilarni primjerak :)

Pozuri samo!

Ja sam jutros pobral zadnjega u obližnjoj trafici Cool

otpor je uzaludan!
3 godine

Pitanja.

Imam iPhone. Ovo spominjem jer nisam siguran mora li se što posebno konfigurirati kod njega ako se želi pristupiti internetu drugačije od pristupa WLAN točk(c)i.

Naveli ste slijedeće:

21. Do kada mogu iskoristiti poklon-kupone iz Buga?

Do 1. 10. 2009.

Znači li to da su do toga trenutka ne iskorištene kartice nevažeće, odnosno, ako sam kupio 6 komada, uredno trošio prvu tri mjeseca, poslije nje ne mogu prijeći na drugu?

Ili to pak znači da se bonovi do toga datuma mogu zamjeniti u Vip centrima?

Unaprijed hvala na odgovoru i još jednom hvala na poklonima.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.
4 godine
moderator
Random. kaže...

Imam iPhone. Ovo spominjem jer nisam siguran mora li se što posebno konfigurirati kod njega ako se želi pristupiti internetu drugačije od pristupa WLAN točk(c)i.

Naveli ste slijedeće:

21. Do kada mogu iskoristiti poklon-kupone iz Buga?

Do 1. 10. 2009.

Znači li to da su do toga trenutka ne iskorištene kartice nevažeće, odnosno, ako sam kupio 6 komada, uredno trošio prvu tri mjeseca, poslije nje ne mogu prijeći na drugu?

Ili to pak znači da se bonovi do toga datuma mogu zamjeniti u Vip centrima?

Navedeni datum vrijedi za iskorištavanje poklon-kupona. Ako karticu aktiviraš recimo u 9. mjesecu, vrijedit će ti tri mjeseca od trenutka kada si je aktivirao, dakle još i u 12. mjesecu. Ne očekujemo da će itko i nakon toga koristiti kartice, ali ako te i to zanima, prilikom preuzimanja kartice pitaj na licu mjesta za te datume nakon isteka akcije. 

Što se tiče iPhone, ponovit ću odgovor: kartica radi u svakom mobitelu koji nije zaključan na neku mrežu koja nije Vipnet. Koliko ja znam, legalno kupljeni iPhonei u Hrvatskoj su ili otključani ili zaključani na T-Mobile. Ako si kupio otključanog, kartica će raditi. Ako si kupio zaključanog, neće. Ako nisi kupio iPhone na legalan način u Hrvatskoj, onda ne znamo, pitaj onog tko ti je prodao iPhone...

drpetric
4 godine

Hvala na novom Bug-u.

Dakle aktiviranjem svakog mjeseca "opcija 200", korisnik u tri navrata na kraju ima 1.5GB.

Uz carnet račun, to leti na 3GB.

Dali sam u pravu?

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
4 godine
moderator
torrente kaže...

Hvala na novom Bug-u.

Dakle aktiviranjem svakog mjeseca "opcija 200", korisnik u tri navrata na kraju ima 1.5GB.

Dali sam u pravu?

Nisi. Ne aktivira se nikakva "opcija 200" niti stvar ima ikakve veze s Carnetom. 

drpetric
3 godine
neaktivan

mogu li strani državljani iskoristiti kupone kao ja iz bih

[URL=http://www.neobux.com/?r=fiif][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner1.gif[/IMG][/URL]
4 godine

1. nakon sto jucer nisam mogao iskoristiti vise kupona, nazvao sam danas VIP sluzbu za korisnike u kojem mi je potvrdeno da ne mogu koristiti vise od jednog kupona... jedino sto mogu napraviti je isprintati stranicu bug-a i odnijeti tamo

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 23:00 (igy).
4 godine
neaktivan
fiif kaže...

Pa... možeš iskoristiti kupone u bilo kojem VIP centru, ali neznam koliko ćeš imati koristi od toga u inozemstvu. Mislim da Broadband Internet (To je ovih 600MB interneta) ne radi izvan HR. Ali, ako namjeravaš kupiti laptop, onda bi mogao iskoristiti kupone.

4 godine
neaktivan
igy kaže...

nakon sto jucer nisam mogao iskoristiti vise kupona, nazvao sam VIP sluzbu za korisnike u kojem mi je potvrdeno da ne mogu koristiti vise od jednog kupona

APSOLUTNO NETOČNU INFORMACIJU SU TI DALI!

odnosno, nemožeš iskoristiti dva kupona u smislu: Cijenu USB Sticka ću sa dva kupona sniziti za 100Kn, ali moguće je kupiti dva USB Sticka i sa dva kupona svaki USB Stick sniziti za 50KN.

Isto vrijedi i sa ostalim kuponima.

4 godine
puma1400 kaže...
igy kaže...

nakon sto jucer nisam mogao iskoristiti vise kupona, nazvao sam VIP sluzbu za korisnike u kojem mi je potvrdeno da ne mogu koristiti vise od jednog kupona

APSOLUTNO NETOČNU INFORMACIJU SU TI DALI!

odnosno, nemožeš iskoristiti dva kupona u smislu: Cijenu USB Sticka ću sa dva kupona sniziti za 100Kn, ali moguće je kupiti dva USB Sticka i sa dva kupona svaki USB Stick sniziti za 50KN.

Isto vrijedi i sa ostalim kuponima.

imao sam dva razlicita kupona

4 godine
neaktivan
igy kaže...

Objasni konkretnu situaciju.

Ja sam ti objasnio opće stanje.

4 godine
puma1400 kaže...
igy kaže...

Objasni konkretnu situaciju.

Ja sam ti objasnio opće stanje.

1.dosao sam u vip su kupnom od 600mb i kuponom za usb stick i mogao sam iskoristiti ili jedno ili drugo

2. danas (puno prije ovog clanka) nazvao sam sluzbu za korisnike i pitao za kupone a oni su mi potvrdili isto

usputna obavijest - ako se koristi 600 mb preko mobitela kao modema ili surfanja, uopce se ne moze vidjeti stanje 200 mb - to su potvrdili i u vipu 

dobro je znati... ako zelite koristiti surfanje preko mobitela kao modema, a nemate u internet postavkama opciju unosa APN: data.vip.hr, a internet konekcija nije uspješna, napravite sljedeće:

1. control panel - phone and modems (u windows 7) - ako niste radili dial up onda u area code napisite bilo koji broj, ako jeste pa ne trazi area code ovo nije potrebno - pojavit ce vam se izbornik

2. unutar izbornika otici u karticu modems - pa naci ili naziv mobitela ili com port preko kojega ide veza

3. oznaciti naziv mobitela - kliknuti properties pa karticu advanced

4. u polje extra initialization commands unijeti sljedece: at+cgdcont=1,"ip","data.vip.hr"

5. kliknuti ok i pokusati se konektirati

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 23:24 (igy).
4 godine
neaktivan
igy kaže...

1.dosao sam u vip su kupnom od 600mb i kuponom za usb stick i mogao sam iskoristiti ili jedno ili drugo

2. danas (puno prije ovog clanka) nazvao sam sluzbu za korisnike i pitao za kupone a oni su mi potvrdili isto

usputna obavijest - ako se koristi 600 mb preko mobitela kao modema ili surfanja, uopce se ne moze vidjeti stanje 200 mb 

gluposti.... a, vidiš da su i BUGovci danas kontaktirali VIP i malo im pobliže objasnili cijelu situaciju.

Pokušaj i sutra to napraviti, po mogučnosti u nekom drugom VIP centru.

4 godine
puma1400 kaže...
igy kaže...

usputna obavijest - ako se koristi 600 mb preko mobitela kao modema ili surfanja, uopce se ne moze vidjeti stanje 200 mb 

gluposti.... a, vidiš da su i BUGovci danas kontaktirali VIP i malo im pobliže objasnili cijelu situaciju.

Pokušaj i sutra to napraviti, po mogučnosti u nekom drugom VIP centru.

to sam i mislio

4 godine
moderator
fiif kaže...

Mogu ako se nalaze na teritoriju Hrvatske, odnosno tamo gdje ima Vipnetovog signala. 

drpetric
4 godine
moderator
igy kaže...

1. nakon sto jucer nisam mogao iskoristiti vise kupona, nazvao sam danas VIP sluzbu za korisnike u kojem mi je potvrdeno da ne mogu koristiti vise od jednog kupona... jedino sto mogu napraviti je isprintati stranicu bug-a i odnijeti tamo

Kolege iz Vipneta su danas urgirali kod svih Vipnet centara i partnerskih trgovina te u svojoj korisničkoj službi, pa te molim da pokušaš ponovno - sigurno ćeš moći iskoristiti sve kupone koje želiš. 

drpetric
4 godine
moderator
igy kaže...

Koji Vip? Koji grad - daj malo podataka! Ili pošalji na mail... Ovako samo zbunjuješ ljude, a i nas.

Mi smo išli u Vip centar na Iblerovom i bez problema je sve prošlo. Isto tako kod poslovnog partnera (Bossiz) u Cibona prolazu - ni tamo nije bilo problema s primanjem kupona...

4 godine
drpetric kaže...
torrente kaže...

Hvala na novom Bug-u.

Dali sam u pravu?

Nisi. Ne aktivira se nikakva "opcija 200" niti stvar ima ikakve veze s Carnetom. 

Ispričavam se jer nisam bio precizan.

Nisam mislio da se to sve aktivira automatikom, već da korisnik kao i bilo koji drugi vipme broadbend korisnik ,sam može pokrenuti u izborniku opciju 200 ili AKO ima nekakav carnet račun,da ga aktiviran na dobijenom broju.

Dakle, nedovoljno sročena moja misao je išla k tome...dali se može "izvuć" ovakav maximum?

Jer ako je sve kao kod svih "mimo bug poklona" korisnika, onda bi bilo dobro ljudima pojasnit,da ne moraju dobit 600mb, već mogu izvući 1.5gb.

http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723484&idnews=603841

Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
4 godine
Miro kaže...
igy kaže...

Koji Vip? Koji grad - daj malo podataka! Ili pošalji na mail... Ovako samo zbunjuješ ljude, a i nas.

Mi smo išli u Vip centar na Iblerovom i bez problema je sve prošlo. Isto tako kod poslovnog partnera (Bossiz) u Cibona prolazu - ni tamo nije bilo problema s primanjem kupona...

VIP centar u Vukovaru

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Poklanjamo 600 kn mobilnog Interneta!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice