Bad Compani 2 Ending

poruka: 4
|
čitano: 457
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Bad Compani 2 Ending".
2 godine
neaktivan
Bad Compani 2 Ending

Imao sam priliku da igram beta verziju multiplayera Bad Company 2 i pored realnijih pucacina   ( ne mozes smiriti nisan u rafalnoj pucacini i ne pogadja svaki metak... ) i rusenja zidova imam utisak pa je , po meni ipak Call of duty MW2 ,bolja igra. Narucio sam ogrinal i BC2, mozda se ipak predomislim....

U svakom slucaju po ovom videu treba ocekivati i nastavak 2-ice pa, sto bi se kod nas reklo "Zivi bili pa vidjeli"

Pozzz !!! 

2 godine
RE: Bad Compani 2 Ending
anci130 kaže...

Imao sam priliku da igram beta verziju multiplayera Bad Company 2 i pored realnijih pucacina  ( ne mozes smiriti nisan u rafalnoj pucacini i ne pogadja svaki metak... ) i rusenja zidova imam utisak pa je , po meni ipak Call of duty MW2 ,bolja igra. Narucio sam ogrinal i BC2, mozda se ipak predomislim....

U svakom slucaju po ovom videu treba ocekivati i nastavak 2-ice pa, sto bi se kod nas reklo "Zivi bili pa vidjeli"

Pozzz !!! 

Očito neznaš šta je realnost kad nemreš smirit, a ako si igrao, igrao si na običnom serveru, probaj hardcore pa ćeš promjenit mišljenje da vidiš kak ga je lako koknut, inače urušenja su odlična. Cod je baziran više na rushersku igru i brži je ritam igre, dok bc2 traži timski rad, a s tim još ima vozila i nekako je po meni realnije napravljeno stoga ja dajem glas bc2...

I još jedna velika stvar nemožeš uspoređivat betu verziju sa alphom jer može se promjeniti dosta toga...

Da pređem na ontopic, hoću i ja doć do tog dijela, a nemrem zbog napajanja moram novo uzet xD

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.3.2010 9:21 (Dompa).
2 godine
protjeran
RE: Bad Compani 2 Ending

Slažem se sa Dompom igrao sam i ja betu bila je bugovita ovamo toga nema da se mene pita više volim timski rad!!! A MW2 nema to meni odlićmo rušenje koje podiže zabavnost igre BBC2 JE PO MENI BOLJI Cool

2 godine
neaktivan
Bad Compani 2 Ending

Vec su dosadni s tim rusima...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice