HTC Desire HD

poruka: 20
|
čitano: 1.885
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
2 godine
HTC Desire HD

Petric se više ne zafrkava? Gdje su nestali neozbiljni prilozi? Šmrc.

3 godine
RE: HTC Desire HD
Lisac1606 kaže...

Petric se više ne zafrkava? Gdje su nestali neozbiljni prilozi? Šmrc.

to čuva za Sony-ericsson {#}

nadam se...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
3 godine
HTC Desire HD

a di je ostatak?

samo to?

šteta

2 godine
protjeran

meni nije nista umrlo na desireu petricu, ne pricaj lovacke price.

3 godine
HTC Desire HD

Lol da su u svemu isto jedino da je HD veći i da ima lošiji ekran...Nešto slabo bugovci vi testirate te mobitele ako je to sve što se uspjeli pronaći od razlika na mobu. 

Stoja
4 godine
HTC Desire HD

Ne volim ovakve suhoparne recenzije. Više su mi se sviđali njegovi duhoviti prilozi.

BTW: koji je ono mobitel u pozadini kod fotića, da nije Nokia E71?

23 mjeseca
HTC Desire HD

Isprobao sam nakratko Desire HD i meni je osobno prevelikih dimenzija.Dobra stvar je što nema više onih ružnih tipki kao na običnom modelu.Jedino zadnja strana mobitela je mogla biti malo ljepša, ali nije toliko bitno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 9:58 (no tengo dinero).
3 godine
no tengo dinero kaže...

Isprobao sam nakratko Desire HD i meni je osobno prevelikih dimenzija.Dobra stvar je što nema više onih ružnih tipki kao na običnom modelu.Jedino zadnja strana mobitela je mogla biti malo ljepša, ali nije toliko bitno.

i meni je bio prevelik kad sam ga izvadio iz kutije, ali čim sam ga uključio, bio je taman :)

2 godine
HTC Desire HD

pa velik je poprilicno. Nemam ga jos, ali doci ce mi za 4 tjedna {#}.

http://www.youtube.com/beleudovice
2 godine

Recenzija... ovo nije...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
2 godine

Vise prica o obicnom Desireu nego o HD-u.

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
3 godine
HTC Desire HD

Nisam vidio gluplju recenziju....

4 godine
HTC Desire HD

Čovjek prvo treba naučit hrvatski pa tek onda radit bilo kakve recenzije

3 godine
HTC Desire HD

lol

recenzija je udri konja lopatom {#}

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
20 mjeseci
HTC Desire HD

Nemoj više radit recenzije.

Dijete koje ide u 5 razred osnovne škole ima više tehnckog znanja od tebe{#}

3 godine
silent one kaže...

Nemoj više radit recenzije.

Dijete koje ide u 5 razred osnovne škole ima više tehnckog znanja od tebe{#}

Tip je bas pravi iphonovac ono zgadi ti se sve

3 godine
Valkic kaže...

Ne volim ovakve suhoparne recenzije. Više su mi se sviđali njegovi duhoviti prilozi.

BTW: koji je ono mobitel u pozadini kod fotića, da nije Nokia E71?

To je Blackberry 8900 cini mi se.

Reca je ok, sta bi vi?

Sve se vec zna tak da nije potrebno vise govoriti.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
3 godine

Lose su recenzije inace,....treba da nam prica o kvalitetu slike,sta nudi,zvuk,trajanje baterije,odziv touchscreena,mane,i ostalo a on 3 min prica o glupostima,.....na osnovu ovog ne mozemo stici utisak o nikakvim osobinama uredjaja ,...toliko od mene ...iskreno,.......bolje da traje recenzija i 6-7 min ali barem da prica o cemu traba .........poz

4 godine
dogman kaže...

Lose su recenzije inace,....treba da nam prica o kvalitetu slike,sta nudi,zvuk,trajanje baterije,odziv touchscreena,mane,i ostalo a on 3 min prica o glupostima,.....na osnovu ovog ne mozemo stici utisak o nikakvim osobinama uredjaja ,...toliko od mene ...iskreno,.......bolje da traje recenzija i 6-7 min ali barem da prica o cemu traba .........poz

Potpis.

Zar im redakcija brani da imaju malo više minuta za recenziju i da ne govore gluposti nek da koriste mobitele oko tjedan-dva i da pogledaju malo tu na forumu i onda recenziraju.

2 godine
HTC Desire HD

Ma nek nama daju mob i kameru da im mi napravimo recenziju...i možda neku simboličnu naknadu :D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice