1984Mac

poruka: 8
|
čitano: 1.052
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "1984Mac".
4 godine
1984Mac

ova mi je najbolji reklama od apple-a

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
4 godine
1984Mac

Meni je ova, jest da je bezobrazna, ali fora je.

Kublach
4 godine
1984Mac

meni su najbolje one ">Hello Im Mac<, >>And Im a PC<<", e da i parodije na te reklame su isto dobre

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
4 godine
1984Mac

Ali znate kaj?

Ja ovu reklamu ne razumijem... Što ona predstavlja i zašto nema Maca???

Budući Bill Gates... Ili barem Steve Jobs!
4 godine
RE: 1984Mac
Aki kaže...

Ova reklama je sramotna. Uzeli su ljude koji su stvarno nešto napravili, riskirali svoje živote za napredak čovječanstva ili ih barem posvetili tom cilju. Zatim su ih, bez njihova pristanka, ubacili u reklamu. Niti ne mogu dobiti pristanak, kada su umrli. Zato se ne mogu niti potužiti.

Apple je pak korporacija koja se bavi čime god se bavi da bi zaradili novac, nikako iz nekakvih altruističkih pobuda da 'poboljšaju svijet'. Da ja sada napravim proizvod i reklamiram ga pomoću lika i djela Stevea Jobsa, imao bi u trenu barem jednog odvjetnika za vratom, da sam uspješan i više njih. Pljujem na Apple koji radi ovakve reklame. Pljuc!
Pazi, gledam te!
4 godine
1984Mac

Orwellovo djelo "1984" govori o represivno, totalitarnom režimu... ova reklama govori o borbi protiv takvog ustroja... uz pomoć MacIntosha...

Treba biti malo literarno obrazovan da bi se razumjelo. Vjerojatno nikada nije bila objavljena zbog male ciljane grupe, barem što se intelekta tiče.

4 godine
Veliki Brat kaže...
Aki kaže...

Ova reklama je sramotna. Uzeli su ljude koji su stvarno nešto napravili, riskirali svoje živote za napredak čovječanstva ili ih barem posvetili tom cilju. Zatim su ih, bez njihova pristanka, ubacili u reklamu. Niti ne mogu dobiti pristanak, kada su umrli. Zato se ne mogu niti potužiti.

Apple je pak korporacija koja se bavi čime god se bavi da bi zaradili novac, nikako iz nekakvih altruističkih pobuda da 'poboljšaju svijet'. Da ja sada napravim proizvod i reklamiram ga pomoću lika i djela Stevea Jobsa, imao bi u trenu barem jednog odvjetnika za vratom, da sam uspješan i više njih. Pljujem na Apple koji radi ovakve reklame. Pljuc!
 Slažem se. Iako pristanak ne trebaju, izjednačavajući se sa ovakvim velikim ljudima je u najmanju ruku arogantno.
4 godine
Komikus kaže...

Orwellovo djelo "1984" govori o represivno, totalitarnom režimu... ova reklama govori o borbi protiv takvog ustroja... uz pomoć MacIntosha...

Treba biti malo literarno obrazovan da bi se razumjelo. Vjerojatno nikada nije bila objavljena zbog male ciljane grupe, barem što se intelekta tiče.

Pa naravno, zato je i prikazana u poluvremenu Superbowla, sve akademik do akademika na tribinama...Smijeh
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice