Grooveshark

poruka: 90
|
čitano: 6.697
|
moderatori: F1-IVO
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Grooveshark".
3 godine
Grooveshark

Na T-konju radi, neće oni nikad blokirati Grooveshark to je 152% sigurno, njima i trebaju tj. i potiču da se pregledava multimedija na internetu.

HR-INVITES, otvoren preko irc interviewa: irc://irc.ipocalypse.net/hrinvites_help
4 godine
Grooveshark

Evo danas napokon normalno radi (na poslu: Firefox + T-Com, doma: VIP Homebox + Opera)  Smijeh

2 godine
RE: Grooveshark

Evo na poslu malo kaka, očito neke IP adrese filtrira...

Reconnect rutera, i sve ficera. Belji se

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
3 godine
Grooveshark

''Otkrio'' sam da ima tu i Gibonnija, i Hladno pivo, evo, vidim ima i Zabranjeno pušenje i tako... Znači, ima i naših autora

Ingame: (_.:BRUNO:._) // Ako ne gori zeleno, ne znači da nisam tu...
2 godine
Grooveshark

zašto mi grooveshark ne radi već dva dana?probao sam sa ff-om,chromom i ie-om,i neće da otvori stranicu.kako da to riješim?

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!
3 godine
shimano kaže...

zašto mi grooveshark ne radi već dva dana?probao sam sa ff-om,chromom i ie-om,i neće da otvori stranicu.kako da to riješim?

nezz i meni je tako.. izgleda da rade nes

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
2 godine
Grooveshark

a onda dobro,ja sam mislio da sam jedini kojem ne radi.valjda će se to onda popraviti brzo.

2 godine
Grooveshark

eto radi sada,ali sad imam drugo pitanje u vezi orbit download+groovshark,pa ako bi netko htio na porukama objasniti kako to šljaka,kad se već ne smije ovdje?

2 godine
Grooveshark
to bi se smijelo....jer i u bugo su naveli kako se to radi na groovesharku..
meni jedino radi u IE...u dalje ne ... u onom toolbaru ti se pojavi broj datoteka koji se s te stranice mogu dowloadati ti tamo klinkeš i klikneš download na što želiš i to ot.. skida ti se
Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
2 godine
Zvjerkan kaže...
to bi se smijelo....jer i u bugo su naveli kako se to radi na groovesharku..
meni jedino radi u IE...u dalje ne ... u onom toolbaru ti se pojavi broj datoteka koji se s te stranice mogu dowloadati ti tamo klinkeš i klikneš download na što želiš i to ot.. skida ti se

super,ali ako možeš malo to opširnije (podrobnije za budalu koja ne kuži),pa da i ja skontam?

2 godine
Grooveshark
ma nisam ti ja nakompu već laptopu a tamo nemam orbit ... uglavnom .. instaliraš ga.. pokrenš ie otvoriš grooveshark i odma če ti se pokazat gdje i što trebaš...
2 godine
Zvjerkan kaže...
ma nisam ti ja nakompu već laptopu a tamo nemam orbit ... uglavnom .. instaliraš ga.. pokrenš ie otvoriš grooveshark i odma če ti se pokazat gdje i što trebaš...

nešto mi ne radi ie na 7-ici,ne mogu ga pokrenuti,a zašto isto ne mogu s ff-om?

2 godine
Grooveshark
mislim da moež .. u instalacije neznam dali je ponuđen ff za taj toolbar.. mislim da piše samo ie.. a otal ništa amo se mogu integrirat s orbitom.. al onda jem utavo šta god ideš dowlodat s neta odma ti on to počme skidat
2 godine
Zvjerkan kaže...
mislim da moež .. u instalacije neznam dali je ponuđen ff za taj toolbar.. mislim da piše samo ie.. a otal ništa amo se mogu integrirat s orbitom.. al onda jem utavo šta god ideš dowlodat s neta odma ti on to počme skidat

nisam ništa napravio ali hvala na trudu.

možda da snimim zvuk s izlaza kartice imam neke programe koji bi to trebali raditi,ali ni to ne ide jer mi samo tišinu snimi,jel to kužiš možda?

EVO uspio sam dobiti onaj toolbar od orbita u ff-u,možda će sad ići to.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 15:06 (shimano).
2 godine
Grooveshark

pa snimi tišinu jer on snima inače s mikrofona .. ali ti bi trebo spojiti u kurg 3.5 izlaz zzvuka s micrfon ulazom i onda snimit .. tako sam je nešto snimo iz filma...xd.. a sačekaj instalirat ču ja orbit sad na laptop pa čut ti reči redom šta gdje i kako

edit.. a dobio si ga .. e sad pokreni pjesmu u groove sharku i gore u nekom žutom ko oblačiču šta ja zna što .. če ti pisat 1 za download ...2  itd kolko god pjesama bude bilo .. onda klikenš na to i odabereš što očeš i klikneš na to i spremit če ti

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 15:08 (Zvjerkan).
3 godine
Šef kaže...

''Otkrio'' sam da ima tu i Gibonnija, i Hladno pivo, evo, vidim ima i Zabranjeno pušenje i tako... Znači, ima i naših autora

Ako nekog zanima ima i Mile Kitića, Seke Aleksić i sl. narodnih pevalja.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
2 godine
luka_cro kaže...
Šef kaže...

Ako nekog zanima ima i Mile Kitića, Seke Aleksić i sl. narodnih pevalja.

bljak .... fuj to...xd

2 godine
Zvjerkan kaže...

pa snimi tišinu jer on snima inače s mikrofona .. ali ti bi trebo spojiti u kurg 3.5 izlaz zzvuka s micrfon ulazom i onda snimit .. tako sam je nešto snimo iz filma...xd.. a sačekaj instalirat ču ja orbit sad na laptop pa čut ti reči redom šta gdje i kako

edit.. a dobio si ga .. e sad pokreni pjesmu u groove sharku i gore u nekom žutom ko oblačiču šta ja zna što .. če ti pisat 1 za download ...2  itd kolko god pjesama bude bilo .. onda klikenš na to i odabereš što očeš i klikneš na to i spremit če ti

u redu je sad,sve to štima super sad,nije mi pri instalaciji toolbar instalirao pa sam ponovo.

super je ovaj grooveshark,jedna od boljih preporuka bugheadovaca.

2 godine
Grooveshark

Otkriven način kako downloadovati muziku sa GS-a.Koga zanima neka baci PP,savršeno radi.

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
2 godine
ulinsky kaže...

Otkriven način kako downloadovati muziku sa GS-a.Koga zanima neka baci PP,savršeno radi.

Evo ovako je najjednostavnije - GrooveDown(ne zahtijeva instalaciju!)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.5.2011 17:28 (brixy).
4 godine
ulinsky kaže...

To je ok za one kojima je svejedno kaj se tice kvalitete zvuka, ali svi ostali nemaju kaj trazit uopce ili 320kb mp3 ili neki nekomprimirani format. Druge alternative nema ak se mjuza sluša na kvalitetnijim zvucnicima, i opremi sve ostalo je otpad normalno a razni mp3 sviraci za đep i slicno su iznimka kaj drugo.{#}{#}

http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/67f0c6e5b3a23f03aa4a4b3046b0ff9310c158d1

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.12.2010 14:34 (rambox).
2 godine
rambox kaže...
ulinsky kaže...

To je ok za one kojima je svejedno kaj se tice kvalitete zvuka, ali svi ostali nemaju kaj trazit uopce ili 320kb mp3 ili neki nekomprimirani format. Druge alternative nema ak se mjuza sluša na kvalitetnijim zvucnicima, i opremi sve ostalo je otpad normalno a razni mp3 sviraci za đep i slicno su iznimka kaj drugo.{#}{#}

http://virusscan.jotti.org/en/scanresult/67f0c6e5b3a23f03aa4a4b3046b0ff9310c158d1

Ili ako želite sklepati na brzinu nešto za večerašnji tulum, na kojem će zvučnici prosječne kućne linije ionako treštati na maksimumu, a razvaljena ekipa urlati u transu - sasvim ok{#}

22 mjeseca
Grooveshark

Od sada ne morate više pristupiti groovesharku kroz web browser, nego možete instalirati program koji se zove Grooveshark Desktop Client. On vam omogućava da koristite grooveshark kao i preko web sučelja.

Velika prednost je definitivno praktičnost, a od nedostataka bi naveo povremena zastajkivanja pri streamu (nije možda direktno vezan za program) i naravno reklame s desne strane.

Od zanimljivih dodatka bih naveo (druge nisam primjetio), popup prozorčić pri prijelazu na slijedeću pjesmu.

Zahtijeva Adobe AIR

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dodao bih još nešto:Evo tek sad primjetih (počeli su izbacivati) još jedan program koji se zove Grooveshark Portable .

Funkcije mu su identične kao i prethodno navedenom programu.

Zahtijeva Adobe Flash i Microsoft .NET Framework 3.5

Uživajte! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 9:40 (zitzko).
3 godine
Grooveshark

jel igdje mogu vidit jel pjesma 192, 320kbps il kolko već(grooveshark, možda u nekom downloderu...)

trenutno koristim groovedown i ne može se vidit.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
22 mjeseca
Re: Grooveshark

Da, ali može se vidjeti u tvom playeru.

Kada downloadaš pjesmu, odeš u folder gdje je skinuta i pokreneš ju. Tada u playeru desni klik na pjesmu, pa properties - primjer u foobaru:

3 godine
Re: Grooveshark
zitzko kaže...

Da, ali može se vidjeti u tvom playeru.

Kada downloadaš pjesmu, odeš u folder gdje je skinuta i pokreneš ju. Tada u playeru desni klik na pjesmu, pa properties - primjer u foobaru:

a znam, samo me zanima kad ima 10 linkova za istu pjesmu trebao bi izabrati najbolju :D

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
22 mjeseca
Grooveshark

Evo još jednog alternativnog načina streaminga glazbe sa groovesharka, a on se zove GrooveWalrus

S tim glazbenim playerom je puno komfornije pretraživati željene pjesme na groovesharku.

Također tu je i neizostavna podrška za last.fm, a jedini nedostatak je izostanak seekbara.

Ostale mogućnosti ovog vrlo dobrog programa su:

Spremanje playlista, prikaz covera albuma, plug-inovi, info o izvođaču, njegov popis popularnih pjesama na last.fm-u, vaš popis pjesama na last.fm-u, pronalazak željenih albuma izvođača, kreiranje vlastitih favorit i inih lista itd.

GrooveWalrus GrooveWalrus
2 godine
Grooveshark

Pošto je desktop klijent od Groovesharka samo za one koji placaju,evo jedna FREE opcija desktop klienta.

http://www.wingrooves.com/

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 15:02 (Loto).
17 mjeseci
Grooveshark

Uh, dignuta je pretplata sa $4/mj na $9/mj. No, sta je tu je...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice