samo neke nebude neka prevelika cijena
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
samo neke nebude neka prevelika cijena
Kod nas ide (ako uopće dođe kod nas) preko 1000 kn sigurno..
Po meni, nema neke velike prednosti na CM 690 II advanced, a dosta je skuplje..
Kod nas ide (ako uopće dođe kod nas) preko 1000 kn sigurno..
Po meni, nema neke velike prednosti na CM 690 II advanced, a dosta je skuplje..
Ima bolji cable managment i removable HDD kavez bas u duzini PCI-E slotova.
jako, jako dobro kučište!!!
sviđa mi se kejbl menađment i ona rupa iza procesora da se ne mora matična skidat ako oćeš izvadit proc.
jako, jako dobro kučište!!!
sviđa mi se kejbl menađment i ona rupa iza procesora da se ne mora matična skidat ako oćeš izvadit proc.
I to sve imaš u CM 690 II. I cable managment nije toliko bolji kod corsaira, jedino ima gumirane rupe..
I to sve imaš u CM 690 II. I cable managment nije toliko bolji kod corsaira, jedino ima gumirane rupe..
Meni su te gumirane rupe super, i ovako odokativno bi rekao da ima siri prostor izmedju desne stranice i ploce na koju se montira maticna - ali to nisam siguran.
Meni su te gumirane rupe super
Da, slažem se. Jako puno doprinosi izgledu cable managmenta..
Brate stane HD 5970 ... ja bas uzeo CM690 II advanced, (nisam jos ni koristio) i konam (OVISNO o buducoj cijeni ovog corsairovog cuda) prodat ga , i kupit 600T. Predobro mi se cini kuciste.
Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
U Eurotradeu http://www.eurotrade.hr/eurotrade/cjenik.php?id=3&id1=6
Al sam se napatio da nadjem....nigdje nije bilo, i nekak tam nashao ... (ne znam kak stoje sad s tim; tj ne znam jel jos imaju , i dal narucuju) , pa provjeri ...