Google Nexus One

poruka: 25
|
čitano: 4.021
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Google Nexus One".
4 godine
neaktivan
Google Nexus One

Svakako ce zanimljiv biti taj uredaj kad dode kod nas. Taman ce sve pokrpat i ta podrska za flash doc i ostalo....

Ekran je opasan.... HTC kao proizvodac...

Mislim da ce to biti slijedeci mobitel za koji cu produljiti ugovor.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
4 godine
Google Nexus One

Erm, mislim da je već izašao Flash Player 10.1 za Nexus One. Prije nego što počnete skakati sjetite se zašto ga je Apple bannirao sa svojih uređaja - da mu ne nabija nedostatke. Naime, N1 nakon 3h gledanja youbita sa punom baterijom se istroši. Za ajFoun bi sigurno bila slična, ako ne i gora situacija.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
4 godine
Google Nexus One

Navodono je Flash 10.1 za mobilne OS-eve optimiziraniji, i štedljiviji, ali opet mislim da je daleko da ne guta bateriju. Inače N1 definitivno prvi smartphone koji bih uzeo u obzir da sad idem kupovat, odmah iza njega N900.

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
4 godine
RE: Google Nexus One
FlyBoy kaže...

Navodono je Flash 10.1 za mobilne OS-eve optimiziraniji, i štedljiviji, ali opet mislim da je daleko da ne guta bateriju.

http://gizmodo.com/5479523/flash-player-101-and-the-nexus-ones-battery-life

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
2 godine
Google Nexus One

HTC HD2 AND WP7 || A2.1 FTW

:-)
2 godine
protjeran
Google Nexus One

Još da dođe u nas po normalnoj cijeni bilo bi super.

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
4 godine
Adisuki kaže...

Erm, mislim da je već izašao Flash Player 10.1 za Nexus One. Prije nego što počnete skakati sjetite se zašto ga je Apple bannirao sa svojih uređaja - da mu ne nabija nedostatke. Naime, N1 nakon 3h gledanja youbita sa punom baterijom se istroši. Za ajFoun bi sigurno bila slična, ako ne i gora situacija.

Budi ti 3 sata na youtube-u i castim te pivom! Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
4 godine
Google Nexus One

Kao što znate... Kao što znate...

Volio bih čuti nešto što nisam znao. Mršti se

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 22:54 (Visak).
4 godine
neaktivan
Google Nexus One

Što se tiče naručivanja ima jedna bolja metoda.

Daklem prvo se prijavite na servis Shipito (www.shipito.com) gdje vam oni nude uslugu davanja "američke adrese". U stvari dobijete adresu njihove zgrade gdje je broj stana ustvari vaš kod po kojem vas prepoznaju tj. pošiljke namijenjene vama.

Nakon što pošiljka stigne oni vas obavijeste te vi odredite način slanja i naravno uplatite potrebnu poštarinu+uslugu prepakiravanja 8.5$.

Imate priliku na paket napisati iznos i poruku tipa "Poklon".

Naručivanje i plaćanje možete odraditi preko jednog od anonimnih proksija koji su u USA a da podržava https i onda preko svog google checkouta platite.

To bi bilo to.

Pozz.

Democracy is not for the people
2 godine
neaktivan

Možete mi reći da li se može naručiti nexus one u hrvatskoj? Ako se može, kako naručiti?

Hvala i srdačan pozdrav

David

4 godine
neaktivan
Google Nexus One

Aleluja.

Konačno dobar prilog stigao nam i od našeg Petrica.

Još da prestane srat o WinMo:)

4 godine
Google Nexus One

Ajme majko! Ovaj Silverlight mi pije krv na slamku.. YouTube dere ko lud, ali Silverlight svakih 5 sekundi "punjenje međuspremnika"

2 godine
AlienWare1 kaže...

Ajme majko! Ovaj Silverlight mi pije krv na slamku.. YouTube dere ko lud, ali Silverlight svakih 5 sekundi "punjenje međuspremnika"

Meni na t-shitu baš obratno (nekad youtube zaj**)

Pošaljite SMS sadržaja HAITI na 67677 i osigurajte mjesec dana pitke vode za jedno dijete na Haitiju!!!
4 godine
dado26 kaže...

Možete mi reći da li se može naručiti nexus one u hrvatskoj? Ako se može, kako naručiti?

Hvala i srdačan pozdrav

David

Pa mozes preko ebaya ga kupiti, samo mislim da je carina nekih 200-300 kn.. koliko sam vidio na njuskalu ga tipovi prodaju za 4-5 milja.. tak da se  definitivno isplati prek neta..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
3 godine
Google Nexus One

Mogao je barem skinuti kapu (hint> Marlboro) 

4 godine
Google Nexus One

A majica s ogromnim logom koju nije presvukao još od Barcelone? Izlanuo se

Mnogi nedodstatak ukusa u odijevanju pokušavaju kompenzirati kupnjom marki, s time da je vrlo bitno da se naziv marke vidi iz aviona .

4 godine
Visak kaže...

Mnogi nedodstatak ukusa u odijevanju pokušavaju kompenzirati kupnjom marki, s time da je vrlo bitno da se naziv marke vidi iz aviona .

Pa jel on mozda modni guru? Mislim ono stvarno..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
4 godine
neaktivan
Google Nexus One

konacno da vise nema pokusaja "duhovitosti" u recenzijama, nadamo se da ce se takva prasksa nastaviti :D a sta ostali komentiraju majicu i kapu, pa nije vrag da i ovdje na forumu ima stilista i grubnića :D

3 godine
mbc kaže...

konacno da vise nema pokusaja "duhovitosti" u recenzijama, nadamo se da ce se takva prasksa nastaviti :D a sta ostali komentiraju majicu i kapu, pa nije vrag da i ovdje na forumu ima stilista i grubnića :D

Ja sam mislio na zakon o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/342110.html Belji se

4 godine
moderator
Visak kaže...

LOL, pa misliš da onda odeberu Pumu? Zapravo je istina takva da su se sponzori počeli gomilati kada su uočili koliko se puno po forumu diskutira o Bug TV-u. I Google je iskeširao pinku - isto im se logo vidi iz aviona, na kutiji ovog nekakvog mobitela.

parizer kaže...
Ja sam mislio na zakon o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/342110.html Belji se

To se samo praviš neuk, jelda? Nemoguće da ne znaš da Marloboro Classics nema veze s duhanskim proizvodima - to je marka odjevnih proizvoda, a ne cigareta: http://en.wikipedia.org/wiki/Marlboro_Classics.

drpetric
2 godine
Google Nexus One

OT

Zna netko hoce biti u skorasnjim verzijama nadogradnje OS-a za iPhone stavljen flash!?

http://www.speedtest.net/result/724268199.png
4 godine
neaktivan
win32 kaže...

OT

Zna netko hoce biti u skorasnjim verzijama nadogradnje OS-a za iPhone stavljen flash!?

FTW :)

pa nije apple lud, ako podrze flash to ce im se sigurno utjecati na prodaju aplikacija u appstore-u. zamisli da na iphone-u imas mogucnost igranja svih onih flash igrica, umjesto da kupujes u od apple-a razno razne skovace za dolar. micropayment je strasna stvar koju je apple dobro unovcio, dolar po dolar za pjesmu, aplikaciju i sl. stvari koje ti stvarno ne trebaju. ipak mislim da steve jobs nece u dogledno vrijeme podrzati flash, jer mu u ovom momentu to ne odgovara

3 godine
neaktivan
JudgeDredd kaže...

Što se tiče naručivanja ima jedna bolja metoda.

Daklem prvo se prijavite na servis Shipito (www.shipito.com) gdje vam oni nude uslugu davanja "američke adrese". U stvari dobijete adresu njihove zgrade gdje je broj stana ustvari vaš kod po kojem vas prepoznaju tj. pošiljke namijenjene vama.

Nakon što pošiljka stigne oni vas obavijeste te vi odredite način slanja i naravno uplatite potrebnu poštarinu+uslugu prepakiravanja 8.5$.

Imate priliku na paket napisati iznos i poruku tipa "Poklon".

Naručivanje i plaćanje možete odraditi preko jednog od anonimnih proksija koji su u USA a da podržava https i onda preko svog google checkouta platite.

To bi bilo to.

Pozz.

Imaš li kakvih osobnih iskustava s tim servisom? Vidio sam da ima dosta servisa sličnog tipa pa me zanima koji je najbolji i najpovoljniji. Kako rade s EBay-om?

2 godine
protjeran
Google Nexus One

legendo

4 godine
neaktivan
Google Nexus One

Meni i curi je baš bio zakon kad je bio duhovit. Ovako mi je nekako "umjetan". Daj, stari, šta si se uozbiljio? :) Fale nam prilozi sa raznoraznim sendvičima, fantomskim telefonskim razgovorima i slično - ovako sve izgleda jako šturo i nedorečeno. Razvodni monotone recenzije svojim fora karakterom i osobnom interpretacijom. Ovako bi radije čitao tekst nego gledao kako ga "biflaš". Drugim riječima: vraaati seeeee :D

--Per aspera ad astra
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice