Mnogo je bolje nego sa 3D očalama.
Mnogo je bolje nego sa 3D očalama.
Da definitivno..ovo sam još prije bio otkrio i fenomenalno je..
Međutim, nakon više od nekih desetak minuta gledanja stvarno bole oči..
Da, ovo je puno bolje od naocala.
može mi netko objasnit kako gledat da vidiš 3d nez naočala
Imas dvije slike i smao gledas u kriv i vidjet ces tri slike i onda se trebas fokusirati na sliku u sredini i pricekati dok se stabilizira.
Treba malo vjezbati, ali super je dok skuzis
ubiti lijevo oko ti gleda desnu sliku, a desno lijevo i tako slika u sredini dobije dubinu.
Određen i dosta veliki postotak ljudi ne može percipirati 3D na način kako se traži za ovu metodu! Ja sam jedan od tih :(
Osim prekriženog vida, može se probati gledati i paralelno.. no, ja niti tako ne vidim
http://www.zvjezdarnica.com/forum/index.php?topic=4110.0
Prepiska uputa sa gore navedenog linka
UPUTE:
Najprije kliknite na sliku da je vidite u punoj veličini.
Da biste vidjeli 3D efekt morate lijevim okom gledati samo lijevu sliku a desnim okom samo desnu (paralelni pogled). Ako vam to predstavlja problem (samo dok se ne naučite tu tehniku, kasnije je lako), pomognite si komadom kartona duljine oko 20-25 cm i širine oko 5-10 cm koji postavite između nosa i sredine slike (tj. mjesta gdje se lijeva i desna slika dodiruju). Tada najprije svakim okom posebno pogledate odgovarajuću sliku (lijevim lijevu a desnim, naravno, desnu) pa zatim s oba oka odjednom. Nadam se da ćete uspjeti
jadno 
moze mi neko dati link od videa s youtubea ovaj mi nece otvori.
EDIT:evo proradilo je,kako je kul kad osa poleti prema ekranu
Ja upravo probao i ne mogu vjerovati da radi....
Jedini je problem da ti tako oči ne ostanu nakon malo dužeg gledanja...Hahahaha...
A napokon skužio kako radi, predobra stvar
Predobro!!!!
Mučio sam se faking 10 min da si uspijem izoštrit sliku!