Alienware M17x

poruka: 16
|
čitano: 2.499
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Alienware M17x".
3 godine
neaktivan
Alienware M17x

to nije prijenosnik to je ucdoviste koje je tesko nositi....a ovo s svijetlima mi je shit...ugl...taj vanzemaljac mi se nesvidja jer se jako skupi i grije puno....bolji su mi njihovi desktop modeli...nadam se da ce uskoro bug pisati mal i o tome

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
4 godine
moderator
RE: Alienware M17x

Komentar o pretjeranom zagrijavanju stoji samo u teoriji - u praksi su stvari drugačije! PUNO više o svemu zajedno bit će u Bugu koji samo što nije... :)

Work is for people who suck at video games.
3 godine
Alienware M17x

eh, daje meni dati toliko kikirikija

3 godine
neaktivan
Alienware M17x

zamisli da ti tak nesta padne ufffff oduuuuuuuuu pare....da je thinkpad mozda se i ocuva al ovo cist sumnjamIzlanuo se

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
2 godine
neaktivan
Alienware M17x

u americi najskuplju kofiguraciju alienware m17x laptopa platiš 25 000 kuna a u kod nas 37 625 kuna.isplati se lipo kupiti kartu za san francisco,malo viditi grad,kupiti m17x i vratiti se kući,i opet će ostati love za još neku sitnicu.

3 godine
Alienware M17x

Staaa, jos niste presli na silverlight 3?! Kakvi ste vi microsoftovci?

3 godine
Alienware M17x

dao sam mu jedinicu...

3 godine
Alienware M17x

Dobar video, i još bolji laptop...

3 godine
neaktivan
Alienware M17x

Laptop je odličan. Al ipak, 22000 kn :/

4 godine
Alienware M17x

mislio sam da će koštati i više. naspram nekih multimedijalnih i "onih drugih" (MAC) cijena mu i nije tako visoka... al je stroj

There's no SAVE GAME in real life!!!
2 godine
neaktivan
Alienware M17x

košta m17x daaaleko više.ovaj šta košta 22 000 kuna je srednja jačina.

2 godine
neaktivan
Alienware M17x

najskuplja kombinacija m17x u americi košta 5578 dolara,ali zato nudi ovo čudovište:

Intel® Core™2 Extreme Quad QX9300 2.53GHz (12MB Cache, 1066MHz FSB)

Windows Vista Ultimate (64 bit) + Windows 7 Ultimate Upgrade Coupon

ATI CrossFireXTM – Dual 1GB ATI RadeonTM Mobility HD 4870

17-inch WideUXGA 1920x1200 (1200p)

8GB Dual Channel DDR3 at 1333MHz

256GB Solid State Drive

Slot-Load Dual Layer Blu-ray Burner (BD-R/RE, DVD±RW, CD-RW)

Additional 9-Cell Lithium-Ion Battery for Alienware M17x Laptop

4 godine
neaktivan
Alienware M17x

a gdje ga kod nas kupiti i jeli moguće sam napraviti konf ili smo je jedna konfiguracija dostupna.pozz

3 godine
RE: Alienware M17x

M17X se grije i pritom jos vise grije podlogu na kojoj stoji. To je stolni kompjuter u laptop kucistu jer ga je neizdrzivo drzati u krilu. A da ne spominjem probleme sa "stucanjem" grafike zbog kojih je izdana i nova verzija BIOS-a koja je trebala rijesiti problem zastajkivanja grafike, pa opet nista. Iznimno lose rijesen stedljivi mod rada (treciGPU????), uzasan i trom alienware softver.........

Uglavnom, neke greske koje ne da ne bih ocekivao od uredjaja takve cijene i renomea, nego se apsolutno ne smiju dogadjati.

P.S. ahhh da, i mouse pad je dosao "razbijen", odnosno gornji sloj na pola odljepljen, sto vise reci?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2009 9:25 (syncmaster245b).
3 godine
neaktivan
Alienware M17x

mah ti alienware laptopovi nista ne valjaju....kupuju se sam zato jer su skupi i dosta ljepe komponente ima....al te komponente nisu za nesto sto je prenosivo i tako malo...bolje kupit neki stolni primjerak

3 godine
Alienware M17x

Takvi laptopovi su nešto kao između običnog laptopa i desktopa:nisu dovoljno mobilni da bi ih koristili kao običan laptop,al opet nema ni 10+kila za teglit kao kod desktopa(kučište+monitor+periferija)ipak je kod njega sve unutra strpano+ima snagu da se može i sa boljim desktopovima nadmetat.Po meni odličan izbor(za one koji si ga mogu priuštit)koji trebaju jači komp za rad/igre ali ga ne seljakaju često.Neznam baš konkretan primjer al znači nije da ga sad baš nosiš stalno kao netbook da ga u busu izvadiš i igraš crysis heheBelji se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice