ovo je preretardirano... znam da je ovo recenzent, ali vidjet covjeka od 30+ godina kako kupuje ovakve gluposti i s toliko entuzijazma.. igra vrijedi kolko vrijedi, al sve one gluposti koje su unutra u paketu su masno naplacene... i onda se ljudi cude kako smo u krizi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Black ops, it´s funny because he´s black.
ovo je preretardirano... znam da je ovo recenzent, ali vidjet covjeka od 30+ godina kako kupuje ovakve gluposti i s toliko entuzijazma.. igra vrijedi kolko vrijedi, al sve one gluposti koje su unutra u paketu su masno naplacene... i onda se ljudi cude kako smo u krizi
Pa šta ako čovjek ima 30 godina ne smije kupovati igrice? Je ima neki pravilnik gdje pište što kad smiješ raditi?
Heh, imam i ja skoro 30 godina, pa mi je ovaj autić zakon..
ma autić je donekle fora al meni bi bilo zanimljivije da su dali nešto poput npr M1911 neki posebni iz igrice ili recimo zimsku kapu s natpisom CoD Black Ops, a kapa je različite kamuflaže u svakom paketu(ovisno kolko camoa ima u igri)...sad za zimske dane 
autić mi baš nema smisla...
ma autić je donekle fora al meni bi bilo zanimljivije da su dali nešto poput npr M1911 neki posebni iz igrice ili recimo zimsku kapu s natpisom CoD Black Ops, a kapa je različite kamuflaže u svakom paketu(ovisno kolko camoa ima u igri)...sad za zimske dane 
autić mi baš nema smisla...
mislim da ima smisla..
nisam igro igru tj presao SP al ocito ima scena s auticem koja je bas fora po meni..
eo video.
Šta je ovaj autić dobar, ali ipak bolje da su dali neki real weapon, meni najdraže neki sniper...
Ma autić je zakon, samo..koliko košta takav release? 2k?
Ma autić je zakon, samo..koliko košta takav release? 2k?
Na ebayu ti se cijena kreće od nekih 200 dolara pa na više.
Izgleda da sam jedini koji se slaže
Mišljenja sam da bi igre trebale biti sporedni dio života i nakon druženja možda ponajbolji način za zabavu u slobodno vrijeme.
Svakakva "ovisnost" nije izrazito dobra IMHO.
Mišljenja sam da bi igre trebale biti sporedni dio života i nakon druženja možda ponajbolji način za zabavu u slobodno vrijeme.
A gdje je netko rekao da su mu igre glavna stvar u životu?
I da je ovaj frajer ovisan?
Mimika, govor, i ponašanje ovog lika na videu.
A tvoja o bug forumu???????
Svejedno ne vidim po čemu si ti zaključio da je tip ovisan i da su mu igre prva stvar u životu..
Čovjek je uzbuđen, pa što..bio bih i ja..'em je igra dobra 'em je nutra kul autić..di ćeš bolje..
A tvoja o bug forumu???????
volim i ja bananu
Svejedno ne vidim po čemu si ti zaključio da je tip ovisan i da su mu igre prva stvar u životu..
Čovjek je uzbuđen, pa što..bio bih i ja..'em je igra dobra 'em je nutra kul autić..di ćeš bolje..
A cijena prava sitnica nema veze sto to sve mozes dobiti za duplo manje :-)
hah.. al ovaj ima viška para.. ovo je skupo u 3pm
hah.. al ovaj ima viška para.. ovo je skupo u 3pm
Stvarno misliš da ga nije dobio besplatno?