ovo je dobro...

a tipkovnica je ffuujj... nebi da je kao tarač služila!
ovo je dobro...

a tipkovnica je ffuujj... nebi da je kao tarač služila!
A šta ako ti je odmah ispod tipki elektronika tj. nema podloge ispod tipki koja bi zaštitila elektroniku ( onu foliju sa vodičima ). Ja moram cijelu tipkovnicu rastavit i cijelu masku sa tipkama počistim i sastavim natrag.
ja mislio na pocetku da slika tipkovnicu da kasnije vidi razliku izmedju prije i poslije 
zasto mi tako sporo vrti film steka mi!!a na youtubeu mogu gledati HD zapise bez problema
Ovakvu tipkovnicu bi polio solnom kiselinom
Ovakvu tipkovnicu bi polio solnom kiselinom
lol, zakon video
humorističan a koristan . ovoga lika čistača bi trebali stavljat svuda, baš je fora sa svojom spikom !
Stavi neko superljepilo
moze jedno ot pitanje ????
kako te bug videe gledat na linux-u (ubuntu)
Pomoću VMwarea.
Pomoću ovog:http://www.go-mono.com/moonlight/
Nije mi jasno kako je Petric uspjeo tako zamastiti tipkovnicu. Petric svaka cast.
Nije mi jasno kako je Petric uspjeo tako zamastiti tipkovnicu. Petric svaka cast.

Ja imam Microsoftovu pa mogu skinit masku. Onda cilu masku pod tus i voila!!
Pametan gazda, zaslužio je kost.
Bio sam jako gladan... :)
I šta je sad dodao previše agresivne tekućine pa nema više tipkovnice ili tebam kupit novi bug da vidim kako izgleda čista ???!!!
Bugovci, zasto pobogu Silverlight? Cemu to? To je prva stvar koja mi rusi Firefox 3.5. Zasto to nije moglo biti u flashu?
Da, i mene zanima zašto toliko "gurate" Silverlight kada nije ni do koljena Flashu. Jednostavno sporo se učitava, plugin moram instalirati samo zbog BUG TV-a, ni zašta mi drugo ne služi. Ne kažem da kvaliteta nije dobra ali ipak preferiram Flash. Zašto bar ne ponudite dvije verzije, jednu u Silverlight-u a drugu u Flashu? Mislim da se većina čitatelja slaže samnom.
slažen se sa zokom!
meni SL samo pokvari užitak gledanja zato što malo-malo dođe do prokletog punjenja međuspremnika. krš.
lol, zakon video
humorističan a koristan . ovoga lika čistača bi trebali stavljat svuda, baš je fora sa svojom spikom !
a kad je reko tipkovnica ti je fakat nasty hahahaha
e moji bug-ovci,zar morate upotrebljavat ovo smeće od silverlighta
Neznam zašto vi skačete toliko na taj silverlight! Meni radi odlično svaki puta!
EDIT: svakako, isprike za OT!
Da, i mene zanima zašto toliko "gurate" Silverlight kada nije ni do koljena Flashu. Jednostavno sporo se učitava, plugin moram instalirati samo zbog BUG TV-a, ni zašta mi drugo ne služi. Ne kažem da kvaliteta nije dobra ali ipak preferiram Flash. Zašto bar ne ponudite dvije verzije, jednu u Silverlight-u a drugu u Flashu? Mislim da se većina čitatelja slaže samnom.
Skuplje je i kompliciranije sve raditi u flashu, eto zato.