Bez komentara.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vec viđeno al opet dobro...............
Ovaj video izgleda kao neko preseravanje i vjerujem da je to samo reklama za sponzore, ali stvarno svaka čast tipu kako vozi. Ja nisam mogao vjerovati prvi put kad sam gledao. Talent i gotovo.
Moćna reklama...
A tek pred kraj sam skužio 720p...
Tko zna koliko puta su snimali svaki kadar da tako savršeno odvozi...=)
znam tog tipa... ima još hrpa takvih videa na youtubeu 
znam tog tipa... ima još hrpa takvih videa na youtubeu 
"taj tip" je jedan od najpoznatijih rally vozača, ako ne i najpoznatiji pokraj colina
I ti puknes i ostanes ziv...
I ti puknes i ostanes ziv...
Ljudi su se proslavili, u čemu je problem?
Covjek je manager dc shoe company, bavio se raznim ekstremnim sportovima, pa tako malo vozi i rally.
Reci za njega da je jedan od najpoznatijih rally vozaca je blasfemija.
Vjerovatno si ga vidio u dirtu 2 pa zato mislis da je velika zvijezda ccc...
ma za godinu dana vjezbanja mislim da bi i ja to mogao profesionalno odraditi ;)
Ideš koji drift!!! Kad bi svi vozači ovako vozili vulkanizeri bi bili najbogatiji ljudi na planeti :D
Covjek je manager dc shoe company, bavio se raznim ekstremnim sportovima, pa tako malo vozi i rally.
Ne mislim da je ikakva zvijezda niti da je neki veliki vozač, samo govorim da je postao POZNAT
Zato je jedan od najboljih driftera iz rally-a.
To sta radi Ken Block je samo lijepo za oko i nista vise. To ne sluzi nicemu, niti je najbolji polazak kroz zavoj niti nista samo bespotrebno deranja guma, tako da ja mislim da je Ken Block apsolutno nista jer svako moze uvjezbat nesto nakon nekog broja ponavljanja u idealnim uvjetima. Moju tvrdnju dokazuje njegov plasman u WRC gdje ga svi šamaraju kako oce sa ogromnim zaostatcima ako uopce uspije zavrsit etapu.
To sta radi Ken Block je samo lijepo za oko i nista vise. To ne sluzi nicemu, niti je najbolji polazak kroz zavoj niti nista samo bespotrebno deranja guma, tako da ja mislim da je Ken Block apsolutno nista jer svako moze uvjezbat nesto nakon nekog broja ponavljanja u idealnim uvjetima. Moju tvrdnju dokazuje njegov plasman u WRC gdje ga svi šamaraju kako oce sa ogromnim zaostatcima ako uopce uspije zavrsit etapu.
pa kazem,da meni isto netko financira gume i auto i ja bi bio "Ken Block"
Ajde mi reci što bi trebalo bit više od toga da je ljepo za oko. Nije to nikakvo takmičenje i ne, to nebi mogao svatko.
O tome ja govorim. Pogledajte Juhu Kankkunen-a, Marcus Gronholm-a, Tommi Makkinen-a , Sebastien Loeb-a, Richard Burnsa, Petter Solberg i ostale kako voze, ma Block je za njih beba koja se zabavlja.