Posjeduje ovaj laptop, kupio sam ga prije par tjedana i same pohvale na njega. Odlična kvaliteta kako izvana tako i iznutra.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li istina da se ova nova generacija Inspirona previse grije pod opterecenjem, dakle, vise od prosjeka? To je jedini razlog zasto jos uvijek oklijevam u odluci oko kupovine.
poprilicno se grije, u pocetku ne toliko, ali sto dalje to toplije
Laptop je dobar ali ima ugrađen škart od usb 3.0 kontrolera, meni ne radi vanjski 3.0 disk, i koliko vidim po netu nisam jedini
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude: http://www.youtube.com/watch?v=ydQdtdJ5WVo
Vidim da si oduševljen laptopom, nego reci mi kako ti funkcionira touchpad skrolanje, meni je dosta neprecizno, jel se to može kako u driverima namjestiti?
Mislim da cu se ipak odluciti na neku konfiguraciju iz Asusove K53SV serije.
Vidim da si oduševljen laptopom, nego reci mi kako ti funkcionira touchpad skrolanje, meni je dosta neprecizno, jel se to može kako u driverima namjestiti?
Ne koristim previše touchpad jer sam alergičan na njega, moram priznati. Ako što radim na laptopu, radim s mišem, a što se tiče touchpada, ovo malo što sam koristio bilo je dobro. Malo je izmijenjeno jer se skrula sa dva prsta, ima i pinch to zoom i ostale stvari. Ima opcija u kojoj si možeš sve namjestiti onako kako ti i odgovara.
evo ja, tj moja cura je jučer kupila ovaj laptop, i mogu rći da je odličan..brz, tih u radu, i ima hebeno glasne zvučnike, ekran je oštar i jasan, a tipkovnica ugodna...
jedina zamjerka bi bila što smo mi dobili neku od verzija na kojoj se ne mogu mijenjati ovi poklopci??:
i to mi nije jasno kako, jer na laptopu jasno piše da je n5110, i ima isti izgled kao ovaj na videu, samo nema tu tipku od iza i ne može se skidat taj poklopac...stvarno ne shvaćam kako to...ali ugl laptop je odličan za žensku ruku :)
mi muški možda ipak nešto malo jače trebamo, da možemo nešto i zaigrat :D
Bok! Ne razumijem se previše, tj. ne razumijem se uopće u kompjutere paaaa imam pitanje. Kako se može instalirat kamera za ovaj laptop? Htjela bi imat program s kojim ću se moć slikat. :D Na Skypu radi i na MSNu. Prijašnji laptop mi je imao taj program kad je kupljen. :(
p.s. MOOOOLIM VAS ODGOVORITE. Svi moji "pametni" prijatelji ne znaju kako. :D