2011 Unreal Engine 3 Features Trailer

poruka: 24
|
čitano: 1.303
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "2011 Unreal Engine 3 Features Trailer".
3 godine

cool

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
22 mjeseca

4-way SLI GTX580- Will it run Unreal Engine 3?

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
3 godine
Re: 2011 Unreal Engine 3 Features Trailer
pandza94 kaže...

pa malo ce poradit na optimizaciji....

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
2 godine
protjeran
skank666 kaže...
pandza94 kaže...

pa malo ce poradit na optimizaciji....

LOL, da bit ce dosta i jedna{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 mjeseci

WoooW {#}

Kako dobro izgleda

** Live 4 Music **
3 godine

Volio bi da izadaju samartian demo ga možemo svi odvrtiti doma... ili je to več najavljeno??

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
21 mjesec

sta se tice ovog videa {#}

al kaj se tice UT-a, zanimljiv mi je bio pred 10 godina kad sma imo 13. uopce sumnjam da ut moze napraviti pricu koja bi me zaintrigirala.....a i Mp mi nije bas zanimljiv sad....nekad mi je bio...

3 godine

Svaki Unreal Engine me nikad nije razocarao... konstantno ga unaprijedjuju...

po meni sa razlogom NO. 1 engine zadnjih pa skoro i 10 godina

4 godine
Abomb kaže...

Cryengine 2 FTW!

Unreal Tournament engine po meni nikad nije bio zahtjevan, uvijek se glatko vrtio. Recimo ME serijal je temeljen na UT3 i UT3.5 engine-u i u oba sam imao preko 60 fps-a na max postavkama

Dok sam bio klinac u igraonici sam igrao često diablo II i Unreal Tournament 2000. Te dvije igre su mi bile najdraže dugo vremena.

Kad sam već spomenuo diablo II, dobio sam želju da ga igram opet :-)

Living in a world of unordinary dreams that will never come true
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.4.2011 15:47 (Hyperion).
2 godine
pandza94 kaže...

demo furaju sa najjačim dostupnim hardverom da engine prikažu u punom sjaju sa svim njegovim mogućnostima no kad to treba pretočit u igru odreže se dosta toga.

Hyperion kaže...

Nope...

Cryengine 2 FTW!

or CE3

3 godine
Hyperion kaže...
Abomb kaže...

Cryengine 2 FTW!

Unreal Tournament engine po meni nikad nije bio zahtjevan, uvijek se glatko vrtio. Recimo ME serijal je temeljen na UT3 i UT3.5 engine-u i u oba sam imao preko 60 fps-a na max postavkama

Dok sam bio klinac u igraonici sam igrao često diablo II i Unreal Tournament 2000. Te dvije igre su mi bile najdraže dugo vremena.

Kad sam već spomenuo diablo II, dobio sam želju da ga igram opet :-)

o tome i govorim... uvjek je bio maksimalno optimalan, i moga si furat stvari i sa ne bas najnovijim kompom...

bia je uvjek u toku sa vremenom, i svaka igra na njemu nije nikad graficki podbacila....

CE 3 i UE 3 na full napravit komparaciju bi bilo zanimljivo....

ETO TEME ZA SLJEDECI BUG {#}

2 godine

Nice, ali gdje je uništavanje okoliša?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
4 godine

Cryengine 3 mi nije ostavio dobar dojam, samo osvjetljenje je bolje, sve ostalo bolje u Cryengine 2 od tekstura, same grafike, nema blura, nema lens flare-a, fizika je bolja...

Naravno uz to ide i prepolovljeni fps u odnosu na Cryengine 3 no nema veze.

3 godine
protjeran
Mr. Fugitive kaže...

Nice, ali gdje je uništavanje okoliša?

UT nije imao nikakvu destrukciju okoline dosad. Sumnjam da će poduzeti nekaj u vezi toga.

Iskreno, nebi imalo nekog smisla. Jer mape su takve kakve jesu, i nakon 2 minute igre ne da bi raznijeli mapu, cijeli planet bi odletio u 3 pm.

Tako kad bi stavili destrukciju, morala bi biti minimalna, ako je stave kao takvu svi će je popljuvati, stoga bolje da je ni nema i da se zadrži stari način igre.

UT je bio, i biti će oldschool shooter, a ostale igre koje se rade na tom engineu vjerojatno neće zahtijevat neku destrukciju (ko ME npr.), nego će radije izabrat CE ili frostbite.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
4 godine

UT 3 ima fiziku no večini igara je to nepotrebno. Evo vam i primjera destrukcije na UT3 Engine

Svijanje metala

Uništivi zidovi

Još malo primjera uništavanja zidova

No u večini igara to nije potrebno. Ajd možda u kampanju to staviti, ali na multiplayer mapu. Heh pa za par minuta ne bi se imao gdje sakriti.

2 godine
Hummer kaže...

UT 3 ima fiziku no večini igara je to nepotrebno. Evo vam i primjera destrukcije na UT3 Engine

Svijanje metala

Uništivi zidovi

Još malo primjera uništavanja zidova

No u večini igara to nije potrebno. Ajd možda u kampanju to staviti, ali na multiplayer mapu. Heh pa za par minuta ne bi se imao gdje sakriti.

Ovo je već lijepo, ali ne slažem se da ovome nema mjesta na MP mapi. U B:BC2 u kombinaciji sa nekim dijelovima koji su neuništivi funkcionira savršeno. Dapače, toliko savršeno da mi više ne pada na pamet igrati išta drugo {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
2 godine
Hyperion kaže...

Cryengine 3 mi nije ostavio dobar dojam, samo osvjetljenje je bolje, sve ostalo bolje u Cryengine 2 od tekstura, same grafike, nema blura, nema lens flare-a, fizika je bolja...

Bolje reći Crysis 2 ti nije ostavio dobar dojam. Tu opet dolazimo do konzolitisa reduciranja kvalitete grafike kako bi ga mogao pokretati xboxić od 256mb RAM-a. Otuda i teksture manje reze. Neznam, meni je blur ostavio dobar dojam jer pojačava razinu realističnosti. Nije to bloom i ostali kerefeki zbog kojih se igra sjaji kako bi se prikrile očajne teksture. Baš gledam danas u homefrontu koliko je Crysis 2 napredniji, od tekstura, osvjetljenja... ukratko sve odreda i zaista mi nije jasno zašto neki pljuju po Crysis 2 zbog grafike kada mu niti jedna igra novijeg datuma nemože parirati u tom polju.

Globalna iluminacija je dosad nešto najnaprednije viđeno glede osvjetljenja.

Također CE2 i CE3 nije isto što i Crysis 1 i Crysis 2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 14:00 (ATiGamer).
4 godine
ATiGamer kaže...
Hyperion kaže...

Bolje reći Crysis 2 ti nije ostavio dobar dojam. Tu opet dolazimo do konzolitisa reduciranja kvalitete grafike kako bi ga mogao pokretati xboxić od 256mb RAM-a. Otuda i teksture manje reze. Neznam, meni je blur ostavio dobar dojam jer pojačava razinu realističnosti. Nije to bloom i ostali kerefeki zbog kojih se igra sjaji kako bi se prikrile očajne teksture. Baš gledam danas u homefrontu koliko je Crysis 2 napredniji, od tekstura, osvjetljenja... ukratko sve odreda i zaista mi nije jasno zašto neki pljuju po Crysis 2 zbog grafike kada mu niti jedna igra novijeg datuma nemože parirati u tom polju.

Globalna iluminacija je dosad nešto najnaprednije viđeno glede osvjetljenja.

Također CE2 i CE3 nije isto što i Crysis 1 i Crysis 2.

Itina . Ali kaj nisu implementirali u koji igru onaj parvi iskonski CE3 .

U onim svim demo reelovim  engine izgleda zbilja fantastičo ali ....

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
2 godine
WItcher kaže...

Prvi razlog je konzolitis a drugi činjenica da bi za pokretanje u punom obliku bio optimalan SLI ili CF {#}

4 godine
ATiGamer kaže...
WItcher kaže...

Prvi razlog je konzolitis a drugi činjenica da bi za pokretanje u punom obliku bio optimalan SLI ili CF {#}

Ovakav bi ja crysis 2 htjeo:

Za Crysis 1 se nije govorilo koliko je zahtjevan (znalo se da je zahtjevan jako i to je to ) ali on je bio onaj ko je rušio i najmočnije konfe , po meni je bio jedan pravi benčmark :) .

Pa je i C2 mogao biti takvi a ne ja ga sa svojoj sramotnoj konfi mogu igrati.

Još se sjećam kako smo se svi divili ovoj slici .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 20:30 (WItcher).
21 mjesec

vidis kak crytek ne zna zaraditi....mogli su lijepo, ak su vec pobrali pare za nvidia logo, usecariti i jos od hardvera. ljudi bi kupovali kartice ko ludi XD

2 godine
xyan kaže...

vidis kak crytek ne zna zaraditi....mogli su lijepo, ak su vec pobrali pare za nvidia logo, usecariti i jos od hardvera. ljudi bi kupovali kartice ko ludi XD

Ili bi srali po igri da je neoptimizirana.

21 mjesec

m akenjali bi svi, al bi svejedno dosta ljudi kupilo.....

4 godine
ATiGamer kaže...

Ili bi srali po igri da je neoptimizirana.

Zato bi i kupovali novi hardware.

xyan kaže...

m akenjali bi svi, al bi svejedno dosta ljudi kupilo.....

:-)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice