Intelu naravno - ništa, a AMD odmah ispušta svoj posljednji dim... hahahahahahahaha
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na novim Quadovima bi bez hladnjaka mogao peči i jaja
.
Na novim Quadovima bi bez hladnjaka mogao peči i jaja
.

Ne znam koliko ste upućeni no prije je bilo po netu pričano kako je taj video lažan, tako da je stvarno upitna njegova istinitost. Kladim se da Intelovi korisnici nebi sada to išli isprobavati
Jer mislim da je ovo istina, prijašnji Intel-ovi procesori bi se mogli clockati do nebesa, mislim temperatura im nebi predstavljala problem i nitko tko posjeduje stock hladnak nebi tražio bolja riješenja za hlađenje.
Mislim da je svakako potreban hladnjak CPU-a
bez obzira koje procesore imamo u svojim računalima.
Dakle,obzirom na to da posjedujem par računala u kući
...što funkcionalnih što u dijelovima i bez obzira na to radilo se o AMD(Athlon 1700+ XP
,nažalost u djelovima.FALI cooler
)
ili INTEL( E4300C2D
,to je od klinaca računalo,funkcionalno.....OC sa 1800 na 2700 Mhz,stabilno dela pri overclocku od 50 %već punih godinu i pol .
Dela stalno,čak sam ga ja nosio po terenima,počesto
a,kod klinaca je tek zadnja 3 meseca
(da dobro ste pročitali,pa nema svatko lovu za gamerski laptop,bogmeč niti za bilo kakav drugi
),što znači da je delao stalno i da je bio upregnut koliko se god to moglo.
Jes' da su mi se dečki z posla kaj imaju prijenosnike
,dok se nije trebalo nekaj za-game-at......
Temperatura proca nikad nije prešla 44° C ,s namontiranim INTEL stock coolerom,ali i zahvaljujući pametno postavljenim fanovima u kućištu,(2x120 mm low price).
Koje nije high end niti iz čak srednje klase: @ Modecom za 200 kuna,skup s "napajanjem" i perforiranim stranicama,
što se ispostavilo kao ključno za ukupnu temperaturu sistema, te ogromne količine prašine 
Drugi stroj je moj E 5200 DC 2.5 Ghz defaultno,OC 300x10, nikad preko 42°C,INTEL stock cooler.Dela zadnjih 3 meseca uvijek,tu i tamo ga stavim u sleep mod,no zbilja ga patim max.
Majstor radi u nešto kvalitetnijem kućištu: CHIEFTEC medium tower,2x120 mm fan front&rear,5x 92 mm fan side,fan 2x40 mm na jednom HDD-u,na drugom ne.
Ima tu još fan napajanja,grafulje:-taj je Zalman-ov i vrišti jaaaaaaakoooooo 

Nisam primjetio da mi ti strojevi kaj imaju coolere i adekvatno hlađeno radno okružje isijavaju višak topline,već dapače rade stabilno,dugotrajno i bez problema.
Nit' mi Athlon koji je delao sjajno,no pokvario se cooler
,nit' Celeron,dakle INTEL(1000 Mhz,Coopermine OC 1120 Mhz -neš' ti OC-a
stabilno,no nažalost
također BEZ coolera)
(NE)mogu i (NE)žele delat BEZ COOLERA.

hahaha NO COMMENT. Koji je to fake da boli glava!
hahaha NO COMMENT. Koji je to fake da boli glava!
video... to je neki intelovac radio 100%!
BTW: kakve slike???
ja imam amd! sto je najtuzije brijem da ovo nije bio fake! al to je bilo ono prije 10 godina ;) ccc
prokleti intelovci! cak sam cuo da je ovo bila reklama sluzbena za intel ijako mi malo ne zvuci bas neak legalna!
Pih, koja Intelova propaganda da zaboli glava 
Nek stave P4 Prescotta pa da vidim koliko će takav procesor izdržati bez hladnjaka
Nek stave P4 Prescotta pa da vidim koliko će takav procesor izdržati bez hladnjaka
Da koju je samo torturu preživia moj Athlon i radi ko lud, bez ikakvih problema,
a to šta ''intel'' malo zaglupljuje ljude sa ovakvim videima nije me ni briga, ko
viruje onda je glup, da će mu cpu radit bez hladnjaka. lol
Joj, dico, taj prastari video za onog ko zna šta gleda nije reklama za Intela da može radit bez coolera nego samo da ima termalnu zaštitu tako da kad se pregrije uspori rad "do krajnjih granica" da ne izgori - pogledajte samo kako igra uspori kad skine cooler - a AMD u to vrijeme nije imo zaštitu pa ako ploča nije imala overheat protection ako padne cooler ili ako ne sjedi kako treba (nemate pojma koliko stručnjaka je cooler okretalo naopako) lijepo izgori procesor. Kažu da na novijim generacijama procesora i AMD ima istu zaštitu, ali ne pada mi na pamet probati, nemam procesora za bacanje, a vjerovatno ima jer bi inače bio snimljen još koji noviji ovakav video.
a tocno se sjecam akd mi frend govorio joj amd se grije to ti toplana! pentium 3 pentium 3(zagovarao ko gorila intel!)
ja sam zakleti amdowac i necu kupit intel iz pricipa! jel da nema amda intel bi dignu do neba procesore!
ja imam amd meni se ponekad sa kurelima pregrije neznam kako živi tvoj komp
Ma čista namještanjaka, u drugom djelu testiranja amdova procesroa kamera se vidno zamuti, pitanje je koliko je procesor ostao raditi do trenutka pregrijavanja. By the way ja sam za amd jer kako joco kaže da nema amd-a intel bi dignuo cijene u nebo. Šteta što borba Daida (amd ) i Golijata ( intel ) završava na ovakvim morbidnim reklamiranjima proizvoda.
ma da je i istina baš me briga....niakd u životu neću stavit proc BEZ hladnjaka...omg
Ma čista namještanjaka, u drugom djelu testiranja amdova procesroa kamera se vidno zamuti, pitanje je koliko je procesor ostao raditi do trenutka pregrijavanja. By the way ja sam za amd jer kako joco kaže da nema amd-a intel bi dignuo cijene u nebo. Šteta što borba Daida (amd ) i Golijata ( intel ) završava na ovakvim morbidnim reklamiranjima proizvoda.
AMD K7 serija nije imala integriranu temperaturnu zaštitu za razliku od Intela kod koje bi uslijed podizanja temperature CPU snizivao takt i spriječio kurenje CPU-a i MBO-a. AMD se onda oslanjao na MBO temp. sondu na socketu i BIOS zaštitu od pregrijavanja. Ali zato se grafitnom olovkom moglo šarati po K7 i otključavati množitelj.
AMD K7 serija nije imala integriranu temperaturnu zaštitu za razliku od Intela kod koje bi uslijed podizanja temperature CPU snizivao takt i spriječio kurenje CPU-a i MBO-a. AMD se onda oslanjao na MBO temp. sondu na socketu i BIOS zaštitu od pregrijavanja. Ali zato se grafitnom olovkom moglo šarati po K7 i otključavati množitelj.
Ja sam probao na starom AMD-u, i istina je, pregreje se za nekoliko sekundi. Ali se isto desava i sa Intelovim procesorima. Mislim da nema procesora (mozda 486 i starije) koji moze da radi bez coolera. Zato danasni cooleri nisu kao pred 10 godina, kad pricvrstis sa 4 strafa, nema ispadanja od maticne ploce.
Ja sam probao na starom AMD-u, i istina je, pregreje se za nekoliko sekundi. Ali se isto desava i sa Intelovim procesorima. Mislim da nema procesora (mozda 486 i starije) koji moze da radi bez coolera. Zato danasni cooleri nisu kao pred 10 godina, kad pricvrstis sa 4 strafa, nema ispadanja od maticne ploce.
a pogledaj malo taj vidoe kako na Intelu kad se skine cooler u igri na ekranu sve uspori pa i stane na trenutke jer termalna zaštita uspori rad kad se postigne kritična temperatura... a kad se cooler vrati sve nastavi raditi kako je radilo, znači ne radi se o ničem tajnovitom, da procesor može raditi bez coolera nego samo o tome da može preživjeti bez coolera...Video nije fake... proao sam ja to na p3 667 MHz XD
EDIT: dogodilo mi se na C2D E6550 da je otpao hladnjak pa je vrtio na 90C :S (malo štekao i vent se vrtio do daske te je počelo pištati)