Zakon
koje su ono teniske
ja vjerujem da mogu hodati po vodi...
ma ovo na plaži napraviš i sve su ženske tvoje
I Isus je to znao prije 2000 godina..-.-..:P
samo što nije imao tenisice i nije trčao :D
jel tko zna koje su ono tene ili moram obične u ljpilo namočit
Haha, biće kamenja postavili ispod. 
ma to su Converse xDDD hehehe
ljudi to je FAKE inace!!!
ja mogu trcati po vodi kad se napusim 
LoL..pa normalno da je fake...=)
A daj mi reci zakaj bi to bio fejk? potkrijepi tu svoju izvjavu nekim valjanim argumentima
LOL! Napravili su videoblog o tome.
Joj, nisi im smio to otkriti... To je ko kad roditelji klincu kazu da djed mraz ne postoji. 
A daj mi reci zakaj bi to bio fejk? potkrijepi tu svoju izvjavu nekim valjanim argumentima
Khm... Ti se to zezas ili sto? Ti nisi imao fiziku u osnovnoj i srednjoj skoli?
nije fake USPIO SAM OMFGGGG
Da je napravio 3-4 koraka vjerovao bih ali 12-13 koliko ih je napravio je ipak malo previše... Fizika je fizika.
Vidi ljudi stvarno vjeruju:Haha...il ste jako naivni ili ste spavali na fizici..tj. vjerojatno je oboje..;)
To što sam ja dao palček dole ne znači da vjerujem.
Recimo ne sviđa mi se da pljuju po ljudima .
I ako je fake kaj se vi niste sjetili toga .
Vjerujem i volio bi vjerovat i da nije fake .
Ako mogu neke životinjice hodati po vodi zašto nebi i mi mogli .
Vjerojatno je imao hovercraft tenke, pa je uspio se zadržat xD
evo sad sam trenirao u kadi ... i stvarno se moze ...
Vidi ljudi stvarno vjeruju:Haha...il ste jako naivni ili ste spavali na fizici..tj. vjerojatno je oboje..;)
Ne pljujemo po ljudima, ismijavamo njihovu naivnost. I to je posve u redu - mozda malo razmisle o cijeloj situaciji i malo porade na sebi, pocnu kriticki razmisljati pa vise nece biti toliko naivni. Ako je covjek naivan, zbog cega netko drugi to ne bi smio primijetiti i komentirati? Ako mu nitko ne kaze da je naivan, kako ce to znati? Kako ce moci raditi na sebi?
I ako je fake kaj se vi niste sjetili toga .
Vjerujem i volio bi vjerovat i da nije fake .
Ako mogu neke životinjice hodati po vodi zašto nebi i mi mogli .
Tako je!
Reci ti njima!
\o/
Ne pljujemo po ljudima, ismijavamo njihovu naivnost. I to je posve u redu - mozda malo razmisle o cijeloj situaciji i malo porade na sebi, pocnu kriticki razmisljati pa vise nece biti toliko naivni. Ako je covjek naivan, zbog cega netko drugi to ne bi smio primijetiti i komentirati? Ako mu nitko ne kaze da je naivan, kako ce to znati? Kako ce moci raditi na sebi?
Pa nemoram sve što dobro vidim kritizirati .
Ljudi di vam je mašta u ovo sivilu od svijeta ?
ja ću ovo probat
trčat ću tako brzo da kad raširim ruke jednostavno ću uzletit
Da je napravio 3-4 koraka vjerovao bih ali 12-13 koliko ih je napravio je ipak malo previše... Fizika je fizika.
Ne moze niti jedan. Automatski 'propada' u vodu. Ne postoji sansa da se zadrzi na vodi niti milisekundu.
ja ću ovo probat
Lažeš!
To je nemoguće napravit!
hahahahhaha nemogu vjerovat koliko ljudi misli da je to stvarno,pa koji vam je?
ja ću ovo probat
Lažeš!
To je nemoguće napravit!
ne sudi moje mogučnosti
Pa nemoram sve što dobro vidim kritizirati .
Ljudi di vam je mašta u ovo sivilu od svijeta ?
Sumnjam da je tu bila rijec o mastanju. Inace, nema nista lose u mastanju/masti. Ali nije u redu tvrditi da je masta stvarnost.
To je onda naivnost, a u tezim slucajevima psihijatrijski poremecaj.