Svakako ce zanimljiv biti taj uredaj kad dode kod nas. Taman ce sve pokrpat i ta podrska za flash doc i ostalo....
Ekran je opasan.... HTC kao proizvodac...
Mislim da ce to biti slijedeci mobitel za koji cu produljiti ugovor.
Svakako ce zanimljiv biti taj uredaj kad dode kod nas. Taman ce sve pokrpat i ta podrska za flash doc i ostalo....
Ekran je opasan.... HTC kao proizvodac...
Mislim da ce to biti slijedeci mobitel za koji cu produljiti ugovor.
Erm, mislim da je već izašao Flash Player 10.1 za Nexus One. Prije nego što počnete skakati sjetite se zašto ga je Apple bannirao sa svojih uređaja - da mu ne nabija nedostatke. Naime, N1 nakon 3h gledanja youbita sa punom baterijom se istroši. Za ajFoun bi sigurno bila slična, ako ne i gora situacija.
Navodono je Flash 10.1 za mobilne OS-eve optimiziraniji, i štedljiviji, ali opet mislim da je daleko da ne guta bateriju. Inače N1 definitivno prvi smartphone koji bih uzeo u obzir da sad idem kupovat, odmah iza njega N900.
Navodono je Flash 10.1 za mobilne OS-eve optimiziraniji, i štedljiviji, ali opet mislim da je daleko da ne guta bateriju.
http://gizmodo.com/5479523/flash-player-101-and-the-nexus-ones-battery-life
HTC HD2 AND WP7 || A2.1 FTW
Još da dođe u nas po normalnoj cijeni bilo bi super.
Erm, mislim da je već izašao Flash Player 10.1 za Nexus One. Prije nego što počnete skakati sjetite se zašto ga je Apple bannirao sa svojih uređaja - da mu ne nabija nedostatke. Naime, N1 nakon 3h gledanja youbita sa punom baterijom se istroši. Za ajFoun bi sigurno bila slična, ako ne i gora situacija.
Budi ti 3 sata na youtube-u i castim te pivom! 
Kao što znate... Kao što znate...
Volio bih čuti nešto što nisam znao. 
Što se tiče naručivanja ima jedna bolja metoda.
Daklem prvo se prijavite na servis Shipito (www.shipito.com) gdje vam oni nude uslugu davanja "američke adrese". U stvari dobijete adresu njihove zgrade gdje je broj stana ustvari vaš kod po kojem vas prepoznaju tj. pošiljke namijenjene vama.
Nakon što pošiljka stigne oni vas obavijeste te vi odredite način slanja i naravno uplatite potrebnu poštarinu+uslugu prepakiravanja 8.5$.
Imate priliku na paket napisati iznos i poruku tipa "Poklon".
Naručivanje i plaćanje možete odraditi preko jednog od anonimnih proksija koji su u USA a da podržava https i onda preko svog google checkouta platite.
To bi bilo to.
Pozz.
Možete mi reći da li se može naručiti nexus one u hrvatskoj? Ako se može, kako naručiti?
Hvala i srdačan pozdrav
David
Aleluja.
Konačno dobar prilog stigao nam i od našeg Petrica.
Još da prestane srat o WinMo:)
Ajme majko! Ovaj Silverlight mi pije krv na slamku.. YouTube dere ko lud, ali Silverlight svakih 5 sekundi "punjenje međuspremnika"
Ajme majko! Ovaj Silverlight mi pije krv na slamku.. YouTube dere ko lud, ali Silverlight svakih 5 sekundi "punjenje međuspremnika"
Meni na t-shitu baš obratno (nekad youtube zaj**)
Možete mi reći da li se može naručiti nexus one u hrvatskoj? Ako se može, kako naručiti?
Hvala i srdačan pozdrav
David
Pa mozes preko ebaya ga kupiti, samo mislim da je carina nekih 200-300 kn.. koliko sam vidio na njuskalu ga tipovi prodaju za 4-5 milja.. tak da se definitivno isplati prek neta..
Mogao je barem skinuti kapu (hint> Marlboro)
A majica s ogromnim logom koju nije presvukao još od Barcelone? 
Mnogi nedodstatak ukusa u odijevanju pokušavaju kompenzirati kupnjom marki, s time da je vrlo bitno da se naziv marke vidi iz aviona .
Mnogi nedodstatak ukusa u odijevanju pokušavaju kompenzirati kupnjom marki, s time da je vrlo bitno da se naziv marke vidi iz aviona .
Pa jel on mozda modni guru? Mislim ono stvarno..
konacno da vise nema pokusaja "duhovitosti" u recenzijama, nadamo se da ce se takva prasksa nastaviti :D a sta ostali komentiraju majicu i kapu, pa nije vrag da i ovdje na forumu ima stilista i grubnića :D
konacno da vise nema pokusaja "duhovitosti" u recenzijama, nadamo se da ce se takva prasksa nastaviti :D a sta ostali komentiraju majicu i kapu, pa nije vrag da i ovdje na forumu ima stilista i grubnića :D
Ja sam mislio na zakon o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/342110.html 
LOL, pa misliš da onda odeberu Pumu? Zapravo je istina takva da su se sponzori počeli gomilati kada su uočili koliko se puno po forumu diskutira o Bug TV-u. I Google je iskeširao pinku - isto im se logo vidi iz aviona, na kutiji ovog nekakvog mobitela.

To se samo praviš neuk, jelda? Nemoguće da ne znaš da Marloboro Classics nema veze s duhanskim proizvodima - to je marka odjevnih proizvoda, a ne cigareta: http://en.wikipedia.org/wiki/Marlboro_Classics.
OT
Zna netko hoce biti u skorasnjim verzijama nadogradnje OS-a za iPhone stavljen flash!?
OT
Zna netko hoce biti u skorasnjim verzijama nadogradnje OS-a za iPhone stavljen flash!?
FTW :)
pa nije apple lud, ako podrze flash to ce im se sigurno utjecati na prodaju aplikacija u appstore-u. zamisli da na iphone-u imas mogucnost igranja svih onih flash igrica, umjesto da kupujes u od apple-a razno razne skovace za dolar. micropayment je strasna stvar koju je apple dobro unovcio, dolar po dolar za pjesmu, aplikaciju i sl. stvari koje ti stvarno ne trebaju. ipak mislim da steve jobs nece u dogledno vrijeme podrzati flash, jer mu u ovom momentu to ne odgovara
Što se tiče naručivanja ima jedna bolja metoda.
Daklem prvo se prijavite na servis Shipito (www.shipito.com) gdje vam oni nude uslugu davanja "američke adrese". U stvari dobijete adresu njihove zgrade gdje je broj stana ustvari vaš kod po kojem vas prepoznaju tj. pošiljke namijenjene vama.
Nakon što pošiljka stigne oni vas obavijeste te vi odredite način slanja i naravno uplatite potrebnu poštarinu+uslugu prepakiravanja 8.5$.
Imate priliku na paket napisati iznos i poruku tipa "Poklon".
Naručivanje i plaćanje možete odraditi preko jednog od anonimnih proksija koji su u USA a da podržava https i onda preko svog google checkouta platite.
To bi bilo to.
Pozz.
Imaš li kakvih osobnih iskustava s tim servisom? Vidio sam da ima dosta servisa sličnog tipa pa me zanima koji je najbolji i najpovoljniji. Kako rade s EBay-om?
legendo
Meni i curi je baš bio zakon kad je bio duhovit. Ovako mi je nekako "umjetan". Daj, stari, šta si se uozbiljio? :) Fale nam prilozi sa raznoraznim sendvičima, fantomskim telefonskim razgovorima i slično - ovako sve izgleda jako šturo i nedorečeno. Razvodni monotone recenzije svojim fora karakterom i osobnom interpretacijom. Ovako bi radije čitao tekst nego gledao kako ga "biflaš". Drugim riječima: vraaati seeeee :D