Dice hack

poruka: 15
|
čitano: 1.322
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Dice hack".
2 godine
Dice hack

superičkica !!

:-)
2 godine
Dice hack

baš fora,

idem baš isprobat jel to istina

4 godine
RE: Dice hack
zOjA26 kaže...

baš fora,

idem baš isprobat jel to istina

Ajd pa javi Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
2 godine
Dice hack

Ja  neću isprobavati,ali mislim da će raditi.Kipkay ima mnogo sličnih uradi-sam video uradaka

alrighty then
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 0:03 (dncrmt).
2 godine
neaktivan
Dice hack

Nebi li se plastične kockice istopile u pećnici na 250°C?

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 9:23 (LeeMoon).
4 godine
neaktivan
Dice hack

Vjerojatno bi samo sto ih on nije stavio na 250°C.

2 godine
neaktivan
Dice hack

Nevidjeh da je u Farenhajtima :)

3 godine
Dice hack

Čudno mi je to jer inače mikrovalna radi na principu da mirovalovi udaraju čestice tekućine i na taj način zagrijava hranu ili što već, zato vam se kruh posuši ako ga dugo ostavite nutra. Osim ako to nije baš neka mala pečnica.

A gdje u kocki ima ćestica tekućine?

btw. ako stavite kojim slučajem foliju u mikrovalnu vidjete čete gromove jer se mikrovalovi odbijaju od folije i dolazi do "eksplozija" Cool

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.5.2010 17:03 (Jack Sparrow).
3 godine
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Čudno mi je to jer inače mikrovalna radi na principu da mirovalovi udaraju čestice tekućine i na taj način zagrijava hranu ili što već, zato vam se kruh posuši ako ga dugo ostavite nutra. Osim ako to nije baš neka mala pečnica.

btw. ako stavite kojim slučajem foliju u mikrovalnu vidjete čete gromove jer se mikrovaslovi odbijaju od folije i dolazi do "eksplozija" Cool

cini mi se da je ono bas pečnica ili ti šparet

Protected like their lamingtons from sun and blowing sand Our captioneer then swaps to prose as if from sea to land
3 godine
Dice hack

Da onda je to druga stvar.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
4 godine
neaktivan
Dice hack

Reko je owen, a ne microwave. Kad bi u mikrovalnoj imao te metalne resetke dogodilo bi se isto sto i s folijom

Tko se zadnji smije razmislja najsporije (Msn4u)
4 godine
Dice hack

Zapravo, posve bespotrebno...Najbolja je ova zbunjena mačka na kraju Smijeh

3 godine
@FranFran
Ja u mikrovalnoj imam slične rešetke pa svejedno nema 'munja' po mikrovalnoj...
Ingame: (_.:BRUNO:._) ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
3 godine
Jack Sparrow kaže...

btw. ako stavite kojim slučajem foliju u mikrovalnu vidjete čete gromove jer se mikrovalovi odbijaju od folije i dolazi do "eksplozija" Cool

tak sam ja slucajno stavio zlicu u mikrovalnu sa conrflakesima pa sam gledao vatromet :P

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
3 godine
Dice hack

vidio sam ovo jos prije stvarno fora stvar :P ja sam bio stavio ''metalni'' tanjur u mikrovalnu jer nismo dobili onaj sto ide sa mikrovalnomNeodlučan i unutra neki gromovi xd

Moja graficka je 100% pamuk!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice