- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Citiram:
Preporučena cijena Gigabyte GA-X58A-UD9 matične ploče je nevjerovatnih 700 USD
Računaj si kakva če tek cijena bit kod nas biti Ali matična je strava,šta je je.
Bome, ovo je plafon... Cak bi radje uzeo tu zver nego top model od EVGA...
Zvijer nema šta, samo naprijed gigabyte!!
Ovo je čisto za overclockiranje te igranje a poslužilo bi u neke profesionalnije svrhe i ništa više.
Već me polako nerviraju ovakve matične jer em nisu za svačiji džep a neki normalan gamer na našim prostorima si sigurno neće tako olako izdvojiti 10tak tisuća kuna da bi spojio unutra 4 grafičke.
Di je recimo neka matična ploča za normalno sveobuhvatno računalo? Sa 2 utora za grafičke plus 4 utora za dodatne kartice i masu memorije?
Takvih ima jako jako malo nažalost. A takva se najviše i prodaju.
Na 100 ljudi kupit će ih možda 5tero ovako nešto al kako se kaže "Tko voli nek izvoli."
White nemoj se ljutit ali post ti je kretenski. Ko još pita nas,ejj nas 4.5 miliona....halo prijatelju o čemu ti pričaš. Drugo,nije sve za svakog tj za svačiji džep. Imaš brdo matičnih za "šire mase" doslovno brdo i to novih. Zamisli kad bi svi proizvodi bili niže klase i naš White sa zaposli u Podravci dobije deset keka i odluči kupit ploču za pet milja kuna kad ono nema,ko bi onda bio bjesniji od tebe!?
Naravno da u svemu mora bit i top ponuda za one naj "zahtjevnije". Imaš puno više proizvoda srednjeg ili nižeg segmenta nego višeg i zato ne budali.To što te frustrira što si nemožeš priuštit takvo šta to je tvoj problem.
nisam odavno pročitao gluplji post
Post je kao i svaki ostali - vlastito mišljenje a kako će ga tko shvatiti ili uzeti k sebi mene ne dira.
Osim cifre koju sam napisao a mogla je biti bez problema u eurima neće si ni na ostalim prostorima ljudi izdvajat toliko para, već sam zato i napisao svakom svoje tj. tko voli nek izvoli. Ima brdo matičnih za šire mase da al isto tako ih i nema iako je to druga strana novčića.
Čuj ovakve stvari su razlog zbog čega i donje i srednje klase profitiraju te podržavam ovakve stvari čisto radi konkurencije al 4 grafičke na jednoj matičnoj su mi beskorisne.
A što se tiče tvojih zanimljivih zaključaka koje si iznesao na temelju ničega evo da se onda i ja poistovjetim sa tvojim riječnikom-zaključak ti je jadan iz razloga što možda negdje i postoji neki White koji bi plakao jer si nešto ne može priuštiti ovako nešto ili htio pljunuti 5milja samo za matičnu al na tvoju veliku žalost ja nisam taj.
p.s. ni ja nisam dugo čuo standardni reply klase "nisam pročitao gluplji post"kretenski"budalizacija"
P&O
Post je kao i svaki ostali - vlastito mišljenje a kako će ga tko shvatiti ili uzeti k sebi mene ne dira.
Osim cifre koju sam napisao a mogla je biti bez problema u eurima neće si ni na ostalim prostorima ljudi izdvajat toliko para, već sam zato i napisao svakom svoje tj. tko voli nek izvoli. Ima brdo matičnih za šire mase da al isto tako ih i nema iako je to druga strana novčića.
Čuj ovakve stvari su razlog zbog čega i donje i srednje klase profitiraju te podržavam ovakve stvari čisto radi konkurencije al 4 grafičke na jednoj matičnoj su mi beskorisne.
A što se tiče tvojih zanimljivih zaključaka koje si iznesao na temelju ničega evo da se onda i ja poistovjetim sa tvojim riječnikom-zaključak ti je jadan iz razloga što možda negdje i postoji neki White koji bi plakao jer si nešto ne može priuštiti ovako nešto ili htio pljunuti 5milja samo za matičnu al na tvoju veliku žalost ja nisam taj.
p.s. ni ja nisam dugo čuo standardni reply klase "nisam pročitao gluplji post"kretenski"budalizacija"
P&O
Tebi možda, ali šta je s onima kojima trebaju npr. 4 Tesla kartice za neko zahtjevno renderiranje ili ne znam ni ja šta već takva ploča je dobrodošla. U ovom našem ćumezu gdje živimo nema takvih i ta ploča nikada se neće pojaviti na polici trgovine u HR. Čemu uopće prepirka oko nečeg takvog?!
"Ovo je čisto za overclockiranje te igranje a poslužilo bi u neke profesionalnije svrhe i ništa više."
- to je bila moja prva rečenica u prvom postu na ovu temu i stojim do toga.
Uz to što si rekao da nekome treba 4 kartice za zahtjevno renderiranje al tu spada tih 5od100 koje sam isto spomenuo u prvom postu.
Što znači da se recimo s tobom slažem al drugi forumaš očito nije shvatio moju poantu pa se počeo koristit prilično primitivnim riječnikom i zaključcima a na takvo nešto jednostavno moraš reagirat ne?
"Ovo je čisto za overclockiranje te igranje a poslužilo bi u neke profesionalnije svrhe i ništa više."
- to je bila moja prva rečenica u prvom postu na ovu temu i stojim do toga.
Uz to što si rekao da nekome treba 4 kartice za zahtjevno renderiranje al tu spada tih 5od100 koje sam isto spomenuo u prvom postu.
Što znači da se recimo s tobom slažem al drugi forumaš očito nije shvatio moju poantu pa se počeo koristit prilično primitivnim riječnikom i zaključcima a na takvo nešto jednostavno moraš reagirat ne?
Primitivno je to što neznaš podnijet kritiku na svoj post ili svoje mišljenje koje je ajmo reći zatucano
Kill Frenzy u borbi s vjetrenjačama.
Ja sam kritiku primio na znanje i uvažio tvoje mišljenje al ti to po drugi puta nisi shvatio.
Stoga: Meni je tvoj odogovor retardiran ako ćemo se spuštat na nivo indirektnog vrijeđanja.
Savjet:ohladi.
p.s. Leaving this thread pošto mi je dosta prepucavanja sa polugnjevnim forumašima tvoje klase.
Nuop. Ne odlaziš zbog toga nego bježiš jer nemaš argumenata
Ajme ljudi..ploča je strava..
Kod nas neće ni doći, a trebat će ju mali broj ljudi - overclockeri i profesionalci (3D, video obrada i sl.). Zbog toga je glupo komentirati njenu cijenu i "tko to treba". Treba ju relativno mali broj ljudi i za njih je i namijenjena i njima nije problem izdvojiti te novce za ploču.
ploca je strava,i definitivno ce imati svoje kupce jer ako netko moze dati 4000-5000 kuna za graficku ili 7000 kuna za core i 7 onda ce imati i tih oko 4000-5000 kuna za temelj svakog racunala maticnu plocu.
Bas mi je zao sto nisam neki arogantan bogatas. Dobro mozda jesam arogantan,ali ne bogat
Ovo je bolesno. Volio bih to testirat 
Gigabyte fail as allways...
Zadnja dva slota uopće nisu iskoristiva.
Zašto?
Plugfest. Nemoguće je ugraditi predzadnji i zadnji slot dual slot karticu,
odnosno na zadnji slot single slot katicu, a da se fornt panel, te USB-i i ostali konektori mogu spojiti.
Prošlo je skoro 21 mjeseca od ovog videa, a Gigabyte nije ništa naučio...
700$ full of fail...
http://www.anandtech.com/show/3820/asus-evga-gigabyte-msi-four-flagship-motherboards-reviewed
OC je lošiji od 3x povoljnije ploče:
A temeperature su više od pasivne ASRockice, čak i sa dodatnim coolerom je toplija,
tek sa vodenim hlađenjem je hladnija.
Psmtr i novi modul.
Napišem pol kile post-a, onda greška, i nigdje nije spremljen tekst (prije sam sa "back" mogao nastaviti
pisati).
Jbt upgrade foruma...
Uglavnom, bolji OC i niže temperature:
Ploča od 220$ razvaljuje ploču od 700$. Epic.
Fail teški za GB.
A i slotovi su neiskoristivi, zadnja dva ako je dual slot kartica, nema šanse da se spoji na front panel power tipke ili USB.
Nakon skoro 2 godine (21 mj. točnije), Gigabyte još uvjek nije ništa naučio....
Fffffffaaaaiillllll....
ljudi nemojte se uvriditi šta se tiće kvalitete to je ASUS ,imao sam i GYGABITE ploću ASUS mi je nekako najbolji ali za ASROCK neznam ali je asus zakon,sad jel je po perfomansama najbolji neznam.
EVGA je tata mata..
Ako imaš 6 slotova, onda 6 slotova možeš i koristiti. Amen.