Forza Motorsport 4 gameplay

poruka: 7
|
čitano: 592
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Forza Motorsport 4 gameplay".
4 godine

Bezveze mi je ovo s tim Natalom. Da oću izgledat ko idiot dok igram stavio bi, ne znam, peraje za ronjenje, a ne ovo. Neš ti fore, moram ustajat i grčit se da bi razgledo auto, a još pritom izgledam ko pantomimičar.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
2 godine

Ovaj natal je jedino dobar za neke mini ili sportske igre i za ništa više. Ova vožnja izgleda kao malo veći fail.

Dugmeta su zakon...

2 godine
neaktivan
RE: Forza Motorsport 4 gameplay
ph3nom_gamer kaže...

Ovaj natal je jedino dobar za neke mini ili sportske igre i za ništa više. Ova vožnja izgleda kao malo veći fail.

Dugmeta su zakon...

Ja čak nevjerujem da je lik vozio nego da je namješteno al inače mislim da u kinectu leži budučnost gaming svijeta..

BC2 ingame:Croat-hunter
3 godine
neaktivan
RE: Forza Motorsport 4 gameplay
kejbl kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Dugmeta su zakon...

Ja čak nevjerujem da je lik vozio nego da je namješteno al inače mislim da u kinectu leži budučnost gaming svijeta..

meni je ipak draže na đojstik

potpis
2 godine

haha koji fail, prosječan čovjek može u zraku držati ruke 5min, tak da sumnjam da će   se netko dulje igrati na tome.

4 godine

J*bo ih kinect više, nit imam toliko prostora, a nit imam toliko energije da skakućem okolo i držim ruke cijelo vrijeme u zraku -.-

Igra se radi opuštanja ;)

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
4 godine
neaktivan

Novi trailer:

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice