Bezveze mi je ovo s tim Natalom. Da oću izgledat ko idiot dok igram stavio bi, ne znam, peraje za ronjenje, a ne ovo. Neš ti fore, moram ustajat i grčit se da bi razgledo auto, a još pritom izgledam ko pantomimičar.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj natal je jedino dobar za neke mini ili sportske igre i za ništa više. Ova vožnja izgleda kao malo veći fail.
Dugmeta su zakon...
Ovaj natal je jedino dobar za neke mini ili sportske igre i za ništa više. Ova vožnja izgleda kao malo veći fail.
Dugmeta su zakon...
Ja čak nevjerujem da je lik vozio nego da je namješteno al inače mislim da u kinectu leži budučnost gaming svijeta..
Dugmeta su zakon...
Ja čak nevjerujem da je lik vozio nego da je namješteno al inače mislim da u kinectu leži budučnost gaming svijeta..
meni je ipak draže na đojstik
haha koji fail, prosječan čovjek može u zraku držati ruke 5min, tak da sumnjam da će se netko dulje igrati na tome.
J*bo ih kinect više, nit imam toliko prostora, a nit imam toliko energije da skakućem okolo i držim ruke cijelo vrijeme u zraku -.-
Igra se radi opuštanja ;)