BMW X5 Bad Company

poruka: 15
|
čitano: 1.294
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "BMW X5 Bad Company".
2 godine
BMW X5 Bad Company

Pre dobra stvar i naravno na BMWuCool.

BMW
4 godine
BMW X5 Bad Company

bilo bi puuuuno bolje da je uzeta slika covera od DVD-a,Bad Company-a...

Moj LOCKERZ tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=XbKPNuLjsUg
2 godine
BMW X5 Bad Company

svaka cast onome tko je crtao

2 godine
RE: BMW X5 Bad Company

koja brutala, ma milina, nemam teksta....

Dompa
3 godine
BMW X5 Bad Company

Posao je odrađen genijalno i vidi se da tko god da je radio da je profesionalac u svome poslu ... ali žao mi je tako skupog vozila, Da tako nešto vidim u gradu, sigurno bi bio fasciniran time, ali u drugu ruku smiješno je da si netko precrtava cover ili bilo što od igrice na vozilo. Treba se ipak ponekad odvojiti od računalnoga svijeta =)))

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
2 godine

Da bi riječ rekao...stvarn oje odlično odradjeno i baš paše na auto, odlična kompozicija u odnosu na auto. kad sam počeo gledat mislio sam si uh koj ikrele, pa kako će mu to stajat...ali do kraja videa - oduševio me. Samim radom, jer BC meni niš ne znači u životu

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 10:07 (miki1981).
2 godine
BMW X5 Bad Company

Jeste primjetili da su dvije X5.

Može se primjetiti po haubi na kraju jedna nema heli a druga ima.

BMW
2 godine
BMW X5 Bad Company

Kako većina kolega iznad ne može shvatiti da je ovo photoshop. Jeste li primjetili da prikazuje samo pojedinačne slike, a ne auto u pokretu. Ovo je dobro photoshopirano jer ste svi osim kolege iznad povjerovali.

Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumb hvala.
2 godine

Šta god bilo stvarno lijepo izgleda, i po meni je odlično uklopljeno

2 godine
BMW X5 Bad Company

Najvjerojatnije je računalna obrada, ali svejedno genijalno izgleda..=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
2 godine
BMW X5 Bad Company

ma boli me briga je jel photoshop il nije baza je i to je bitno

RazorNapster
4 godine
captain_soap_McTawish kaže...

Kako većina kolega iznad ne može shvatiti da je ovo photoshop. Jeste li primjetili da prikazuje samo pojedinačne slike, a ne auto u pokretu. Ovo je dobro photoshopirano jer ste svi osim kolege iznad povjerovali.

Tako plitkouman post dugo nisam vidio....

Zar ti i par kolega ispod tebe niste nikad čuli za AIRBRUSH. Ima ljudi koji žive od toga i oslikavaju automobile.

Stvarno je bezobrazno od vas da toliko podcjenjujete ljudski trud i znanje.

Ko drugom jamu kopa trećom šlajdra!
3 godine
Blue_Fatal1ty kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

Tako plitkouman post dugo nisam vidio....

Zar ti i par kolega ispod tebe niste nikad čuli za AIRBRUSH. Ima ljudi koji žive od toga i oslikavaju automobile.

Stvarno je bezobrazno od vas da toliko podcjenjujete ljudski trud i znanje.

Slazem se sa tobom!

Na ovom forumu ima stvarno cudnih osoba koje ce odmah reci za sve sto vide da je fake.

Sto se tice automobila airbrush je stvarno vrhunski napravljen i svida mi se!

2 godine
BMW X5 Bad Company
Svaka čast ako je airbrush. Ako i nije, opet izvrstan rad...
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
3 godine
BMW X5 Bad Company

Kakav photoshop, računalna obrada?! O čemu vi ljudi pričate??? Kaj bi mu oblijepili kvake, kotače, stakla, lampe skinuli samo zato da ih ne pošpricaju u photoshopu?! Welcome to the real world!!! Svaka im čast! Osmijeh

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice