Asus Rampage III Black Edition

poruka: 12
|
čitano: 1.341
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Rampage III Black Edition".
2 godine

Vidi iza Mac Pro-ove {#}

21 mjesec

Jao koja divota .... :))))

13 mjeseci
neaktivan

Maticna je predobra..

Baba mi ju je kupila na poklon :)

12 mjeseci
neaktivan

dobra maticna mada nije nesto 

kenan alic
12 mjeseci
neaktivan

gumb za restart memorije, wtf???? :/

ljepota je po izgledu al dal toliko valja koliko je nasminkana???

pitanje je sada :)

I.p.
20 mjeseci
Re: Asus Rampage III Black Edition

Rekao si to kao da ih ima bar 3 4 puno boljih.

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
2 godine

Ok zašt to nemogu pogledat,tj čut?Jel još nekome zvuk prekida?

Cogito Ergo Sum
4 godine
moderator
Apocalypso kaže...

Ok zašt to nemogu pogledat,tj čut?Jel još nekome zvuk prekida?

Čini se da si jedini. U kakvom stanju ti je veza? Imaš aktivan program za torrente? Jesi testirao sa Speedtestom? Sad se više i ne sjećam koliki je bitrate, ali s normalnom 2-megabitnom vezom ne bi trebalo biti problema s reprodukcijom u standardnoj kvaliteti (s visokom bi trebalo biti jer je bitrate oko 2 megabita).

2 godine
mbaksa kaže...

Čini se da si jedini. U kakvom stanju ti je veza? Imaš aktivan program za torrente? Jesi testirao sa Speedtestom? Sad se više i ne sjećam koliki je bitrate, ali s normalnom 2-megabitnom vezom ne bi trebalo biti problema s reprodukcijom u standardnoj kvaliteti (s visokom bi trebalo biti jer je bitrate oko 2 megabita).

Brzina 4 megabita,testirano na svim browserima,torrent isključen.Svaki video na forumu mogu gledat,osim BUGTv-a.

Cogito Ergo Sum
4 godine
moderator
Apocalypso kaže...
mbaksa kaže...

Brzina 4 megabita,testirano na svim browserima,torrent isključen.Svaki video na forumu mogu gledat,osim BUGTv-a.

Jesi instalirao zadnju verziju Silverlighta? Da ga možda firewall ili kakav drugi komad sigurnosnog softvera ne koči? Koliko ti je zauzeće procesora? Jesi probao gledati u drugom web-pregledniku? Imaš ažurirane Windowse? Možda ti je veza jednostavno spora prema Iskonovim serverima, ne znam. Puno je tu mogućih faktora, a s obzirom da se nitko drugi ne žali, znači da je problem negdje s tvojom vezom ili s tvojim računalom, tako da ne znam što drugo da ti savjetujem.

Inače, razlika je između ovakvog načina streamanja (preko Silverlighta) u odnosu na druge videe, koji su pretežito s YouTubea pa idu preko Flasha. Dok se s YouTubea na računalo prebaci cijeli film, Silverlight čita prema potrebi pa ako je veza prespora, dolazi do zastajkivanja.

2 godine

Silverlight 4 instaliran,isprobao sam na mozilli,operi,IE9 i chromu.Antivirus je ugašen,palim ga po potrebi.Jednostavno ne želi radit.Zapravo nije ni bitno,odusto sam već prije 2 tjedna od traženja rješenja.

Cogito Ergo Sum
10 mjeseci

Matična je do jaja. Nažalost nisam imao čast da je držim u rukama ali mi je pričao prijatelj o njoj

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice