Znači još uvijek ostaje Black Ops zadnji dobar Cod ovo sve baaa smeće
Znači još uvijek ostaje Black Ops zadnji dobar Cod ovo sve baaa smeće
.. cod2 i cod 4 legende.. mw2 vec losiji malo.. bo smeche..
Kako kome
zalosno je to kako fan made projekat izgleda bolje od coda 
Sto mi idu na zivce kidsi sa black opsom, pa i donekle kanterom to je NEVJEROVATNO :@@
Mp niti ne gledam jer nije nešto ali SP gledam pa pogledaj priču od Black Ops i mw3
LoL kopija BF-a al totalna....
Za mene je Cod2 cod svih codova.. nikad vise necemo imat onakav weapon control... ono je bia samo takav gust..
Šule je šule i ostao šule....pa sad ti meni lupaj TD, a nisi u pravu...
BF?
mislis CS?
al mozda bi bilo zanimljivije, cisto da se izvucemo iz vojne monotonije...
BF?
mislis CS?
al mozda bi bilo zanimljivije, cisto da se izvucemo iz vojne monotonije...
dakako i ti si u pravu, zaboravio to jucer napisati, a rugo sam se upravo tome preko TS-a. CS - ATF protiv terorista, vozila, grafika dijelovi enigina BF i to je to. Od CoDa ni C. Zao mi je sto je CoD postao to sto jest, jer sam sve do nedavno ga igrao, ali toliko su me MW2 i BO razocarali, da sam morao preci na BF, i zao mi je sta nisam to ucinio vec na BF:BC2 nego tek na BF3
Mogu se kladiti da ovo pljuvate sam zato što ima CoD predznak. Moram reći da ovo djeluje zanimljivo, baš me zanima što će ispasti od toga.
Ma, da, mos mislit da zbog toga pljujem. Dosta mi je vise toga da se izvuce nesto iz reciklaze i onda pod preznakom CoDa postane hit. A da ne govorim da su toliko jadni da kradu ideje drugih firmi i fransiza.
Ma, da, mos mislit da zbog toga pljujem. Dosta mi je vise toga da se izvuce nesto iz reciklaze i onda pod preznakom CoDa postane hit. A da ne govorim da su toliko jadni da kradu ideje drugih firmi i fransiza.
Pa pričekaj da izađe prvo, nisam ni ja fan CoD-a, ali ne donosim prerane zaključke.
sljedece dolazi cod: future warfare ili mozda medival warfare...
Ovo neće biti CoD jer će se oni teško prebaciti na takve detalje i takvu grafiku nakon MW2, BO i MW3. Ovo je njima prevekiki korak u napredovanju grafike, ali da bi sljedeći CoD mogao uključivati policiju, možda, ali vrlo teško zbog multiplayera, tj. razni killstreakovi i ostale stvari će trebati biti drastično izmijenjene. Ovo da će igrači voziti vozila, za to će u današnjim uvjetima prije završiti u zatvoru zbog Diceove tužbe, nego što će uspijeti izbaciti igru sa vozilima za igrače.
Pa zakaj ekipa nebi vozila,u BFu se mogu voziti,quadovi,avioni,tenkovi,oklopna vozila. . . etc,pa zakaj nebiš i tu vozio ;),ovo mi liči na napredan PayDay The Heist. . .
Pa zakaj ekipa nebi vozila,u BFu se mogu voziti,quadovi,avioni,tenkovi,oklopna vozila. . . etc,pa zakaj nebiš i tu vozio ;),ovo mi liči na napredan PayDay The Heist. . .
Kad su pokušavali stavljati vozila u CoD ispalo je žešće s*anje, si igrao CoD5? Toliko ružno ponašanje tenkova za nevjerovat.
Kad su pokušavali stavljati vozila u CoD ispalo je žešće s*anje, si igrao CoD5? Toliko ružno ponašanje tenkova za nevjerovat.
To je drugo,to se zove neiskustvo (Devlopera),no da imaju prave devlopere za takve stvari nebi ispalo loše. . .
To je drugo,to se zove neiskustvo (Devlopera),no da imaju prave devlopere ENGINE! za takve stvari nebi ispalo loše. . .
Mali ispravak, neiskusni su i danas. Ili jednostavno lijeni?
fora mi izgleda , navy c.s.i furka 
Ma fake je ;)
EDIT:
Zapravo sad shvaćam da vas pola to nije ni skužilo 
No offense, al' valjam se od smijeha jer je toliko očito da je ovo lažno... kako bi MW3 engine mogao podržati nešto što onako izgleda?
S dovoljno velikim mapama za vozila? Mislite li da bi oni sebi dopustili da ubace BF1943 u trailer za CoD? Ili da bi im EA dopustio?
Ne baš... možete očekivat još jednu reciklažu starijih CoD-a
...
Ako se kome ovo vec sad igra, nek skine APB, mislim 86% stvari su potpuno iste.
ljudi neskidajte djaba apb,igra nema nista,a to svoje nista naplacuje masno,tako da je neizbalansiranost prevelika
Ovo bi moglo biti dobro... 
ljudi neskidajte djaba apb,igra nema nista,a to svoje nista naplacuje masno,tako da je neizbalansiranost prevelika
igra je besplatna, a sa KUPLJENIM bodovima mozes kupit sarenu majicu za svog lika, nikakvo znacajno poboljsanje
igra je besplatna, a sa KUPLJENIM bodovima mozes kupit sarenu majicu za svog lika, nikakvo znacajno poboljsanje
i da je tako,a nije kao sto kazes,igra nudi par auta,nekolicinu oruzja i citava igra je takva,sve mozes otkljucati za 2 sedmice top,poslje tog bukvalno nemozes nista.citava igra je counter strike sa vecom mapom i sa vozilima,i meni uopste nije jasno kako moze neko pomislit prodati a kamoli naplacivati pretplatu,cak ni kao f2p naslov nije vrijedan nicije paznje,daleko je bolje izvedena multiplayer modifikacija za gta san andreas
ma čim sam vidio trailer i kad su se spomenili auti (getaway) i te akcije...odma mi zasmrdilo na rutavi gta...nek je ovo lažnjak..ali neka IW izbaci nešto standardno samo bi im falilo da počnu mješat žanrove pa da imaš. gta, nfs, cod, bf, crysis u jednom... :P
netko je spomenio cod2 legenda..slažem se..ww1 i ww2 su bili takvi zapravo ratovi..rov do rova klanje živo..svaki moderni rat se vodi danas sa što veće udaljenosti, bespilotnim letjelicama..raketama..zato to i igre prate...i svaki taj modern warfare nije nešto...za skillat cod2 je mila mama..