Ovo nisu hladnjaci nego boleštine!
Ja mislim da ovo ne može stati ni u obsidiana i ostalu elitu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
najjači je onaj okrugli...sentinel ako se ne varam... to nije normalno koja je to veličina... živo me zanimaju prvi testovi...
Glupost. Da ne znam koliko snizava temperaturu ne bih ga stavio u kuciste.
Pa ta čuda su veća od Noctue 
a cijena za svačiji džep...
koliko je to tesko? to na neku skelu moras stavit da ne izbije grafu iz utora
najjači je onaj okrugli...sentinel ako se ne varam... to nije normalno koja je to veličina... živo me zanimaju prvi testovi...
Wheel mislis valjda, kaj ima u svojoj "utrobi" ventilator...
a cijena za svačiji džep...
Za tvoj mislis... :P :)
za tvoj mislis... :P :)
jesu to neke provokacije???
za tvoj mislis... :P :)
jesu to neke provokacije???
Ma vraga staroga. Meni drago da si malo napasem oci :)
Ovo su hladnjaci kad komponente drzis negdje na livadi, pa imas prostora za ovo cudo...
EXTREMNO!!!!
prese*avanje jbt. u koje ovo kučište može bez problema stat, trebaju ti podupirači i lanci da normalno stoji na ploči
pogledao sam video i vidio sam nekakve svemirske brodove ....
Meni je najžešći onaj šta ima razbacane tornjeve, pa to napravim od svog sonic towera za jedno popodne pilom 
moćno, al preveliko to,radije si uzmem onaj ventilator za 100kn kaj hladi sobu i stavim ga direkt da puše u kućište xD
moćno, al preveliko to,radije si uzmem onaj ventilator za 100kn kaj hladi sobu i stavim ga direkt da puše u kućište xD
Stavi ti kompresor kad imas malen heatisnk po kojem se toplina nema kamo rasprsit... Nisu bezveze cooleri sve veci i veci...
I kad tome dodas ovakav ogroman cooler dobiješ tih famoznih 60 stupnjeva.
No cinjenica je da HD5870 sa Stock coolerom ne prelzi 80 stupnjeva u normalnom kucistu sa normalnim klimatskim uvijetima.
Ovakvi coolerom nemaju nikakvog smisla i osobno mislim da bi bilo pametnije da se koncentriraju na unapredenje vodenih rješenja, jer zračnim coolerima polako dolazi kraj
I'll be back
Ugradiš malu klimu i eto ti takve temperature... totalna glupost, treba ti 100 ventilatora, heatpipeova, čega sve ne da bi radila na 60 stupnjeva...
Potpuno bezveze, jednostavno bespotrebno, grafa se previše grije, a taj problem se ne riješava ugradom coolera kojeg jedva digneš
Zar nije ljepše, tiše i bolje kvalitetno vodeno hlađenje ili neki fazon. Ja kontam kako ću Mugena 2 staviti kolika je mrcina, ali kad sam vidio ove...
Još malo pa ćemo u neke male frižiderćiće stavljati kućišta. 
hah a gledajte kaj ovaj lik radi
http://www.youtube.com/user/DarkMX1000#p/c/CAE49B68FAD2E700/2/kQN3XtWJNJw
jos nije gotovo al bit ce epic
koliko je to tesko? to na neku skelu moras stavit da ne izbije grafu iz utora
Ma kakva skela,moras štehere stavit da drzi taj cooler.Mrcina i pol
Prije bih stavio vodeno hlađenje nego te gluposti