Super video. LOL na 1.44 vidi se reklama za iPhone xD
Atmosfera je odlična, no nekako mi borba djeluje "smotano".
very nice!!
Grafika je odlična nemam riječi, ali ipak će to biti zahtjevna igrica ipak je to ''Crysis''
super, ali prejako za mene :/
Grafika je odlična nemam riječi, ali ipak će to biti zahtjevna igrica ipak je to ''Crysis''
Eh, tu grafiku na video vrti XBox 360,a njegova grafička (Xenos GPU) je možda u rangu današnjih 4670 ili čak još slabijih kartica.
koliko sam gledo u trailerima očekivao sam da bude destruktivnija ali sve jedno grafika joj ispravlja sve mane
Jako mi se sviđa onaj predator style kad vidimo termalnu sliku
Nightvision is so crysis 1
Atmosfera je odlična, no nekako mi borba djeluje "smotano".
Uzmi u obzir da je sve demonstrirano na konzoli te je upravljanje putem joysticka tako da to uvelike pridonosi tromosti borbe. Možda ti zato djeluje smotano.
Samo da naglasim da ne mislim da se sa joystickom ne može bolje igrati nego što je demonstrirano u videu nego ističem kako su u tom videu pokreti dosta usporeni.
Eh, tu grafiku na video vrti XBox 360,a njegova grafička (Xenos GPU) je možda u rangu današnjih 4670 ili čak još slabijih kartica.
Xenos = radeon x1900 serija
Nije to u rangu HD4670 kartica to je još slabije, ali to si i rekao "...ili čak još slabijih kartica"
Ako ovako izgleda na x360, kako li će izgledati na PC - dx11, all maxed out, AA 16x...
Ako ovako izgleda na x360, kako li će izgledati na PC - dx11, all maxed out, AA 16x...
Počnimo već sada šparati za nove grafe
Počnimo već sada šparati za nove grafe
Ja već šparam evo konfe koju su mi predložili, imam novaca :)
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Edition, socket AM3, BOX,C3
1 x Napajanje CORSAIR 550W, VX Series CMPSU-550VXEU, 12cm vent., ATX
1 x Asrock A770DE+, AM2+, AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600
1 x DDR2 2048MB ( 2GB ) PC6400 Kingmax, 800MHz, CL5, KLDE88F-B8KB5
1 x Sapphire HD 5870, 1GB GDDR5 256bit
Nećeš se baš naigrat s tim kompom, pa ni trenutne igre a kamoli Crysis 2 kad izađe ^^
Edit: Odgovor na post ispod.
Onda je ured ako imaš još 2GB, samo moglo bi i 4GB memorije bit "malo" u vrijeme izlaska te igre. Zato ne žuri se s nabavkom dok igra ne izađe pa onda vidi kakvo je stanje i kako je najpametnije novce potrošit/uložit na/u računalo.
Igra se očekuje, ako se nevaram, tek u 11 mjesecu ove godine ali nikad neznaš možda je i odgode, zato polako. :)
Nećeš se baš naigrat s tim kompom, pa ni trenutne igre a kamoli Crysis 2 kad izađe ^^
Imam ja postojeći RAM 2 GB, samo to ide u naručje još, znači 4 Gb
još jedan ingame iz konzola.
nadam se da če grafika na PC-u biti superiornija... barem u max postavkama.
iako i ovo izgleda dosta lijepo.
1 x Procesor AMD Phenom II X4 955 Black Edition, socket AM3, BOX,C3
1 x Napajanje CORSAIR 550W, VX Series CMPSU-550VXEU, 12cm vent., ATX
1 x Asrock A770DE+, AM2+, AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600
1 x Sapphire HD 5870, 1GB GDDR5 256bit
Ako šparaš za konfu baš zbog crysis-a 2, onda mislim da je pametnije da sad ništa ne kupuješ, već tamo oko oko 10-11 mjeseca jer bi cijene sigurno mogle pasti a još bi i trebao izaći refresh ati kartica, pa bi možda za istu lovu još bolju konfu složio...Osim ako ti se sad baš žuri da ptrošiš lovu onda idi
Meni je plan tamo najesen uzeti novi monitor plus grafu jer je ostatak konfe iako relativno star i dalje dostatan da gura samo treba više grafičke snage. I da, treba vidjeti kome će C2 biti naklonjeniji dali ati-u ili nvidia-i, a zasada je bio više prema nvidia-i...vidjet ćemo.
Super video. LOL na 1.44 vidi se reklama za iPhone xD
to nije iphone, vidi se iz aviona - ovaj ima 3 ikone u jednom redu, iphone ima 4
Zašto se neće naigrati ni trenutnih igara, ovo je odličan komp.
Jedino RAM bode u oči.
Nightvision is so crysis 1
Totally! 
Crysis 2 će biti jednako zahtijevan kao i Crysis 1. Navodno se govori i o manjoj zahtijevnosti sa boljom grafikom. Sama činjenica da se novi Engine vrti na konzolama govori tome u prilog. Prilikom predstavljenja Ati Radeon HD 5870 Cryengine 3 se je vrtio ne maksimalnim postavkama bez ikakvih trzanja. Link
Crysis 2 će biti jednako zahtijevan kao i Crysis 1. Navodno se govori i o manjoj zahtijevnosti sa boljom grafikom. Sama činjenica da se novi Engine vrti na konzolama govori tome u prilog. Prilikom predstavljenja Ati Radeon HD 5870 Cryengine 3 se je vrtio ne maksimalnim postavkama bez ikakvih trzanja. Link
Gdje to piše? Kolko znam Crytek nije predstavio Cryengine 3 za PC, ovo su sve dosad clipovi koji su se vrtjeli na konzolama.
Ja bi ipak radije u tropske krajeve nego u Nju Jork...
Ja bi ipak radije u tropske krajeve nego u Nju Jork...
Imat ćemo central park.
Baš me zanima gdje će se trojka odvijat hmm...
Stvarno mi ide na k.... kada za svaku prokletu igru moraju pokazati gameplay na konzoli...
Izgleda... dosadno. Bezglavo napucavanje.
Nadam se da sam u krivu. 
moram priznati da mi se bas ne svida new york,rade bi da se radnje odvija na onim otocima
Gdje to piše? Kolko znam Crytek nije predstavio Cryengine 3 za PC, ovo su sve dosad clipovi koji su se vrtjeli na konzolama.
Evo video demonstracije Cryengina 3 na tri puta HD rezoluciji koji vrti samo jedna hd 5870. Pošto se Crysis 2 pravi na tom Enginu onda je to ista stvar.
i još jedanIzgleda... dosadno. Bezglavo napucavanje.
Nadam se da sam u krivu. 
Izgleda kao igra koja će narednih 3-4 godine služit kao benchmark....
Da, istina. Ja ne vidim nista dobro u tome. Nekima je to prioritet. Mjerenje performansi i spamanje foruma sa glupostima tipa prosjecni fps i ostale djecje fore...