Apple Mac mini 2011 (A1347)

poruka: 21
|
čitano: 854
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Apple Mac mini 2011 (A1347)".
4 godine

jel to samo meni, ili nitko ne vidi traku da premotam filmic i da vidim koliko traje?

potpis :D
2 godine
Re: Apple Mac mini 2011 (A1347)
Hacker-ri kaže...

jel to samo meni, ili nitko ne vidi traku da premotam filmic i da vidim koliko traje?

Kod mene u fullscreenu nema ništa, a kad gledam umanjeno ima.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
11 mjeseci
Hacker-ri kaže...

i meni se isto dogada

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
2 godine

meni se ponekad vidi a ponekad ne vidi - što je zbunjujuće. MIslio sam da je do verzije filmića ili do verzije Silverlighta - ali nije u tome problem.

Inače, ovaj mac mini se čini kao nekakvo sranje.

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
3 godine

ma totalni promasaj je taj novi mac mini, izbacili su opticki pogon, nema optickog izlaza, samo 4 usb-a etc.

7 mjeseci

Optika je danas potpuno nepotrebna stvar. Bar za mene. Videoteke više ne postoje, filmove i glazbu konzumiram uglavnom preko USB sticka, u autu isto USB. Konačno da je Apple odlučio izbaciti optički pogon kao što je devedesetih izbacio i floppy. Vrijeme će pokazati svoje, no CD-u i DVD-u je već ionako davno, davno odzvonilo, a blu-ray je pucanj u prazno - propali projekt!

Pongy
4 godine
neaktivan

a vi još uvijek drljite po tom Silverlightu ... Kliknuh, nadajuć' se YouTube videu (Flash), no ... Kako god da bilo, ne bum instaliral SilverLight

Moje velecijenjeno mišljenje sam velikodušno dao vama na čast čitanja.
3 godine

Kakkva glupost sto nema optickog pogona,ne znam sto su ga izbacivali,....mozemo mi pricati sta hocemo ali ucijek se nadj esituacija da nam treba opticki pogon,,,platis    ovoliko para a ne dobijes opticki,koja zabluda i ironija

3 godine
Gledaj ni meni netreba opticki ali mi svi frendovi uvijek tako donose podatke, filmove etc. Trebali su stavit i opticki izlaz za zvuk.
2 godine
AnyDog kaže...

a vi još uvijek drljite po tom Silverlightu ... Kliknuh, nadajuć' se YouTube videu (Flash), no ... Kako god da bilo, ne bum instaliral SilverLight

zašto ne ?

Drago G. moj omiljeni člankopisac ! <br/>Z-Admin Small Business CMS - http://www.z-admin.com
16 mjeseci

Meni je optički pogon jedino trebao za instalaciju windowsa {#}

3 godine
Jedan je reko da nece silverlight pa ostali debili samo ponavljaju i neznaju uopce o cem pricaju.
3 godine

Hmmm optički pogon ... djelomično se slažem sa time da bi ga trebalo uvest , ipak sve ide preko usba ili se direktno preko torenta skida na hard .

http://soksa.3dhr.net/
4 godine
moderator
Hacker-ri kaže...

Odzumiraj stranicu natrag na 100% pa će se pojaviti (ako treba, refreshaj stranicu).

sirka666 kaže...
Hacker-ri kaže...

Kod mene u fullscreenu nema ništa, a kad gledam umanjeno ima.

To je fičer, a ne bag. {#}

AnyDog kaže...

Zasad su stvari takve kakve jesu, kad bude mogućnosti, stvari će se riješiti na drugačiji način.

Instaliranjem Silverlighta ništa ti se neće dogoditi - riječ je jednostavno o runtimeu koji se pokreće kad se pojavi takav sadržaj - isto kao kad se radi o Flashu. Dakle, nekakav strah od Silverlighta je iracionalan.

Naravno, uvijek imaš i najbolju opciju - gledati BugTV s DVD-a koji dolazi uz časopis Bug - tamo imaš priloge u maksimalnoj kvaliteti, koje gledaš koristeći player po vlastitom izboru. {#}

10 mjeseci
neaktivan

Recenzija je na mjestu, no moram priznat da se ja osobno ne sječam kad sam na svom laptopu zadnji put otvoril optički pogon, a kamoli nešto napržil. Mislim da to više ne radim niti jednom mjesečno u prosjeku, da ,istina je da neznaš kad bude zatrebalo. Možda moramo ipak promjeniti točku gledišta, na netbucima to više nije minus niti na ultra bookovima, možda nebi trebalo biti ni na ovakvom pc-u. Da je 1000kn jeftiniji, možda nebi nikome smetalo. Ja bi osobno kupil staru verziju glede i unatoč grafičkog čipa.

2 godine

Zanimljivo je da se u časopisu u recenziji Sapphire edge HD2 uređaja (koji je konkurent ovome uređaju i košta 3279 kn) nedostatak dvda ne spominje kao nedostatak 

4 godine
bruno03 kaže...

Zanimljivo je da se u časopisu u recenziji Sapphire edge HD2 uređaja (koji je konkurent ovome uređaju i košta 3279 kn) nedostatak dvda ne spominje kao nedostatak 

to stoji, ali i kosta 2.000 kuna manje

potpis :D
4 godine
protjeran
mbaksa kaže...
Instaliranjem Silverlighta ništa ti se neće dogoditi - riječ je jednostavno o runtimeu koji se pokreće kad se pojavi takav sadržaj - isto kao kad se radi o Flashu. Dakle, nekakav strah od Silverlighta je iracionalan.

Naravno, uvijek imaš i najbolju opciju - gledati BugTV s DVD-a koji dolazi uz časopis Bug - tamo imaš priloge u maksimalnoj kvaliteti, koje gledaš koristeći player po vlastitom izboru. {#}

Sve je to divno i krasno ali na GNU/Linuxu ne mogu gledati BUG TV jer moonlight plug-in ne radi sa trenutnom Firefox 7.0.1 verzijom.

Flash je CPU hog smeće, silverlight nije rasprostranjem, budite u korak s tehnologijom i počnite koristiti HTML5.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:18 (the_tux).
4 godine
moderator
the_tux kaže...
Sve je to divno i krasno ali na GNU/Linuxu ne mogu gledati BUG TV jer moonlight plug-in ne radi sa trenutnom Firefox 7.0.1 verzijom.

Ja ti tu nažalost ništ ne mogu pomoći, mogu ti jedino savjetovati da pogledaš BugTV u web-browseru s kojim je moonlight kompatibilan ili ga pogledaš na računalu s Windowsima ili ga pogledaš s Bugovog DVD-a. No sve to si i sam znao. Mene recimo smeta što Silverlight ne dolazi u 64-bitnoj verziji i kad sam na stolnom kompjuteru, moram pokretati 32-bitni Chrome, a inače koristim 64-bitni Firefox.

Postoje razlozi, u koje ne bih ulazio, zbog čega se BugTV ne vrti u Flashu i postoje razlozi zbog kojih BugTV ne uploadamo na YouTube. Za Flash verziju je malo vjerojatno da će ikad biti dostupna, a YouTube bi možda mogla jednog dana zaživjeti - ako se Bugova podstranica za BugTV uspije dobro povezati s YouTubeom te ako se riješi problem konverzije. Naime, BugTV-ovi ne izgledaju baš dobro uploadani na YouTube. Jedan od razloga je niži bitrate, a drugi je rezolucija - YouTube forsira 360, 480, 720 i 1080 linija, dok je BugTV u, za PAL standardnih, 576 linija. Ako jednog dana prijeđemo na snimanje BugTV-a u 720p, onda će barem problem rezolucije biti riješen.

Dakle, zasad su stvari takve kakve jesu. I ne pomaže što se posjetitelji Bugovih stranica žale na Silverlight (u većini slučajeva zapravo posve neopravdano - jer "neće Silverlight na njihov kompjuter" - kao da na isti način nisu instalirali Flash), jer nije stvar u tome da mi ne bismo htjeli svim posjetiteljima omogućiti (optimalno) gledanje BugTV-a, nego za to postoje tehnički i drugi razlozi.

the_tux kaže...
Flash je CPU hog smeće, silverlight nije rasprostranjem, budite u korak s tehnologijom i počnite koristiti HTML5.

Budimo realni, vrijeme za HTML5 Video još nije došlo.  {#} Za godinu-dvije vjerojatno.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 15:41 (mbaksa).
8 mjeseci

trebao je stavit taj optički pogon jer treba ti svremena na vrijeme, isina nekorisim ga ni ja tako često, ali ako trebam nešto spržit ili nešto onda ti treba svakako

a ako hočeš original igricu kaj češ onda di češ stavit, dvd neče nikad ostarjeti.......

2 godine

Ja ipak volim da su moja przilica i floppy kraj mene :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice