Golf cockpit

poruka: 8
|
čitano: 706
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Golf cockpit".
2 godine
Golf cockpit

Od svih mogućih kokpita, lik napravi repliku Golfovog. I to tunerima omiljene trojke. Bože dragi, di ovaj svijet ide.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
21 mjesec
Golf cockpit

Jel ima zračne jastuke? {#}

Inače sam vidio ovaj video prije mjesec dana.

I don't give a fu*k
3 godine
Re: Golf cockpit
Slash 666 kaže...

Od svih mogućih kokpita, lik napravi repliku Golfovog. I to tunerima omiljene trojke. Bože dragi, di ovaj svijet ide.

Očito se jeftino (ili besplatno) dokopao kokpita. Barem dijelova za golfove ima di god se sjetiš{#}

(ponosni vozač trice 1.9 TD '97)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
2 godine
Slash 666 kaže...

{#}

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
3 godine
Slash 666 kaže...

pa zašto ne, lako ga nabaviš, nije skup, a imas dojam da si u pravom autu.

ee sada jos samo fale 3 ekrana i 3D i onda može na sajam elektronike...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
2 godine
Golf cockpit

ovo nije golf III nego jetta slicnog godista...citao sam na drugom filmicu u komentarima...

meni je ovo predobro, iako ima jedan jos bolji, koji je sam napravio kokpit, ne lici na nijedan poznati, ono jednostavan je, ima sredisnji tunel na mjenjacem i rucnom...

2 godine
RuskeGTT kaže...

ovo nije golf III nego jetta slicnog godista...citao sam na drugom filmicu u komentarima...

meni je ovo predobro, iako ima jedan jos bolji, koji je sam napravio kokpit, ne lici na nijedan poznati, ono jednostavan je, ima sredisnji tunel na mjenjacem i rucnom...

Ma sve je to isto.. Ima moj stari Venta 1.9 TDI(d, i crveno ;) i sve je isto

I naravno, igra LFS {#}

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 16:25 (passat).
4 godine
Golf cockpit

Ajmo mi dečkovi napravit Yuga i bit još veći baje. Imam ja jednog bez mašine u bašći, rado ga doniram za ovakve svrhe :)

Unless Silkroad has a hole i can stick it in, i prefer spending money on the girlfriend... ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice