Hitman Absolution E3 Trailer

poruka: 12
|
čitano: 565
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Hitman Absolution E3 Trailer".
4 godine

Koja bena.

Mogao si je barem jednu ostavit za...{#}

scientia est potentia
14 mjeseci

Ma kakva glupost - gdje je klavirska žica, anestetik, prigušeni .45 ACP, WA 2000? Nije ovo sranje Hitman kakvog smo igrali - assassini sa RPG-ovima preobučeni u časne sestre!?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
4 godine

Ma tuga, nakon ovoga mi je igra vrhunski opala u očima, sramota našto su doveli ovaj serijal. Jedino logičko objašnjenje je da je ovo nešto slično onome zadnjem leevlu Blood Moneya, tak oda se nadam da je to u pitanju, inače smo dobili još jedan Conviction.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
3 godine
neaktivan

Ovo je trailer kao za akcioni film. Bas sam sinoc gledao Safe sa Stathamom i ovo me podsjeti na to{#} Statham je trebao glumit u Hitmanu!

Meni trailer izgleda *ebacki totalno i svidja mi se.

Nece ovako izgledat u igri jer je ovo radjeno u fazonu filma tak da no frxs

5 godina

meni se cini da su sve ove (osim crnjkinje) zapravo klonovi :)

znaci li to da umjesto celavaca sada imamo zgodne tete :P

4 godine

Živim u dubokoj nadi da je ovo trailer koji je napravljen samo da bi zadivio fensere-šmensere.

4 godine
neaktivan

Di je panika? Pa i traileri za prošle Hitmane su bili akcijski :D

If it can't be my design, this is my line.
20 mjeseci

a joj,pa ljudi nismo jos igru igrali,ima jos nade {#} trailer je kao akcijski vrhunski,ali ovaj trailer je isti kao oni u resident evila,super su,al nisu to vise one igre,mada ja vjerujem,tj nadam se da je ovo kao uvodna spica (ne cak ni misija) vise onako ubij ovo samo da se poklopi sa pricom.

mada ako razmislimo,ovo je malo cudno.nemoze biti zavrsna misija,nemozes ovako ispoilat igru,uvodna spica nemoze biti,jer je hitman povrijedjen,a to mu se nije desilo u blood moneyu,sad jeli ovo neki preokret usred igre,u svakom slucaju,jedva cekam da odigram

4 godine

Pa mogla bi biti uvodna ukoliko opale nekakav storytelling i time preskoče neko vremensko razdoblje.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
4 godine
Re: Hitman Absolution E3 Trailer
Lazarus Ledd kaže...

Di je panika? Pa i traileri za prošle Hitmane su bili akcijski :D

Da, jesu. Ali u gameplay traileru se lijepo vidio taj stealth pristup kao jako izražen, dok se ovdje forsira akcija. Jeste, ima u onoj misiji dosta šuljanja (onaj preview), ali možda se varam, možda je to samo neki uvod u radnju.

20 mjeseci

evo nerazlikuje se mnogo od blood moneya {#}

4 godine
Re: Hitman Absolution E3 Trailer
agent47thehitman kaže...

evo nerazlikuje se mnogo od blood moneya {#}

Ovo mi se već mnooogo više sviđa. :)))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: