Dell Inspiron N5110

poruka: 11
|
čitano: 3.346
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dell Inspiron N5110".
21 mjesec
Dell Inspiron N5110

Posjeduje ovaj laptop, kupio sam ga prije par tjedana i same pohvale na njega. Odlična kvaliteta kako izvana tako i iznutra.

Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
18 mjeseci
Dell Inspiron N5110

Je li istina da se ova nova generacija Inspirona previse grije pod opterecenjem, dakle, vise od prosjeka? To je jedini razlog zasto jos uvijek oklijevam u odluci oko kupovine.

15 mjeseci
Re: Dell Inspiron N5110

poprilicno se grije, u pocetku ne toliko, ali sto dalje to toplije

* preporučamo slike kvadratnog oblika, podržani formati su JPG i PNG bez transparencije
4 godine
Dell Inspiron N5110

Laptop je dobar ali ima ugrađen škart od usb 3.0 kontrolera, meni ne radi vanjski 3.0 disk, i koliko vidim po netu nisam jedini

21 mjesec
Ja nemam nikakve zamjerke za laptop, vrhunski je. Instalirao sam FIFU najnoviju i grije se, ali nista previse. Sve radi stvarno odlicno. Imam i onu hladilicu koju stavim ispod njega. Ja izgledom imam isti takav kakav je na videu, i kupio san ga u originalnom Dellovom ducanu. Odlucio sam se za Dell jer mi djevojka je isto kupovala laptop na istom mjestu i ima ga vec dvije godine i nikakvih prituzbi. Moj laptop dolazi sa Intelovom Sandy Bridge core i3 procesorom, 3GB rama, integriranom HD grafikom, diskom od 320 GB i Win 7 HP. Dobio sam i tri godine garancije. Probao sve na njemu i odlican je. Meni je trebao brz laptop na kojemu mogu pisati radive, slusati glazbu, za filmove i internet i ovo je vrhunski laptop za takve stvari. Igre mi ne trebaju, i kazem, instalirao sam najnoviju FIFU da vidim moze li to vrtjeti i vrti. Tko treba laptop za net, pisanje, filmove, glazbu i sl. stvari, ovo je pun pogodak.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
4 godine
Dell Inspiron N5110

Vidim da si oduševljen laptopom, nego reci mi kako ti funkcionira touchpad skrolanje, meni je dosta neprecizno, jel se to može kako u driverima namjestiti?

18 mjeseci
Dell Inspiron N5110

Mislim da cu se ipak odluciti na neku konfiguraciju iz Asusove K53SV serije.

21 mjesec
Prince-Artas kaže...

Vidim da si oduševljen laptopom, nego reci mi kako ti funkcionira touchpad skrolanje, meni je dosta neprecizno, jel se to može kako u driverima namjestiti?

Ne koristim previše touchpad jer sam alergičan na njega, moram priznati. Ako što radim na laptopu, radim s mišem, a što se tiče touchpada, ovo malo što sam koristio bilo je dobro. Malo je izmijenjeno jer se skrula sa dva prsta, ima i pinch to zoom i ostale stvari. Ima opcija u kojoj si možeš sve namjestiti onako kako ti i odgovara.

HTC Desire [MIUI-XJ]
2 godine
Dell Inspiron N5110

evo ja, tj moja cura je jučer kupila ovaj laptop, i mogu rći da je odličan..brz, tih u radu, i ima hebeno glasne zvučnike, ekran je oštar i jasan, a tipkovnica ugodna...

jedina zamjerka bi bila što smo mi dobili neku od verzija na kojoj se ne mogu mijenjati ovi poklopci??:
i to mi nije jasno kako, jer na laptopu jasno piše da je n5110, i ima isti izgled kao ovaj na videu, samo nema tu tipku od iza i ne može se skidat taj poklopac...stvarno ne shvaćam kako to...ali ugl laptop je odličan za žensku ruku :)
mi muški možda ipak nešto malo jače trebamo, da možemo nešto i zaigrat :D

Zivot je ono sto nam se dogadja dok smo zauzeti planiranjem!...j.lennon
4 mjeseca
neaktivan
Dell Inspiron N5110

Bok! Ne razumijem se previše, tj. ne razumijem se uopće u kompjutere paaaa imam pitanje. Kako se može instalirat kamera za ovaj laptop? Htjela bi imat program s kojim ću se moć slikat. :D Na Skypu radi i na MSNu. Prijašnji laptop mi je imao taj program kad je kupljen. :(

4 mjeseca
neaktivan

p.s. MOOOOLIM VAS ODGOVORITE. Svi moji "pametni" prijatelji ne znaju kako. :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice