Ovdje ga se može i super povoljno kupiti. Dostava je samo 35 kuna.
Kućište Fractal Design Define R3 Black Pearl
http://informatika.segar.hr/Kuciste-Fractal-Design-Define-R3-Black-Pearl-71777.aspx
Ovdje ga se može i super povoljno kupiti. Dostava je samo 35 kuna.
Kućište Fractal Design Define R3 Black Pearl
http://informatika.segar.hr/Kuciste-Fractal-Design-Define-R3-Black-Pearl-71777.aspx
Sviđa mi se!
Dizajn je minimalistički-dobar, zvučna izolacija, front usb 3.0 i fan control... Točno tako nešto sam tražio.
Možda si baš taj piknem.
bas narucio... treba mi nesto tako jednostavno i lijepo... ova moja grdosija, koju prodajem, mi je malo dopi7dila... me likes!
Sviđa mi se!
Dizajn je minimalistički-dobar, zvučna izolacija, front usb 3.0 i fan control... Točno tako nešto sam tražio.
Možda si baš taj piknem.
ja ga u subotu uzeo i ostao PAF! bas je dobro iako imam par zamjerki ali prvo ovo da rjesimo... ovi u linksa nemaju usb 3.0 , ovo je neka novija serija... ali da se kupitit upgrade kit
prvo nedostatci:
nema bas mjesta iza maticne pa ako zelite nagurati kabele tamo treba se dobro potrudit...
neke rupe za kabel manadzment su jednostavno preblizu mat. ploce pa kabele treba "lomit" preciznije 24 pinski kabel treba dobrano polomit ako ga mislite kroz tu rupu ugurat..
struja za proc jednostavno ne prodje kroz rupu namjenjenu za to.. smeta jedna "greda" tj rupa je preblizu vrha kucista i ona je sama po sebi prohodna ali taj, ajmo rec, nosac neda kabelu da prodje :/
dakle, malo je sa kabelima nespretan
ostalo je sve dobro pa ni necu posebno nabrajat...
moja ocjena 4,5 / 5,0
Ja ga narucio i dolazi mi sutra :)
Jedva cekam.. kakav je sa tisinom?
e bravo! najvazniju stvar sam zaboravio! odlican, sve ladice za diskove imaju gumene utore za vijke, stranice iznutra oblozene hm, nekom spuzvom... uglavnom, posto je ovo zatvoreno kuciste buka je osjetno manja al opet ne ocekuj cuda. vidi moju konfu, ventovi nisu preglasni (od kucista) a temp si odlicne s obzirom da ima minimalno rupa..
hm, kod mene je malo drugacije sto se tice mjesta za kabele, nema sanse da svi stanu iza. a i ovi sto su iza su stisnuti za popizd.. taman reinstaliravm windowse pa i usput sredjujem kablovlje i ostalo.. stavim slike kasnije dok sve sredim (ovo pisem s laptopa)
Bok! Molio bi pomoć oko Fractal Design Define kučišta.Unutra bi bio proc. X4 965 sa coolerom Scythe Catana 3.Bez OC., hdd 1TB i grafička msi hd radeon 6850.Interesira me da li bi se te komponente grijale jer sam u Bug-u pročitao da bi bilo poželjno staviti grafičku koje topli zrak ispuhuju van kučišta a za hlađenje proc. koristiti vodeno hlađenje.Nadam se da sam bio jasan jer se ja baš ne kužim u to i ovo mi je prvi put na forumu. Poz.
da, posto je kucise zatvorenog tipa i sa samo 2 ugradjena ventilatora potrebno da je dodatno provjetriti.. pogle moju konfu i max temp u OCCT-u na modu za generiranje topline max temp proca bude 63 stupnja. sto smatram da je ok, nije bajno ali za ovakvo kuciste je dost dobro.
nadodao sam jos 2 ventilatora od 140mm s 800rpm da zadrzim, koliko toliko, tisine.... ovako ti je kod mene, dva ispuhuju (odostraga i na vrhu kucista) i 2 upuhuju (bocna stranica i prednji dio)
Hvala na odgovoru!
Hvala na odgovoru!
nema na cemu
prelijepo kuciste,kao ljubitelju jednostavnih stvari daleko bolje od nekog alienwarea.definitivno ulazi u izbor za sljedecu konfu
Napomena!
Ako imate karticu veličine 6950 i želite na nju montirati ARCTIC COOLING Accelero Xtreme Plus, u dotično kučište, negine vam piljenje istog, jer fali 3cm kad se namontira taj cooler da se uglavi unutra, morao sam piliti gornji segment nosača za hardove, što nije problem jer koristim samo donje ali nekome bi to moglo zagorčati život, dakle samo savjet dajem :)