Digitalna arhiva Buga

poruka: 10
|
čitano: 759
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Digitalna arhiva Buga".
16 mjeseci
Digitalna arhiva Buga

Dobar review, jedina primjedba je ona kad je rekao da je osjećaj listanja digitalnog sadržaja jednak listanju pravog parira .... s tim se definitivno nebi složio.

2 godine
Re: Digitalna arhiva Buga

Što je sa mogućnošću pristupa digitalnoj arhivi forumašima koji su dobijali pristup ili pozivnicom ili automatski odobrani?

Recimo sjećam se da sam to dobio, ali nisam ni koristio.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
4 godine
Digitalna arhiva Buga

A pozivnice su izgleda bile samo za ta 2 broja koja su prva stavljena i koje svi vide i dalje{#}. Nema baš smisla..

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 3:50 (Zoki).
3 godine
Digitalna arhiva Buga

I čemu sad služi ta digitalna arhiva na forumu sam vec 2 godine kupujem bug svaka 2 mjeseca ali nisam pretplatnik i nemogu pristupit arhivi.{#}

4 godine
zeroname kaže...

I čemu sad služi ta digitalna arhiva na forumu sam vec 2 godine kupujem bug svaka 2 mjeseca ali nisam pretplatnik i nemogu pristupit arhivi.{#}

A to ni meni nije baš jasno. Imam svaki bug od 50 broja. Ne želim se pretplatiti zato što poštar uvijek presavine bug prije nego ga gurne u sandučić i onda ga ja moram čitat onako prelomljenog. Često se slomi i DVD. I iz tog razloga ne želim pretplatu. I sad moram čuvat planinu bugova za slučaj da mi nešto treba iz njih. Evo im svi papirnati bugovi i nek mi daju pristup digitalnoj arhivi

4 godine
Digitalna arhiva Buga

A oni nikako ne mogu znati da li vi kupujete svaki broj ili ne, a i pretplatnici imaju prednost je su novci već kod njih :D

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
23 mjeseca
protjeran
Digitalna arhiva Buga

ček ja sam prijavljen naravno u bug-u i kaj ja samo mogu gledati onaj bug iz 2005. god, nemam ništa novije......kako mogu gledati novije brojeve bar 2 mj starije.....

4 godine
da bi vidio ostale brojeve, moraš biti pretplatnik
7 mjeseci
neaktivan
denix kaže...

A oni nikako ne mogu znati da li vi kupujete svaki broj ili ne

Na koji način onda funkcioniraju nagradne igre? Shodno tome u svaki bi se bug mogla otisnuti jedinstvena šifra koja bi unosom u online arhivu omogućavala pregledavanje kupljenog broja.

denix kaže...

pretplatnici imaju prednost je su novci već kod njih :D

Dvogodišnja pretplata na časopis Bug                                         449 kn

Pojedinačno kupovanje svakog broja tjekom 2 g                         770 kn

Lova od pretplatnika je manja ali je redovita i sigurna.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 14:19 (org).
4 godine
org kaže...
denix kaže...

A oni nikako ne mogu znati da li vi kupujete svaki broj ili ne

Shodno tome u svaki bi se bug mogla otisnuti jedinstvena šifra koja bi unosom u online arhivu omogućavala pregledavanje kupljenog broja.

Ovo baš i ne bi imalo svrhu, jer, zašto gledati trenutni broj u digitalnom obliku ako ga već imaš papirnatog? E da, a i tada bi moglo doći do prodavanja šifri, tak da, baš i nije neko rješenje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice