Grooveshark

poruka: 90
|
čitano: 6.700
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Grooveshark".
2 godine
Grooveshark

Stream-ate i bas vas briga...KOji car...

Pinky je zakon... I ♥ π
3 godine
RE: Grooveshark
Odlična stvar, koristim je otkad sam prvi put čuo za nju u Bugu...
Nego, zanima me da li mogu uploadat muziku naših izvođača? Tipa: želim uploadat 10-ak Gibonnijevih pjesama, da li je to dozvoljeno?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
4 godine
Grooveshark

Koristio sam ga negdje prije godinu dana, ali tada baš i nije imao neku bazu izvođača i bio je dosta bugovit. Danas to puno bolje izgleda...

2 godine
Šef kaže...
Odlična stvar, koristim je otkad sam prvi put čuo za nju u Bugu...
Nego, zanima me da li mogu uploadat muziku naših izvođača? Tipa: želim uploadat 10-ak Gibonnijevih pjesama, da li je to dozvoljeno?

VAljda je ako je vec tolko pjesam uploadano...(Hrvatskih-...)

Pinky je zakon... I ♥ π
4 godine
Grooveshark

I što je najbolje sve se pjesme mogu skidati, iako je u bugu rečeno drugačije

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
4 godine
moderator

Ako ovime misliš na Grooveshark Downloader (Orbit Downloader)... jasno je o čemu se tu radi :)

Work is for people who suck at video games.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 12:50 (Davor).
3 godine
Davore, ti sigurno znaš, da li je dopušteno uploadat muziku ili ne? Moram li tražit npr. Gibonnijevo dopuštenje za to?
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
2 godine

Odlična stvar, koristim odavno..

Ako koga zanima, postoji i neslužbeni stand-alone player sa last.fm podrškom i još nekim super mogućnostima kao što su automatsko slaganje playlisti i skidanje pjesama..

link

Plod nepouzdanosti kontracepcije
4 godine
Davor kaže...

Ako ovime misliš na Grooveshark Downloader (Orbit Downloader)... jasno je o čemu se tu radi :)

Mislio sam na Firefox i Video Downloadhelper

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
4 godine
Grooveshark

naravno da se može skidati...

ali čemu...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Van+Raus
3 godine
Grooveshark

U zadnje vrijeme je nedostupan taj Grooveshark Neodlučan

Bar meni u zadnja dva tjedna ne radi ispravno.

3 godine
Meni radi (na Operi)...
S kojim browserom si išao?
3 godine
Šef kaže...
Meni radi (na Operi)...
S kojim browserom si išao?

Chrome Nevinašce

4 godine
moderator
Joka kaže...

Mislio sam na Firefox i Video Downloadhelper

Ima načina da se glazba skida, to je potpuno jasno (taman da ne postoje aplikacije koje to rade, uvijek se može snimati izlaz zvučne kartice), no treba imati na umu da to nije u skladu s Groovesharkovim pravilima (ili, grublje rečeno, nije legalno). Zato bi bilo neozbiljno da o takvim rješenjima razglabamo u časopisu :)

3 godine
Ivane, probaj na Operi (ili na FF-u) pa javi dal' ti radi il' ne radi.
3 godine
Šef kaže...
Ivane, probaj na Operi (ili na FF-u) pa javi dal' ti radi il' ne radi.

Neće ni na FF Mršti se

4 godine
moderator
Šef kaže...
Davore, ti sigurno znaš, da li je dopušteno uploadat muziku ili ne? Moram li tražit npr. Gibonnijevo dopuštenje za to?

Ako govorimo o pravilima, smiješ uploadati glazbu svih izvođača s kojima Grooveshark ima potpisan ugovor. Znači pogledaš je li Gibonnijev label među njima (Dallas Records, ako se ne varam) i onda odlučiš hoćeš li uploadati ili ne.

E sad, naravno da ti uvijek možeš uploadati što god ti padne na pamet, bez obzira na pravila. Sankcije mogu biti takve da ti Grooveshark bana račun, može se dogoditi da te samo upozore, a ako se radi o izvođačima koji su manje poznati (na svjetskoj razini), najčešće se ne događa apsolutno ništa - njihova glazba ostaje dio Groovesharkove baze. Ističem da je ovo komentar mene kao korisnika servisa, a ne Buga kao firme - da se ne bi netko pametan našao komentirati da Bug piše o sumnjivim radnjama :)

4 godine
Grooveshark

Ovo je baš dobro!

Žašto mi niste prije rekli za grooveshark ? :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
3 godine
Ivane, probaj onda Operu, ako ne radi s njom, onda je nešto do tebe... :)
Davore, hvala ;)
3 godine
Grooveshark

Grooveshark mi je zamjenio Youtube. Hvala Bugu.

Važno!

Primjetio sam da se dio pjesama hosta na Akamai serveru (akamai.grooveshark.com/xxxxxxxx.mp3) kao mp3, a dio kao "stream.php" (stream27b.grooveshark.com/stream.php). Dok se pjesme sa Akamai servera loadaju ultra brzo te se mogu jednostavno skinuti (spremaju se kao mp3 datoteke u cache tvrdog diska, može im se pristupiti), pjesme koje su na streamxx serverima su teško dostupne, ne spremaju se kao mp3 datoteke u cache tvrdog diska, već memorije, te ih je zbog toga gotovo nemoguće skinuti bez snimanja zvuka, što podrazumjeva čekanje od nekoliko minuta za svaku pjesmu.

Također, prema ovoj getsatisfaction.com temi čini se (nepotvrđeno, kaže netko tko tvrdi da je zaposlenik) da će se zbog velike cijene Akamai servera Grooveshark uskoro prebacivati na sporije alternative. Plač

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
4 godine
Predobro.
2 godine

Kupus? :D

Rižaaa!

Inače, idem probati, ako nema mog omiljen demo banda, onda ne valja niš. :P

EDIT: Neće mi otvoriti, server down...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 16:49 (Don Kihoty).
3 godine
Grooveshark

Koristim ga već jedno godinu i pol, i odličan je servis, privlačnog dizajna, i dosta se može customizirat vaš profil, a i baza im je sve veća i veća, tako da se svega nađe, preporuka Cool

Men aren't fat, only fat women are fat.
3 godine
Grooveshark

Predobar je. Grooveshark sam slučajno otkrio tek prije mjesec dana pa me ovaj video iznenadio jer nisam ni znao da je popularan. Samo me brine da ga RIAA ne uništi. F*** the RIAA!Viče

Is it weird that this gave me an orgasm?
2 godine
Grooveshark

Ne znam točno kad sam naišao na Grooveshark,al čim sam ga počeo koristit snašo sam se ko riba u vodi. Maximalno pojednostavljen, slaganje playlista(ja ih već imam par), zgodnog izgleda, radio...ma predobro.

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -
2 godine
Grooveshark

dajte još neke tako ne poznate programe, a odlične!!!!

3 godine
Grooveshark

aaaa odlicnooooo.. daj te malo češće tkave stvari objavljujte

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
3 godine
Grooveshark

5+ za ovu informaciju,ali mrzim ovaj silverlight.

4 godine
Grooveshark

Grooveshark je super, pokazao kolegi na poslu, ovaj se oduševio, napokon više ne moram slušati tko je na Anteni ZG osvojio 27k kuna  Smijeh

4 godine
neaktivan
Grooveshark

Postoji aplikacija i za WM6 (mobitele).

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice