Fizikalni model u CryENGINE 3

poruka: 8
|
čitano: 589
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Fizikalni model u CryENGINE 3".
5 godina

Ovo je fracking impresivno, svaka čast ekipi.

Samo bi volio viditi primjere drugih načina djelovanja fizike osim kretanja i uništavanja vozila, recimo uništavanje okoliša poput betonskih zidova, to nije još skoro nijedan FPS pristojno riješio, pa onda prolazak ljudi i vjetra kroz vegetaciju, i razno razne druge fizikalne stvari...

Što se recimo eksplozija tiče (raznošenja objekata, ne mislim na sami fireball) već je prvi CryEngine bio fenomenalan, u tome daleko bolji nego išta dotad.

12 mjeseci
protjeran

Konacno opet slijede trend inovativnosti kao i FC1.

clock2much
5 godina

Sad mi pade na pamet Project Offset, kakva šteta šta je to propalo, obećavao je nevjerovatnu fiziku i grafiku i baš cool originalan gameplay...

Dok samo napreduju ovi veliki naslovi od velikih firmi i to u 3. / 4. nastavku...

4 godine

Svaka čast, izgleda atraktivno.

Naravno, sve su to kalkulacije pojednostavljene radi limitiranih resursa.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj od mene populističke komentare. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 17:26 (Random.).
4 godine

Ispravak - ovdje se ne radi o fizikalnom modelu CryEnginea 3, nego o soft-body engineu iz tvrtke BeamNG koju su osnovali tvorci Beam enginea (najvažnijeg dijela igre Rigs of Rods). Engine je ubačen u CryEngine3, koji je zadužen za rendering; Rigs of Rods koristi OGRE engine.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.6.2012 19:50 (hrx).
4 godine
Re: Fizikalni model u CryENGINE 3
Enkidu kaže...

Ovo je fracking impresivno, svaka čast ekipi.

Samo bi volio viditi primjere drugih načina djelovanja fizike osim kretanja i uništavanja vozila, recimo uništavanje okoliša poput betonskih zidova, to nije još skoro nijedan FPS pristojno riješio, pa onda prolazak ljudi i vjetra kroz vegetaciju, i razno razne druge fizikalne stvari...

Što se recimo eksplozija tiče (raznošenja objekata, ne mislim na sami fireball) već je prvi CryEngine bio fenomenalan, u tome daleko bolji nego išta dotad.

Pogledaj ovo (APEX Destruction)

Is it weird that this gave me an orgasm?
5 godina

Me gusta!

Fascinira me razvoj tehnologije
zanima me na što će to ličiti za 3 , ako moreov zakon kaže da se svakih 18 mjeseci broj tranzistora na istoj površini udvostruči...
a uz to bi trebale u tom roku izaći next-gen konzole 

Ovo je moj potpis...
4 godine

Is it weird that this gave me an orgasm?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice