i to je to od novog Desire S?
a moj HTC, pomeo te Samsung totalno...
Neisplativo skroz.
On dolazi sa 4 GIGABAJTA radne memorije više... Pogledajte na jednu minutu videa! Takvu glupost reć...
Pogledaj HTC Sensation, pa onda nesto reci.
On dolazi sa 4 GIGABAJTA radne memorije više... Pogledajte na jednu minutu videa! Takvu glupost reć...
Kažem "četvrt" a ne "četiri"...
reko je četvrt GB, a ne 4 GB, slušaj malo bolje :)
Nikad neću instalirati ovo govno od MS Silverlighta, a vi ste jedini sajt koji to zahtijeva, drolje jedne prodane ;(
Pogledaj HTC Sensation, pa onda nesto reci.
jel to uopce izaslo??
uglavnom nisam ni cilja na to da ne mogu utirat dvojezgreni ARM i ko zna koliko rama,
nego po kojoj cijeni oni prodaju ovaj Desire S... presmiješno
EDIT: Damok nakon ovog slijedi ban :), da si bar prosao bez toga: "drolje"
uglavnom i ja da izrazim negodovnje, ne znam zbog cega mi trazi sada silverlight u forumu i sta ce vam to?
evo ja ga instaliram i sada mi kaze da nemam najnoviju verziju, i onda opet kliknem instaliraj i onda opet javlja da nema novu verziju (Mac OS 10.5.8)
Očiti marketinški trik. Ne previše značajne promijene.
Kad je rekao da će odložit i bacio na stol
, ja mislio leti Desire ali srećom to je bila samo kutija.
EDIT: Damok nakon ovog slijedi ban :), da si bar prosao bez toga: "drolje"
uglavnom i ja da izrazim negodovnje, ne znam zbog cega mi trazi sada silverlight u forumu i sta ce vam to?
evo ja ga instaliram i sada mi kaze da nemam najnoviju verziju, i onda opet kliknem instaliraj i onda opet javlja da nema novu verziju (Mac OS 10.5.8)
Dobro ajd,
nisu drolje ali stvarno su prodali dupeta MS-u. A nekako mi se čini da i nisu baš ni euroskeptični kao prosječan hrvatski pučanin...
a jest preskup htc,ovaj htc se stvarno digao sa cijenama,....najisplativiji je LG,pogledajte optimus 2X ,mozete ga naci za 3900kn a bolji je od ovog HTC,
4500k Kn ??
prije dvije sedmice sam ga uzeo za oko 2500kn (samo aparat potpuno otkljucan)
4500k Kn ??
prije dvije sedmice sam ga uzeo za oko 2500kn (samo aparat potpuno otkljucan)
Gdje si uzeo?
Sarajevo - www.univerzalno.com
lik ima pristupacne cijene sto mi je za bilo kakvu tehniku u BiH skoro nevjerovatno jer svi ostali imaju skoro dupolo vece cijene i ni blizu ovakvu ponudu
jest neka caka, nemam pojma odakle ih nabavlja i garancija je samo 6 mjeseci (to mi je bio kalkulirani rizik jer obicno ako nesto crkne, crkne na pocetku)
i btw prijavio sam se na sve online HTC servise koje sam zatekao na telefonu bez ikakvih problema, market radi, update radi
Kad ćete vi maknut taj hebeni silverlight da pošten narod može gledat video???? A?
Bolje silverlight nego flash...
Nije dječji fors nego ne radi na Linux-u/BSD-u. Ne koristimo svi Windoze...
Onda je nešto inteligentnije, to je ok :P
Nego, šta ne radi onaj Moonlight na Linuxu?
Samo malo, 4GB radne memorije? WOOOT? lol
Rekao je četvrt,a ne četiri gb više :D
WEE nismo jedini koji smo čuli to :)
(Znam kad pogledam 4-5 puta iznova i detaljno analiziram čujem da kaže "ČETVRT")
Ali se omakla greška kada je rekao da je desire dolazio sa super amoled ekranom, a dolazio je sa običnim amoledom i kasnije sa S-lCD-om.