Final Fantasy XIII Preview

poruka: 9
|
čitano: 863
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Final Fantasy XIII Preview".
2 godine
protjeran

jedva cekam...da bar bude opcija da se bira japanski audio i engleski titlovi

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
2 godine

oduvijek sam imao zelju odigrat sve final fantasy seriale, ali na zalost, nikad nisam imo PS Smijeh

jesu li sve ove price nastavak, ili je svaka unikatna ??

ima li neka stranica sa tom nekakvom pricom slozenom, sa slikama itd, bas me zanima, ali da nije wikipedia..

2 godine
neaktivan

Ne mogu,vjerovati,da je netko otvorio temu Final fantasiya!

Ja sam veeeliki fan svih serijala!Prešla sam sve,do XII-ce!

Niti jedan nastavak nije vezan,svugdje je druga tema,likovi.....osim X-ke,koja se likovima veže na X-2!

U XII-je sasvim drugi naćin borbe,nema čekanja,več se odvija u realnom vremenu,ili kako već!

Koliko znam,za PC postoji VIII i XI-koja je online i mislim da se naplačuje!

Tko nije igrao RPG-teško se navuće na FF,ali nakon par sati igranja,definitivno postaje FRIK!

Ako netko ima kakvo pitanje u svezi walktrougha,rado ću pomoći!

Nisam sigurna,ali mislim da postoji čak i 14-ica!

Ja trenutno igram Dekaron,koji je jednako zarazan,grafički ljep i besplatan,voljela bih da više Hrvata

igra Dekaron,jer nas je malo,i trebate nam!!!!

3 godine
RE: Final Fantasy XIII Preview

stvarno će me natjerati da kupim ps3. zašto za PC nema ovako dobrih RPGova. mislim svaka čast biowareu ali to je sve na istu foru, ja bi nešto drugačije.

2 godine
neaktivan

Kvragu...Studiram(čitaj nemam ni prebijene),pauk mi jučer auto odnio(čitaj glup sam jer sam mogao i bolje parkirat),moram kupit gume,registracija,školarina...a ono Final fantasy izlazi a ja nemam PS3...ipo glavi mi se mota pjesma od Štulića: " A šta da radiiim"...

det's a bulšit.
3 godine
Asylum kaže...

Kvragu...Studiram(čitaj nemam ni prebijene),pauk mi jučer auto odnio(čitaj glup sam jer sam mogao i bolje parkirat),moram kupit gume,registracija,školarina...a ono Final fantasy izlazi a ja nemam PS3...ipo glavi mi se mota pjesma od Štulića: " A šta da radiiim"...

Eh, studenti se bas ne izvlace na pauk odnio auto...

To su izgleda danas neki moderni studenti. U moje vrijeme nitko nije imao auto. Bicikli, pjesacenje ili guzvanje po tramvaju...

BTW, ako nemas za ps3, kupi si xbox :p.

3 godine

Svaka cast Final Fantasy je za mene vrlo dobar RPG no pomalo djetinjast na koji najvise padaju japanci,mislim svako svoj ukus ima ali ono sto Bio Ware napravi malo mi je ipak bolje.....no hard feelings..........Izlanuo se

3 godine
Yellow man kaže...

koji najvise padaju japanci,mislim svako svoj ukus ima ali ono sto Bio Ware napravi malo mi je ipak bolje.....no hard feelings..........Izlanuo se

Misliš na Japance iz reklame za mlijeko Z Bregov - ne, to nisu takvi :)

To kaj oni naprave obično je najbolje, no hard feelings ;)

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
2 godine
protjeran

ovaj novi final fantasy je svima odlican i samo ga hvale al jedina zamjerka im je prevelika linearnost u igri 

i da premala rezolucija na xbox konzoli 

http://www.razor1911.com/demo/ /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice