Vidi iza Mac Pro-ove 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jao koja divota .... :))))
Maticna je predobra..
Baba mi ju je kupila na poklon :)
dobra maticna mada nije nesto
gumb za restart memorije, wtf???? :/
ljepota je po izgledu al dal toliko valja koliko je nasminkana???
pitanje je sada :)
Rekao si to kao da ih ima bar 3 4 puno boljih.
Ok zašt to nemogu pogledat,tj čut?Jel još nekome zvuk prekida?
Ok zašt to nemogu pogledat,tj čut?Jel još nekome zvuk prekida?
Čini se da si jedini. U kakvom stanju ti je veza? Imaš aktivan program za torrente? Jesi testirao sa Speedtestom? Sad se više i ne sjećam koliki je bitrate, ali s normalnom 2-megabitnom vezom ne bi trebalo biti problema s reprodukcijom u standardnoj kvaliteti (s visokom bi trebalo biti jer je bitrate oko 2 megabita).
Čini se da si jedini. U kakvom stanju ti je veza? Imaš aktivan program za torrente? Jesi testirao sa Speedtestom? Sad se više i ne sjećam koliki je bitrate, ali s normalnom 2-megabitnom vezom ne bi trebalo biti problema s reprodukcijom u standardnoj kvaliteti (s visokom bi trebalo biti jer je bitrate oko 2 megabita).
Brzina 4 megabita,testirano na svim browserima,torrent isključen.Svaki video na forumu mogu gledat,osim BUGTv-a.
Brzina 4 megabita,testirano na svim browserima,torrent isključen.Svaki video na forumu mogu gledat,osim BUGTv-a.
Jesi instalirao zadnju verziju Silverlighta? Da ga možda firewall ili kakav drugi komad sigurnosnog softvera ne koči? Koliko ti je zauzeće procesora? Jesi probao gledati u drugom web-pregledniku? Imaš ažurirane Windowse? Možda ti je veza jednostavno spora prema Iskonovim serverima, ne znam. Puno je tu mogućih faktora, a s obzirom da se nitko drugi ne žali, znači da je problem negdje s tvojom vezom ili s tvojim računalom, tako da ne znam što drugo da ti savjetujem.
Inače, razlika je između ovakvog načina streamanja (preko Silverlighta) u odnosu na druge videe, koji su pretežito s YouTubea pa idu preko Flasha. Dok se s YouTubea na računalo prebaci cijeli film, Silverlight čita prema potrebi pa ako je veza prespora, dolazi do zastajkivanja.
Silverlight 4 instaliran,isprobao sam na mozilli,operi,IE9 i chromu.Antivirus je ugašen,palim ga po potrebi.Jednostavno ne želi radit.Zapravo nije ni bitno,odusto sam već prije 2 tjedna od traženja rješenja.
Matična je do jaja. Nažalost nisam imao čast da je držim u rukama ali mi je pričao prijatelj o njoj