cool
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
4-way SLI GTX580- Will it run Unreal Engine 3?
pa malo ce poradit na optimizaciji....
pa malo ce poradit na optimizaciji....
LOL, da bit ce dosta i jedna
WoooW 
Kako dobro izgleda
Volio bi da izadaju samartian demo ga možemo svi odvrtiti doma... ili je to več najavljeno??
sta se tice ovog videa 
al kaj se tice UT-a, zanimljiv mi je bio pred 10 godina kad sma imo 13. uopce sumnjam da ut moze napraviti pricu koja bi me zaintrigirala.....a i Mp mi nije bas zanimljiv sad....nekad mi je bio...
Svaki Unreal Engine me nikad nije razocarao... konstantno ga unaprijedjuju...
po meni sa razlogom NO. 1 engine zadnjih pa skoro i 10 godina
Cryengine 2 FTW!
Unreal Tournament engine po meni nikad nije bio zahtjevan, uvijek se glatko vrtio. Recimo ME serijal je temeljen na UT3 i UT3.5 engine-u i u oba sam imao preko 60 fps-a na max postavkama
Dok sam bio klinac u igraonici sam igrao često diablo II i Unreal Tournament 2000. Te dvije igre su mi bile najdraže dugo vremena.
Kad sam već spomenuo diablo II, dobio sam želju da ga igram opet :-)
demo furaju sa najjačim dostupnim hardverom da engine prikažu u punom sjaju sa svim njegovim mogućnostima no kad to treba pretočit u igru odreže se dosta toga.
Nope...
Cryengine 2 FTW!
or CE3
Cryengine 2 FTW!
Unreal Tournament engine po meni nikad nije bio zahtjevan, uvijek se glatko vrtio. Recimo ME serijal je temeljen na UT3 i UT3.5 engine-u i u oba sam imao preko 60 fps-a na max postavkama
Dok sam bio klinac u igraonici sam igrao često diablo II i Unreal Tournament 2000. Te dvije igre su mi bile najdraže dugo vremena.
Kad sam već spomenuo diablo II, dobio sam želju da ga igram opet :-)
o tome i govorim... uvjek je bio maksimalno optimalan, i moga si furat stvari i sa ne bas najnovijim kompom...
bia je uvjek u toku sa vremenom, i svaka igra na njemu nije nikad graficki podbacila....
CE 3 i UE 3 na full napravit komparaciju bi bilo zanimljivo....
ETO TEME ZA SLJEDECI BUG 
Nice, ali gdje je uništavanje okoliša?
Cryengine 3 mi nije ostavio dobar dojam, samo osvjetljenje je bolje, sve ostalo bolje u Cryengine 2 od tekstura, same grafike, nema blura, nema lens flare-a, fizika je bolja...
Naravno uz to ide i prepolovljeni fps u odnosu na Cryengine 3 no nema veze.
Nice, ali gdje je uništavanje okoliša?
UT nije imao nikakvu destrukciju okoline dosad. Sumnjam da će poduzeti nekaj u vezi toga.
Iskreno, nebi imalo nekog smisla. Jer mape su takve kakve jesu, i nakon 2 minute igre ne da bi raznijeli mapu, cijeli planet bi odletio u 3 pm.
Tako kad bi stavili destrukciju, morala bi biti minimalna, ako je stave kao takvu svi će je popljuvati, stoga bolje da je ni nema i da se zadrži stari način igre.
UT je bio, i biti će oldschool shooter, a ostale igre koje se rade na tom engineu vjerojatno neće zahtijevat neku destrukciju (ko ME npr.), nego će radije izabrat CE ili frostbite.
UT 3 ima fiziku no večini igara je to nepotrebno. Evo vam i primjera destrukcije na UT3 Engine
Svijanje metala
Uništivi zidovi
Još malo primjera uništavanja zidova
No u večini igara to nije potrebno. Ajd možda u kampanju to staviti, ali na multiplayer mapu. Heh pa za par minuta ne bi se imao gdje sakriti.
UT 3 ima fiziku no večini igara je to nepotrebno. Evo vam i primjera destrukcije na UT3 Engine
Svijanje metala
Uništivi zidovi
Još malo primjera uništavanja zidova
No u večini igara to nije potrebno. Ajd možda u kampanju to staviti, ali na multiplayer mapu. Heh pa za par minuta ne bi se imao gdje sakriti.
Ovo je već lijepo, ali ne slažem se da ovome nema mjesta na MP mapi. U B:BC2 u kombinaciji sa nekim dijelovima koji su neuništivi funkcionira savršeno. Dapače, toliko savršeno da mi više ne pada na pamet igrati išta drugo 
Cryengine 3 mi nije ostavio dobar dojam, samo osvjetljenje je bolje, sve ostalo bolje u Cryengine 2 od tekstura, same grafike, nema blura, nema lens flare-a, fizika je bolja...
Bolje reći Crysis 2 ti nije ostavio dobar dojam. Tu opet dolazimo do konzolitisa reduciranja kvalitete grafike kako bi ga mogao pokretati xboxić od 256mb RAM-a. Otuda i teksture manje reze. Neznam, meni je blur ostavio dobar dojam jer pojačava razinu realističnosti. Nije to bloom i ostali kerefeki zbog kojih se igra sjaji kako bi se prikrile očajne teksture. Baš gledam danas u homefrontu koliko je Crysis 2 napredniji, od tekstura, osvjetljenja... ukratko sve odreda i zaista mi nije jasno zašto neki pljuju po Crysis 2 zbog grafike kada mu niti jedna igra novijeg datuma nemože parirati u tom polju.
Globalna iluminacija je dosad nešto najnaprednije viđeno glede osvjetljenja.
Također CE2 i CE3 nije isto što i Crysis 1 i Crysis 2.
Bolje reći Crysis 2 ti nije ostavio dobar dojam. Tu opet dolazimo do konzolitisa reduciranja kvalitete grafike kako bi ga mogao pokretati xboxić od 256mb RAM-a. Otuda i teksture manje reze. Neznam, meni je blur ostavio dobar dojam jer pojačava razinu realističnosti. Nije to bloom i ostali kerefeki zbog kojih se igra sjaji kako bi se prikrile očajne teksture. Baš gledam danas u homefrontu koliko je Crysis 2 napredniji, od tekstura, osvjetljenja... ukratko sve odreda i zaista mi nije jasno zašto neki pljuju po Crysis 2 zbog grafike kada mu niti jedna igra novijeg datuma nemože parirati u tom polju.
Globalna iluminacija je dosad nešto najnaprednije viđeno glede osvjetljenja.
Također CE2 i CE3 nije isto što i Crysis 1 i Crysis 2.
Itina . Ali kaj nisu implementirali u koji igru onaj parvi iskonski CE3 .
U onim svim demo reelovim engine izgleda zbilja fantastičo ali ....
Prvi razlog je konzolitis a drugi činjenica da bi za pokretanje u punom obliku bio optimalan SLI ili CF 
Prvi razlog je konzolitis a drugi činjenica da bi za pokretanje u punom obliku bio optimalan SLI ili CF 
Ovakav bi ja crysis 2 htjeo:
Za Crysis 1 se nije govorilo koliko je zahtjevan (znalo se da je zahtjevan jako i to je to ) ali on je bio onaj ko je rušio i najmočnije konfe , po meni je bio jedan pravi benčmark :) .
Pa je i C2 mogao biti takvi a ne ja ga sa svojoj sramotnoj konfi mogu igrati.
Još se sjećam kako smo se svi divili ovoj slici .
vidis kak crytek ne zna zaraditi....mogli su lijepo, ak su vec pobrali pare za nvidia logo, usecariti i jos od hardvera. ljudi bi kupovali kartice ko ludi XD
vidis kak crytek ne zna zaraditi....mogli su lijepo, ak su vec pobrali pare za nvidia logo, usecariti i jos od hardvera. ljudi bi kupovali kartice ko ludi XD
Ili bi srali po igri da je neoptimizirana.
m akenjali bi svi, al bi svejedno dosta ljudi kupilo.....
Ili bi srali po igri da je neoptimizirana.
Zato bi i kupovali novi hardware.
m akenjali bi svi, al bi svejedno dosta ljudi kupilo.....
:-)