Napokon sam shvatio taj RAM...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dosta poučno i edukativno....al nisam "skontao" nakraju šta je to RAM....jel to ono dvoje okruglo na onoj teti, ili sam opet nešto krivo skužio?
Iskreno govoreći, nisam ju ni slušao
E i ja bi joj s guštom ušteka jedan slot
jizz
Ja sam mislio da će neko stvarno obješnjavat o ram memoriji, ail ipak sam pogledo do kraja 
Vrlo edukativno, poučno, interesantno... Sada treba staviti RAM u njezinu matičnu 
Mislio sam da znam engleski jezik, ali sam ga jednostavno zaboravio kada sam gledao film. Koncentracija bye bye...
može youtube link na ovaj video?
može youtube link na ovaj video?
Izvoli.Kad pokreneš reprodukciju videa, samo klikni na ime videa, pri vrhu dijela namjenjenog za reprodukciju, trebao bi ti se pojaviti naslov videa, i kad klikneš vodi te direktno na You Tube.
da su vaka "edukativna" predavanja u skoli nebi bilo izostanaka
Ili
1. Dvoklik na taj video
2. Vidi sliku
Edukacija prije svega xD
Ma nije tu tome stvar,nego mi flash player sere,a ja bih onda vidio naslov na pravom linku i onda bi potražio u html5 verziji.
U videu se spominje neki RAM? 
Ma kakav ram, ja vidim samo CF/SLI (kako volite) i vrlo dobre performanse u "igricama" 
ABIT..
Šmrc.. 
ABIT..
Šmrc.. 
Ma pusti sad cmizdrenje za Abit uglavnom,
nakon gledanja tog videa čovjek skroz zaboravi da se tu zapravo govori o memoriji i da to ima veze s kompovima jel imo još ko takvih problema?

"pretend im your computer"- odmah mi je otislo par MOSFET-a u glavi
Prava je šteta što nema više ovakvih serviserki. Mislim da bi nas dosta počelo imati učestale kvarove na kompovima.
Prava šteta što nema više geek 1337 ženski.
*
q