kako udarni val brutalno izgleda 
a tek šrapneli..
kako udarni val brutalno izgleda 
a tek šrapneli..
šteta tolikog TNT-a
Bas brutalno - to ti je pravo oruzje, a ne ove nuklearne bombe kaj ne mores niti vidjet kaj te sje.balo
WOW, bilo bi dobro vidjeti ovo iz zraka, da se vidi dokle ide udarni val.
Spektakularno!
Mrak.
Kakav je udarni val! Odlično! Jedino što nema veze sa računalima,ali nećemo sad cjepidlačit! 
hah ovo je skupo bilo
pri kraju zvizdi municija :)
svega je tu bilo zakopano u rupi.
Prehebeno!
Not impressed, Tsar je imao snagu ekvivalentnu eksploziji ~50 megatona TNT-a (1megatona=milijun tona, značeći da je ta eksplozija 500 tisuća puta jača od ove odavde, koja je usput jedna od onih glupih grupa na fejsu tipa pogledajte kako izgleda eksplozija 100 tona tna)
Not impressed
pa da, ipak svaki dan bacaš doma petarde ove jačine pa je ovo običan svinjski prdac.
btw. TSAR je nuklearno oružje, a ovo nije.. tako da ti usporedba NIKAKO ne stoji
ovo i nije nesto ima po jubitou boljih. Ako nađem bacim link. Jer je ovo jačine samo 0.1 kilotonske nuklearke. A amerikaci dok je bila zabrana testiranja nuklearnog oružaja su morali testirati neki brod kako ce se ponasatii kod nuklearnog udara pa su su detonirali 500 kt TNT-a. I snimka je stvrano odlična....
Ma čekajte da se ja nakrkam graha pa ćete vidjeti udarnog vala....
Ma čekajte da se ja nakrkam graha pa ćete vidjeti udarnog vala....
LOOOOL... Ideš i još da ga zapališ. 
Odlična eksplozija.
Brutalno.
ovo i nije nesto ima po jubitou boljih. Ako nađem bacim link. Jer je ovo jačine samo 0.1 kilotonske nuklearke. A amerikaci dok je bila zabrana testiranja nuklearnog oružaja su morali testirati neki brod kako ce se ponasatii kod nuklearnog udara pa su su detonirali 500 kt TNT-a. I snimka je stvrano odlična....
Odlicno izgleda, ali je losa kvaliteta snimke, a i snimke su istrzane i kratke.
sweet
Cool. Samo sto mi je falilo jos jedno 10-ak sekundi videa. I da se cuje kako se ovi likovi deru. 
Pa to i je hidrogenska bomba bila OMG, samo je ova tvoja američka i bila je 10MT, rusi su ispalili 50MT hidrogenku.
Pa šta nisi tako rekao....xD
A ne tsar bomb...jbt čuo sam za tu stvar ali sam uvijek mislio da je to nuklearna bomba...dakle sa uranijem ili plutonijem 
A ne tsar bomb...jbt čuo sam za tu stvar ali sam uvijek mislio da je to nuklearna bomba...dakle sa uranijem ili plutonijem 
Već sam napisao, al mogao si zaključit da su rusi ispalili jaču. Na početku mog videa piše da su ispalili 50MT bombu, a na kraju tvog videa piše 10MT. Znači ova ruska je 5x jača.
RUSSIA FTW!
pa da, ipak svaki dan bacaš doma petarde ove jačine pa je ovo običan svinjski prdac.
btw. TSAR je nuklearno oružje, a ovo nije.. tako da ti usporedba NIKAKO ne stoji
Pa bio bi impresioniran da sam uživo to vidio. Ovako preko monitora nisam, jer preko monitora mogu vidjeti daleko veće eksplozije, pa tako da ovo je ono što viđam svaki dan (po netu)
Daj se malo informiraj prije nego počneš bacat krafne. Snaga A-bombi se izražava u MT TNT-a upravo zato što je TNT proporcionalno skalabilan. Dakle eksplozija 10 tona je upravo duplo jača od eksplozije 5 tona, a isto vrijedi i za milijune tona.
Već sam napisao, al mogao si zaključit da su rusi ispalili jaču. Na početku mog videa piše da su ispalili 50MG bombu, a na kraju tvog videa piše 10MG. Znači ova ruska je 5x jača.
RUSSIA FTW!
A jbg...loša kvaliteta videa znači sve....od mene danas sami FAIL-ovi 
Tako je....Rusi su zakon 
pa i je 
a ove hidrognske su prava stvar..
pa i je 
a ove hidrognske su prava stvar..
Da maloprije mi je Hyperion rekao...i čitao sam na wiki-ju