Xilence Interceptor Pro

poruka: 11
|
čitano: 1.523
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Xilence Interceptor Pro".
5 godina
Xilence Interceptor Pro

Nekak ne vidim smisao ugrađivanja 2 kompa u jednu kantu.

FOR THE HORDE
5 godina
Re: Xilence Interceptor Pro

Podržava li ugradnju dva ATX napajanja?

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr
4 godine
Xilence Interceptor Pro

po dimenzijama bi dobro zarađiva kriumčarenjem ljudi unutar kučišta...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
3 godine
Zoki kaže...

Nekak ne vidim smisao ugrađivanja 2 kompa u jednu kantu.

Ja vidim. Osobno trenutno koristim 3 kompa istovremeno za 3D renderiranje. Jedino bi bilo dobro da je umjesto mITX moguće staviti mATX

2 godine
Xilence Interceptor Pro

Ovo bi mi super došlo. U "glavnom" djelu bi mi se nalazio primarni pc kojeg koristim za neke zahtjevne aplikacije, i igranje. u drugom dijelu super dođe još jedan mali pc koji ne troši puno koji je super za filmove i za surfanje internetom. meni se stvarno sviđa ovakva kombinacija.

4 godine
Xilence Interceptor Pro

{#}

x
4 godine
Xilence Interceptor Pro

hahaha, mogo si na kineski postat link! {#}

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.3.2012 18:10 (Tionio).
14 mjeseci
protjeran

hmm, jako zanimljivo

vidiš nikad nisam pomislio da se može staviti 2 kompa u 1 kučište :)

Jako mi se sviđa, samo cijena je prehebena.... 2000kn

3 godine
Xilence Interceptor Pro

ne  znam kaj pojedinci imaju protiv ovoga kucista,mogu samo rec da je kuciste,malo neobicno,ali je hul i nista mu ne fali.{#}

3 godine
Xilence Interceptor Pro

odmah bi zamjenio hafa 932 za njega,dolje game masina koja trosi pun k struje a gore evridej komp za surf koji trosi ko upaljac,pa kad ti se sprdne prebacis na monitoru na dvi i upalis zwer za igranje,do jaja stvar,samo malo mi taj iksajlnc skup ,nije se jos toliko probio da daje tolike cijene,al ajd valjda je kvalitetno{#}

4 godine
Xilence Interceptor Pro

da, a uz to bi trebali imat onaj switch koji prebacuje monitor, zvuk, tipkovnicu, miš sa jednog kompa na drugi..a ti switchevi nisu bas jeftini {#}

TiONiO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice