WD TV Live HD Media Player

poruka: 353
|
čitano: 68.791
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "WD TV Live HD Media Player".
3 godine
protjeran
RE: WD TV HD Media Player (Gen 2)
toncro kaže...
DamageHigh kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

ima optical i cinceve 

ono crveno zuto i bijelo i tak si mozes spojit zvuk 

ja imam zvuk na chincheve a sliku preko hdmi-a

Da, sry...ja imam WD TV Live.

On nema chincheve...ovako izgleda:

Jel se dobije s njim nekakvi izlazni kablovi za ovaj AV out? Pretpostavljam da od tuda mogu izvući compositni i audio chincheve? Moguće?

da dobijes i moguce je jer ja tak imam slozeno

Dragon Slayer
3 godine
protjeran
DamageHigh kaže...

Ahaaa...a za to služi onaj kabel...{#emotions_dlg.tongue-out}

Hvala...e jesam pacijent..ali i ovako lijepo služi..

Jedino sam ostao razočaran reprodukcijom MKV-a...slika super, ali zvuk nije sinkroniziran tako da je negledljivo (AC-3).

ja nemam problema sa nicim u vezi mkv-a  (iako sebi sam convertam vecinu...hmm stavim si AAC (flac) pa valjda zato )

isprike za dupli

Dragon Slayer
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 22:23 (hrvatskafarkasevec).
2 godine

Koju verziju FW koristiš?

/(([ ∂αмαgєнιgн ]))\ // Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
2 godine

Hvala vam puno na odgovorima. Još ću malo proučavat ovaj i slične uređaje prije nego se odlučim.

Znači, uređaj generalno valja? Jel ima netko da je požalio i poželio kupiti neki drugi zbog kojih mogućnosti/nemogućnosti?

Koja je direktna konkurencija ovom modelu?

2 godine
toncro kaže...

Hvala vam puno na odgovorima. Još ću malo proučavat ovaj i slične uređaje prije nego se odlučim.

Znači, uređaj generalno valja? Jel ima netko da je požalio i poželio kupiti neki drugi zbog kojih mogućnosti/nemogućnosti?

Mene je jako razočarao zbog toga što zvuk nije sinkroniziran..koristim zadnji dostupni firmware. Sve ostalo je izvrsno.

4 godine
neaktivan
toncro kaže...

Od mene ovaj uređaj dobiva samo riječi pohvale, sve mi je dosad proguto, nikad mi nije trokirao neki film (često gledam fullhd filmove od 8Gb).

Ugl, super :))

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
3 godine
protjeran

Sam meni je links poslo pokvarenog pa mi je to bio jedini problem,al za par dana su mi poslali novi pa sve super sad

Dragon Slayer
2 godine
DamageHigh kaže...
toncro kaže...

Mene je jako razočarao zbog toga što zvuk nije sinkroniziran..koristim zadnji dostupni firmware. Sve ostalo je izvrsno.

U kojoj rezoluciji MKV ti radi problem? Uvijek ili samo sa nekim filmovima? Kako se ponaša sa ostalim fileovima ta sinkronizacija zvuka?

3 godine
protjeran
DamageHigh kaže...

Koju verziju FW koristiš?

1.02.21 nisam nikad ni trazio za novu verziju

Dragon Slayer
2 godine
toncro kaže...

U kojoj rezoluciji MKV ti radi problem? Uvijek ili samo sa nekim filmovima? Kako se ponaša sa ostalim fileovima ta sinkronizacija zvuka?

HD 720p...ali nije slika problem..ona je perfektna..možda je problem u baš tom filmu (ali na kompu radi OK)..možda je problem način spajanja zvuka (Player=>HDMI=>TV=>chinch)...Ugl. na svim ostalim filmovima (to je bio jedini MKV koji sam probao) sve radi super...

Koristim istu verziju.

3 godine
protjeran
DamageHigh kaže...
toncro kaže...

HD 720p...ali nije slika problem..ona je perfektna..možda je problem u baš tom filmu (ali na kompu radi OK)..možda je problem način spajanja zvuka (Player=>HDMI=>TV=>chinch)...Ugl. na svim ostalim filmovima (to je bio jedini MKV koji sam probao) sve radi super...

Koristim istu verziju.

ah ko zna onda ja koristim 90% .mkv jer mi je odlican codec je H264 i zvuk AAC i nikad problema nisam imo 

sigurno sam gledo i sa AC3 al da nisam ni primjetio 

Dragon Slayer
4 godine

Od mene isto pohvale, zvace sve zivo kaj mu dam od HD filmova do FLAC-a...

1080p filmove vrtim vecinom sa 1TB eksternog harda ili preko mreze, zvuk je enkodiran svacim - AAC, AC3, DTS, DD - nikakvih problema do sad s kasnjenjem zvuka, a spojen je na telku s HDMI kablom...

Internet radio mi je isto zakon, stavim telku u power saving mod, ugasi se ekran, muzika svira - fenomenalno - najbolje potrosenih 1000kn do sad...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
2 godine
Mislim da sam skužio u čemu je problem kod mene.
Kod mene zvuk prvo ide HDMI kabelom, a taj zvuk je predhodno dekodirao player. Zatim ga TV proslijeđuje dalje "kućnom kinu". Kod tebe, zvuk dekodira uređaj na koji ti je spojen chinch, tako da nemaš problema...probat ću spojiti ovako po tvome.
4 godine
DamageHigh kaže...
Kod mene zvuk prvo ide HDMI kabelom, a taj zvuk je predhodno dekodirao player. Zatim ga TV proslijeđuje dalje "kućnom kinu". Kod tebe, zvuk dekodira uređaj na koji ti je spojen chinch, tako da nemaš problema...probat ću spojiti ovako po tvome.

Cim manji put to bolje... zakaj ne stavis iz WDTV-a direktno na kucno kino??? trebalo bi rjesit taj tvoj problem...

My life has no purpose, no direction, no aim, no meaning, and yet I'm happy. I can't figure it out. What am I doing right?????
3 godine
protjeran

jel mu moze kaj bit ak predugo radi 

jucer je pusto muziku skoro cijeli dan i jos sam navecer zaspo i zaboravio ga ugasit 

tak da je radio do jutra,a radi i sad xD

Dragon Slayer
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 22:54 (hrvatskafarkasevec).
2 godine
DamageHigh kaže...

Definitivno bi trebao skratiti taj put, bolje pukni preko chincha direktno u kućno kinu, sigurno ćeš dobiti manji lag

4 godine
RE: WD TV Live HD Media Player

jucer je pusto muziku skoro cijeli dan i jos sam navecer zaspo i zaboravio ga ugasit 

Ja svojeg ne gasim uopce  :))

Je da se grije mrvicu, ali nis strasno - samo ga ostavis na polici (ne na necem vrucem tipa pojacalo) i nis ne stavljat na njega (HDD naprimjer) i sve bude ok...

3 godine
protjeran
ch33ta kaže...

Ja svojeg ne gasim uopce  :))

Je da se grije mrvicu, ali nis strasno - samo ga ostavis na polici (ne na necem vrucem tipa pojacalo) i nis ne stavljat na njega (HDD naprimjer) i sve bude ok...

ok onda 

on je na cistom i hladnom 

Dragon Slayer
3 godine
protjeran

jel probao tko neki costum Firmware 

ko npr ovo 

Dragon Slayer
4 godine

ko npr ovo 

Ja jos nisam, s tim cu se igrat kad mi dosadi :))

Jedino kaj bi mi trenutno bilo zgodno kad bi netko integriral nest tipa "shoutcast.com" umjesto onih njihovih bezveznih internet radio sajtova... to bi onda bil stroj i pol  :))

EDIT:

jel ja to vidim SHOUTCAST.COM na kraju videa?? Smijeh

EDIT2:

ahhh... UMSP media server...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 23:15 (ch33ta).
4 godine
neaktivan

Ja! Smijeh

Bas sam htio napomenuti za one koji zele "napimpati" svoj WDTV ili WDTVLive da postoji "moddani" firmware na:

http://b-rad.cc

S njime mozete podosta poboljsati svoj WDTV/Live, tipa mijenjati ikone, wallpaper, prosiriti ga s dodatnim mogucnostima od kojih je meni najkorisnija MovieSheets. S njime dobijete pregled slican Thumbnails-u ali sa dodatnim informacijama za svaki file (video uglavnom): plot, glumce, godina snimanja, IMDb rating itd, itd... Pogledajte prilozenu sliku da skuzite o cem govorim. Osmijeh

Takodjer ako se upustite u modding vode preporucujem obavezno i sljedeci link:

http://wiki.wdlxtv.com/

MovieSheets View MovieSheets View
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 23:56 (Chris).
2 godine
ch33ta kaže...
DamageHigh kaže...

Cim manji put to bolje... zakaj ne stavis iz WDTV-a direktno na kucno kino??? trebalo bi rjesit taj tvoj problem...

E ali problem je sad pak u tome, što mi kučno kino ima samo chincheve za ulaz (staro je, ali kvalitetno), a meni nekako treba i zvuk TV programa tamo...ima netko ideju kako da to riješim?

2 godine

nešto me zanima kad gledam divx dali se može povećavati veličina titlova i ako ih povećamo maximalno dali su iste veličine kao kad hrt pusti film ili su puno manji

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
3 godine
protjeran
blackalbum kaže...

nešto me zanima kad gledam divx dali se može povećavati veličina titlova i ako ih povećamo maximalno dali su iste veličine kao kad hrt pusti film ili su puno manji

povecavas titlove neovisno dal je divx ili neki drugi 

i titlovi mogu biti puno veci od onih na hrtu 

mozes stavit da su obicni i boldani i pomicat ih gore dolje 

Dragon Slayer
2 godine
Da, manipuliranje titlovima me oduševilo..
4 godine
DamageHigh kaže...
ch33ta kaže...
DamageHigh kaže...

E ali problem je sad pak u tome, što mi kučno kino ima samo chincheve za ulaz (staro je, ali kvalitetno), a meni nekako treba i zvuk TV programa tamo...ima netko ideju kako da to riješim?

Hmmm...

Obican Y razdjelnik???  Nisam probal, ali bi po nekoj logici trebalo radit....

2 godine
ch33ta kaže...

Hmmm...

Obican Y razdjelnik???  Nisam probal, ali bi po nekoj logici trebalo radit....

Probao sam direktno spojit...nažalost nije riješilo problem..

Ali nema veze, probat ću sutra ako stignem s onim custom firmware-om, pa javim dojmove..

3 godine

Vrti da preko žice bez problema. Wireless maybe jednog danaIzlanuo se

3 godine
protjeran

heh evo i ja naiso bas jucer na .mkv na kojem mi je kasnio zvuk 

bio je to AAC 5.1 i pokuso sam ga convertati u obican AAC, ali zvuk na convertanom je bio slowmotion

i na pc i wdtv pa mislim da je to neki losi rip  

Real Monster
2 godine

uskoro planiram kupiti taj uređaj i zanima me dali podržava i druge usb stickove (corsair voyager ) ili samo od wd

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice