Google Goggles i sudoku

poruka: 10
|
čitano: 861
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google Goggles i sudoku".
4 godine
Google Goggles i sudoku

Zgodno. Jedini pravi problem u cijeloj priči je napraviti ovaj number recognizing sustav. Pretpostavljam da se to zapravo i htjelo demonstrirati.

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
2 godine
Google Goggles i sudoku

Bas sam ovo nedavno isprobao i odlicno radi :)

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
2 godine
Google Goggles i sudoku

Radi,nije lose...Sad trebaju za križalju sloziti.

2 godine
Google Goggles i sudoku

Bilo bi zgodno to imati, ali nije potrebno

GENERATION 17: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment.
3 godine
RE: Google Goggles i sudoku

Igre kao što su Sudoku dobre su za: razvijanje klikera, sprječavaju brzo napredovanje bolesti poput Parkinsovove i Alzheimerove takoreći usporavaju... A to što je Google napravio po meni nema smisla. Lako je biti pametan kad neko umjesto tebe riješi problem.

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
4 godine
Google Goggles i sudoku

LOL. Ko da je Google to prvi napravio. Pa imaš cijele forume koji su posvećeni programiranju sudoku solvera to je valjda najpopularnija stvar koju ljudi programiraju, ljudi traže sve brže i brže algoritme i to ide u tolke ekstreme da programi one killer sudokue rješavaju u par milisekundi. Imam i ja nekakvi još uvijek negdje na disku u C-u isprogramiran. Klasični rekurzivni backtracking algoritam, najsporiji. Poanta ovoga bi prije bila ovaj sustav raspoznavanja brojki, tj. računalni vid. To je pak cijela jedna grana računarske znanosti...

Q: a kako se to linux ponasa kad crkne hdd? A: zastekava svakih 60 sec,ali prezivi se
4 godine
Google Goggles i sudoku

Radi odlično.

3 godine
Google Goggles i sudoku

Je...google--solving life problems--pa ja ne vidim da je ova aplikacija od zivotne vaznosti -_- , kao znanstvenici  mogli bi se pocet bavit ozbiljnijim stvarima nego radjenju aplikacija koje rjesavaju sudoku. Mislim, sam sudoku je ovdje da covjeka zabavi. Koja svrha da ti to racunalo radi. Uostalom waste of your time, and waste of googles time...

<\\ c1on3r //>
22 mjeseca
Google Goggles i sudoku

Kao da si ne mogu dozvolit waste of time :)

I sta moraju se baviti samo onim sto je od ''zivotne vaznosti''?

Mes que un Club! FCBarcelona!
4 godine
RE: Google Goggles i sudoku
Clone kaže...

Je...google--solving life problems--pa ja ne vidim da je ova aplikacija od zivotne vaznosti -_- , kao znanstvenici  mogli bi se pocet bavit ozbiljnijim stvarima nego radjenju aplikacija koje rjesavaju sudoku. Mislim, sam sudoku je ovdje da covjeka zabavi. Koja svrha da ti to racunalo radi. Uostalom waste of your time, and waste of googles time...

Zar je došlo do toga da se moram citirati?! Jel vi ljudi znate čitati?! Jel čitate uopće?! Evo, da ti bu lakše, poboldat ću ti.

1domagoj1 kaže...

LOL. Ko da je Google to prvi napravio. Pa imaš cijele forume koji su posvećeni programiranju sudoku solvera to je valjda najpopularnija stvar koju ljudi programiraju, ljudi traže sve brže i brže algoritme i to ide u tolke ekstreme da programi one killer sudokue rješavaju u par milisekundi. Imam i ja nekakvi još uvijek negdje na disku u C-u isprogramiran. Klasični rekurzivni backtracking algoritam, najsporiji. Poanta ovoga bi prije bila ovaj sustav raspoznavanja brojki, tj. računalni vid. To je pak cijela jedna grana računarske znanosti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice