CES - Samsung predstavio pametni prozor

poruka: 8
|
čitano: 549
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "CES - Samsung predstavio pametni prozor".
9 mjeseci

Fuck this shit.

12 mjeseci

Ovo je kao onaj prozor u Iron-manu :)

Imam jedan komentar: Apple, izgubio si sve, imaš svoju klijentelu koja bi kupila tvoje proizvode i da su 2X skuplji, a 2X lošiji.

Zanima me kakav će biti SG GSIII.

Sad je vrijeme velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi! - Bob Rock
16 mjeseci

The future is now. If you got the money for it.

Peace and prosperity for us all thru superior firepower
4 godine
moderator

Trebaju ga malo bolje kalibrirati. Ženska klikne na Sushi, a ovaj joj označi Bibimbap. Svejedno, kul stvar.

Inače, primijetite jednu stvar - recepti na prozirnom ekranu? Zašto čovjek ne bi imao recepte i na običnom ekranu (osjetljivom na dodir)? Realno gledajući, nema razloga zašto si ne bi netko u kuhinji odvalio par pločica na kuhinjskom zidu i umjesto njih postavio jedan LCD ekran osjetljiv na dodir. Drugim riječima, Samsung tu pametno isfurava nešto što bi ljudima donijelo koristi i bez korištenja prozirnog ekrana. Samo što prozirni ekran izgleda više kul. {#} I ne bi morao ići na zid, nego bi recimo to mogla biti vratašca staklene vitrine.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 18:22 (mbaksa).
4 godine

Možda zato što neki nemaju prostrane kuhinje ili mjesta u njima za postavljanje LCD ekrana, a ova kombinacija prozora/ekrana je za te prilike idealna. Osim toga, ona fensi-šmensi touch-screen sjenila su zakon! :D Svi dobro znamo kolika je muka brisanje prašine sa žaluzina/venecijanera.

Svakom poklopcu lonac!
2 godine

Uf, ne sviđa mi se kuda sve ovo ide. Za 20 godina si nahebo ako nestane struje!

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
12 mjeseci
Re: CES - Samsung predstavio pametni prozor
Cevi kaže...

Za 20god neće nestajati strje...

dont tač prekidač, bi koz struja going tu kil!
3 godine
Re: CES - Samsung predstavio pametni prozor
speedy56 kaže...
Cevi kaže...

Za 20god neće nestajati strje...

Hoće li uopće za 20 godina biti struje? {#} Heheh. A i sada se ne osjećaš dobro ako nestane struje na neko vrijeme. Sve dok je ima ne osjećaš kako si ovisan o njoj.

Ontopic: prozor izgleda dobro, nadam se da će to u dogledno vrijeme biti dostupno i ne toliko skupo.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice