Eksplozija 100 tona TNT-a

poruka: 41
|
čitano: 3.635
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Eksplozija 100 tona TNT-a".
5 godina

kako udarni val brutalno izgleda Smijeh

a tek šrapneli..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
4 godine
RE: Eksplozija 100 tona TNT-a

šteta tolikog TNT-a

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
5 godina

Bas brutalno - to ti je pravo oruzje, a ne ove nuklearne bombe kaj ne mores niti vidjet kaj te sje.balo

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
5 godina

WOW, bilo bi dobro vidjeti ovo iz zraka, da se vidi dokle ide udarni val.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
4 godine

Spektakularno!

Men aren't fat, only fat women are fat.
3 godine
neaktivan

Mrak.

5 godina
protjeran

Kakav je udarni val! Odlično! Jedino što nema veze sa računalima,ali nećemo sad cjepidlačit! Smijeh

>>>>>>>HVALA<<<<<<
3 godine
protjeran

hah ovo je skupo bilo

http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip
5 godina

pri kraju zvizdi municija :)

svega je tu bilo zakopano u rupi.

ako u postu ne podrzavas misao nekih moderatora, to znaci da trolas! http://a.imagehost.org/0175/epic.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 17:08 (torrente).
3 godine

Prehebeno!

Svi koji kažu da H50 ne valja, u varaju se, samo treba staviti 2 venta od scythe-a - http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
5 godina

Not impressed, Tsar je imao snagu ekvivalentnu eksploziji ~50 megatona TNT-a (1megatona=milijun tona, značeći da je ta eksplozija 500 tisuća puta jača od ove odavde, koja je usput jedna od onih glupih grupa na fejsu tipa pogledajte kako izgleda eksplozija 100 tona tna)

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
5 godina
protjeran

Fotofiniš! Ovo mi ostaje zauvijek na kompu! Smijeh

>>>>>>>HVALA<<<<<<
5 godina
FlyBoy kaže...

Not impressed

pa da, ipak svaki dan bacaš doma petarde ove jačine pa je ovo običan svinjski prdac.

btw. TSAR je nuklearno oružje, a ovo nije.. tako da ti usporedba NIKAKO ne stoji

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
3 godine
neaktivan

ovo i nije nesto ima po jubitou boljih. Ako nađem bacim link. Jer je ovo jačine samo 0.1 kilotonske nuklearke. A amerikaci dok je bila zabrana testiranja nuklearnog oružaja su morali testirati neki brod kako ce se ponasatii kod nuklearnog udara  pa su su detonirali 500 kt TNT-a. I snimka je stvrano odlična....

Pinky je zakon... I ♥ π
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 7:31 (bobica257).
4 godine

Ma čekajte da se ja nakrkam graha pa ćete vidjeti udarnog vala....

4 godine
neaktivan
the economist kaže...

Ma čekajte da se ja nakrkam graha pa ćete vidjeti udarnog vala....

LOOOOL... Ideš i još da ga zapališ. Smijeh

Odlična eksplozija.

3 godine

Brutalno.

alrighty then
4 godine
bobica257 kaže...

ovo i nije nesto ima po jubitou boljih. Ako nađem bacim link. Jer je ovo jačine samo 0.1 kilotonske nuklearke. A amerikaci dok je bila zabrana testiranja nuklearnog oružaja su morali testirati neki brod kako ce se ponasatii kod nuklearnog udara  pa su su detonirali 500 kt TNT-a. I snimka je stvrano odlična....

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
3 godine
neaktivan
dado2202 kaže...
bobica257 kaže...

Odlicno izgleda, ali je losa kvaliteta snimke, a i snimke su istrzane i kratke.

3 godine
neaktivan

sweet

RazorNapster
3 godine

Cool. Samo sto mi je falilo jos jedno 10-ak sekundi videa. I da se cuje kako se ovi likovi deru. Nevinašce

5 godina

Meni je zakon udarni val.

Ako hoćete pravu bombu evo je...

Made in Russia

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
3 godine
Hyperion kaže...

Meni je zakon udarni val.

Ako hoćete pravu bombu evo je...

Made in Russia

Ma to je shit naspram

Avatar!...Ready!!.......Clear a path!!................IN GAME: IWEK91
5 godina
Krešo91 kaže...

Ma to je shit naspram

Pa to i je hidrogenska bomba bila OMG, samo je ova tvoja američka i bila je 10MT, rusi su ispalili 50MT hidrogenku.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:01 (Hyperion).
3 godine
Hyperion kaže...
Krešo91 kaže...

Ma to je shit naspram

Pa to i je hidrogenska bomba bila OMG.

Pa šta nisi tako rekao....xD

A ne tsar bomb...jbt čuo sam za tu stvar ali sam uvijek mislio da je to nuklearna bomba...dakle sa uranijem ili plutonijem Izlanuo se

5 godina
Krešo91 kaže...

A ne tsar bomb...jbt čuo sam za tu stvar ali sam uvijek mislio da je to nuklearna bomba...dakle sa uranijem ili plutonijem Izlanuo se

Već sam napisao, al mogao si zaključit da su rusi ispalili jaču. Na početku mog videa piše da su ispalili 50MT bombu, a na kraju tvog videa piše 10MT. Znači ova ruska je 5x jača.

RUSSIA FTW!Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:01 (Hyperion).
5 godina
nixass kaže...

pa da, ipak svaki dan bacaš doma petarde ove jačine pa je ovo običan svinjski prdac.

btw. TSAR je nuklearno oružje, a ovo nije.. tako da ti usporedba NIKAKO ne stoji

Pa bio bi impresioniran da sam uživo to vidio. Ovako preko monitora nisam, jer preko monitora mogu vidjeti daleko veće eksplozije, pa tako da ovo je ono što viđam svaki dan (po netu)

Daj se malo informiraj prije nego počneš bacat krafne. Snaga A-bombi se izražava u MT TNT-a upravo zato što je TNT proporcionalno skalabilan. Dakle eksplozija 10 tona je upravo duplo jača od eksplozije 5 tona, a isto vrijedi i za milijune tona.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 21:01 (FlyBoy).
3 godine
Hyperion kaže...
Krešo91 kaže...

Već sam napisao, al mogao si zaključit da su rusi ispalili jaču. Na početku mog videa piše da su ispalili 50MG bombu, a na kraju tvog videa piše 10MG. Znači ova ruska je 5x jača.

RUSSIA FTW!Smijeh

A jbg...loša kvaliteta videa znači sve....od mene danas sami FAIL-ovi Belji se

Tako je....Rusi su zakon Cool

5 godina
Krešo91 kaže...

pa i je Smijeh

tsar

a ove hidrognske su prava stvar..

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 20:57 (nixass).
3 godine
nixass kaže...
Krešo91 kaže...

pa i je Smijeh

tsar

a ove hidrognske su prava stvar..

Da maloprije mi je Hyperion rekao...i čitao sam na wiki-ju

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice