Call of Duty: Modern Warfare 3

poruka: 28
|
čitano: 2.071
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Call of Duty: Modern Warfare 3".
3 godine

booooring,,,

3 godine
protjeran

Isuse, koje će to govno bit...

Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
3 godine
protjeran
Re: Call of Duty: Modern Warfare 3
trackmanijak kaže...

Isuse, koje će to govno bit...

Otkud ti znas ?

3 godine
protjeran
ajmo se kladit.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
4 godine

Probat ću mada ne očekujem ništa što već nisam vidio, ah well, expansion pack više manje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
2 godine

Ak će ova igra opet rušit rekorde ona su ljudi stvarno glupi. Nekažem da je CoD slab,ali svake godine ista igra dođe,ja ću samo singleplayer preći.

3 godine
Jabulani kaže...

Ak će ova igra opet rušit rekorde ona su ljudi stvarno glupi. Nekažem da je CoD slab,ali svake godine ista igra dođe,ja ću samo singleplayer preći.

Duže će ti se igra skidat nego kaj buš se igrao...

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 20:59 (Minoza).
2 godine
protjeran

Ne kužim što je na tom traileru zanimljivo !?'

Ne vidim ni likove, ni grafiku, ni ništa !? U čemu je fora ?

Osamina supruga je tužna !
3 godine
Endimion kaže...

Zato jer je to teaser trailer... 

2 godine
Endimion kaže...

Pogledaj si MW2 trailer i to ti je to,barem što se tiče grafike,a i likovi će bit isti.

5 godina
neaktivan

Stvarno ne razumijem čemu ovi uradci....{#}

3 godine
protjeran

Vi shvatite da MW3 nije planiran kao revolucionarna igra sa extremno dobrom grafikom nego samo kao završetak džumbusa sa Makarovom.

3 godine
protjeran

Ma bit će dosadan kao MW2 nekima{#}. Sumnjam da će skinuti s trona Bad company 2 ili Batllefiled 3. Nadam se da će bit dobar kao prvi MW.

4 godine

Mislim da će ovaj bit' dobar, kuiš Amerika ovo ono {#} Živi bili pa vidjeli..

a.k.a. T R 1 P L 3 X
3 godine

IMHO ,neće biti niti dobar niti loš ,nego ISTI ...a to je loše..

+ vjerojatnost da bude bio port sa konzole narafski.

izvrstan način da na popularnosti (i mrvičak izmjenjenom pričcom za mase)

izmuzu još malo para od stoke sitnog zuba ,koja bi te zube prodala ,a dobila isti...da ne velim drek...ovaj ,igru {#}

ko u 'rvata ,dok nas se ne lupi po glavi ,idalje vse po starome :)

a ti pasi ovčice ,ima puno trave....

Dodatak : da nebi bilo  ,odigrao sam sve i KoD-ove i BorbenaPolja...

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 23:09 (vrx).
3 godine
protjeran

Bilo bi dobro da bude MP kao 2 ili 4. 

3 godine

HAHHAHAHAHHAH jadniji trailer/teaser nisam vidio u zivotu.al fkt.

add me xf:bobbyz666
2 godine

Ma kakava god bila odigrat ću ju. Po mome mišljenju (ipak 3 studija rade na njoj) trebala bi bit dobra i sp i mp. Po meni neće nikad bit boljeg coda od cetvorke al daj Bože da promjenim mišljenje u 11 misecu. 

recod
2 godine
neaktivan
r3c0d kaže...

Ma kakava god bila odigrat ću ju. Po mome mišljenju (ipak 3 studija rade na njoj) trebala bi bit dobra i sp i mp. Po meni neće nikad bit boljeg coda od cetvorke al daj Bože da promjenim mišljenje u 11 misecu. 

hvala ti :D u potpunosti se slazem s tobom i jedan si od rijetkih u ovom topicu i na ovom forumu koji ne flejmaju po cod-u ko da su im ubili obitelj a ne da su izdali 2-3 zadnja slabija naslova( CoD WaW, MW2 za kojeg mislim da je bio odlican uz iznimke naravno i BL koji je isto dobra igra uz neke failove) te se isto tako veselim Battlefieldu 3 i volio bi da obje igre budu odlicne da imamo sta igrat a ne flejmat po forumu kao vecina ljudi ovdje -.-

Potpis
2 godine

http://www.callofduty.com/mw3/videos/reveal.html

Mislim da ce bit je*acka igra !

recod
3 godine
Jabulani kaže...

Uopšte ne dođe, cilj igre nije da pređe na novi grafički engine nit slično već da nastavi priču gdje je stala u prošlom nastavku i tako nastade trilogija, multiplayer je u recimo mw2 sasvim pristojna arkada, kao cod4

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
4 godine
protjeran

Mp u MW2 je bio solidan 

pretjerali su sa killstreakovima i nekim prekovima 

falilo je i balansa

3 godine
hrvatskafarkasevec kaže...

Mp u MW2 je bio solidan 

falilo je i balansa

Pa, oni su samo napravili warfare sa tim killstreacima, jeste baš debilno ta tactical nuke, nit dokazuje skill nit išta, samo završava je*enu mapu. A ostalo, pa bude zabavnije kad ima više aaviona i helikoptera u zraku, meni to ne smeta. Ipak je to arkada.

4 godine
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

Mp u MW2 je bio solidan 

falilo je i balansa

Pa, oni su samo napravili warfare sa tim killstreacima, jeste baš debilno ta tactical nuke, nit dokazuje skill nit išta, samo završava je*enu mapu. A ostalo, pa bude zabavnije kad ima više aaviona i helikoptera u zraku, meni to ne smeta. Ipak je to arkada.

meni je uzasno smetalo 

pogotovo ac130 i onaj heli 

kad nesmijes iz zgrade van izac jer znas da si mrtav i zbog tih sranja su ljudi previse kempali 

3 godine

meni je uzasno smetalo 

pogotovo ac130 i onaj heli 

kad nesmijes iz zgrade van izac jer znas da si mrtav i zbog tih sranja su ljudi previse kempali 

Sve se to lako dalo riješiti taktičkim korištenjem predatorke, rušenje helija i ac130 sa predatorom je bilo u pravom stilu :)

Inače, ac130 je manje overpowered od choppergunnera ako ga ne znaš koristiti, mislim, gunner je za wannagetnuke, a ac130 je ipak za taktičku odbranu headquartersa i domination zastavica

2 godine

cemu mw3 kada imamo odlican mw2....vjerujem da ce se skoro svi vratiti za mjesec do dva na mw2...igra je najbolja do sada

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
2 godine

Meni se čini da ovi CoD-ovi izlaze prebrzo i mislim da bi im bilo bolje potruditi se oko jedne igre malo više nego svako malo izbacivat istu igru sa drukčijom pričom koja uopće nije originalna.

Ja samo znam da im ponestaje ideja za te SP kampanje i da je vrlo moguće da će radnju vrlo brzo premjestiti u svemir što su i oni sami rekli, a po meni je to najvece sra**.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.7.2011 12:47 (razorst3).
3 godine
razorst3 kaže...

Meni se čini da ovi CoD-ovi izlaze prebrzo i mislim da bi im bilo bolje potruditi se oko jedne igre malo bolje nego svako malo izbacivat istu igru sa drukčijom pričom koja uopće nije originalna.

Ja samo znam da im ponestaje ideja za te SP kampanje i da je vrlo moguće da će radnju premjestit u svemir vrlo brzo što su i oni rekli da je vrlo moguće, a po meni je to najvece *****.

Misliš da je njih briga za tvoje mišljenje? oni muzu pare dok mogu i to je to. Zarada u prvom planu.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice