definitvno preskup........
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima super ime :>
Da nemam MX-518 kupio bi si tog !
Odlična recenzija... definitivno napredujete po tom pitanju u zadnje vrijeme, samo tako nastavite;)
Dobra recenzija, samo malo na koheziji poraditi.
Dobra recenzija, samo malo na koheziji poraditi.
Slažem se. Davor bi prvo trebao napisati što želi reći ili barem jako dobro razmisliti. Ovo bi sredilo "problem" zastajkivanja tokom recenzije da razmisli što želi reći.
moj iduci upgrade je taj stakor...
Bravo za recenziju,....ovako trebate raditi recenzije i za mobitele,.....davor nam o misu prica 4 min a vi za mobitele radite nekad recenzije od 3 min,.....
Funckionalan miš , sviđa mi se što ima toliko tipki.
da 500 kn.... vridi 45$ koliko je na ebay-u 
Svijetli straznjica :)
Ne ''vridi'' 45 dolara na ebayu, već 65 + 22 dolara poštarine do Hrvatske. 45 je cijena za kupca u Americi, a i tada + 9 i nešto poštarine..
Dakle, do RH nešto ispod 500 kuna, ovisno o tečaju...
Morali bite uvest i neki drugi video jer ja imam Linux i ne mislim instalirat programe od Microsofta ako sam se makao sa Windowsa,
pa ni ja ne kontam zasto BUG TV forsira silverlight,.......ja imam internet 100 kb/s i tako da ne mogu bas gledati bez prekidanja,......a silver light ne moze ucitati video ako stavite na pausu,zasto ne stave nesto poput youtuba
Kupio sam takav miš prije 2 dana..i mogu reći da je miš stvarno odličan, meni savršeno pristaje u ruku..i same pohvale.Uzeo sam ga prvenstveno zbog fps igara i nisam požalio,..kupio sam ga za 329 kn u Linksu i Razer Goliathus Control podlogu, što si jako paše i same pohvale...
Šta dodje u kutiji s njim?