Cool pjesma u pozadini...hh...
Jako brzo i jako jako jako jako skupo...
Jesam li rekao da je jako skupo? 
Ovo je odlično.. Moram si nabavit takav strojčić. Samo me pati odakle mi lova.. :)
Lako je ovima kad samsung sve pokloni u svrhu reklame
isuse....na ovom se igra cijeli zagreb i okolica 
Molim objašnjenje kako su s CD-a 700MB (3:16 min) prebacili na hard u 0.8 sekundi (a pri 52x je čitanje 63.8976MB/s, a kod DVD-a 20x je max 27MB/s)?!?
Nisu kopirali s CD-a, nego su DVD rip velik 700MB presnimili iz jednog foldera u drugi za 0,8 sekundi.
Nisu kopirali s CD-a, nego su DVD rip velik 700MB presnimili iz jednog foldera u drugi za 0,8 sekundi.
jednom riječju
debil
jednom riječju
debil
Maaaaajko! Kako je to BRZO!! Pa trebali su staviti barem 8 GB RAM-a! Mislim - 2 četverojezgrena proca, 2 mega grafičke, 24 diska, 2 napajanja koja su jaka kao mali skuter!!! UUUUU!!!
Skupo!!!
TOOOOO EXPENSIVE!!!!!!!!!!! BUT WOOOOOOOOOOOW, THAT IS FU**ING AMAZING, I WANT THAT FOR CHRISTMAS!
Impresivno, ali da to ima neki kučni korisnik(nekim slučajem igre), evo ti račun za struju za nekih X2 viši
Impresivno, ali da to ima neki kučni korisnik(nekim slučajem igre), evo ti račun za struju za nekih X2 viši

Jako brzo i jako jako jako jako skupo...
Jesam li rekao da je jako skupo? 

ma ti je već stara krama
neka sad naprave test s dve i7-ice extreme i nvidiom GTX295 u sli-u xD
ma ti je već stara krama
ma ti je već stara krama

Koja je to matična da može 2 proca primiti? Ja to hoću...

cool sam kolko sve to kosta
Intel® D5400XS "Skulltrail" 4430kn
Intel® Core™2 Extreme QX9775 2x 12039kn
ATI RADEON HD 4870 X2 saphire 2x 3900kn
SSD DISK 256gb 24x 4.959,00
2x 1000w napajanje 1900kn
ovo sve otprilike po nekakvim danasnjim cijenama iznosi 154696kn :-)
ovo su samo najbitniji dijelovi
dodajte neko kuciste samo pa onda sas kablove i tako sitnice koje su jos potrebne i cifra postaje veca
Intel® D5400XS "Skulltrail" 4430kn
Intel® Core™2 Extreme QX9775 2x 12039kn
ATI RADEON HD 4870 X2 saphire 2x 3900kn
SSD DISK 256gb 24x 4.959,00
2x 1000w napajanje 1900kn
ovo sve otprilike po nekakvim danasnjim cijenama iznosi 154696kn :-)
ovo su samo najbitniji dijelovi
dodajte neko kuciste samo pa onda sas kablove i tako sitnice koje su jos potrebne i cifra postaje veca