Krugovi u žitu

poruka: 19
|
čitano: 1.355
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Krugovi u žitu".
3 godine
Krugovi u žitu

Smiješno. Vidi se da su nepravilni.

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
4 godine
Re: Krugovi u žitu
Fićo_CoD 5 kaže...

Smiješno. Vidi se da su nepravilni.

Točno imaš praf potpuno su nepravilni ista prica je i ovo dole kaj drugo fučkaj ga.{#}{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
3 godine
Krugovi u žitu

E to je ipak druga priča {#} al na ovom videu (ne na tom tvom) je baš očito da je fejk {#}

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:59 (Fićo_CoD 5).
2 godine
Krugovi u žitu

bilo je na discoveryju u vezi krugova.. 
Ima neka tvrtka koja to pravi (točnije četvero petero ljudi...)

uzmu letvu i trče poljem :)

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
13 mjeseci
protjeran
Top Bugovac kaže...

Pusti ti Discovery, ukljuci mozak i analiziraj ovo:

http://www.galaksija.info/forum/viewtopic.php?f=7&t=28

World Of Tanks nick: TheChosen
2 godine
TheChosen kaže...
Top Bugovac kaže...

Okani se tih budalaština, zašto je uvijek u žitu, zašto to nije šuma, planina, koja bi bila svrha tih poruka, mir u svijetu?? Ne postoji drugi razlog postojanja tih žita osim da zagolica ljudsku maštu.

2 godine
TheChosen kaže...
Top Bugovac kaže...

To je vjerovatno pisao paranoični čovjek koji misli da ga netko prati ulicom i koji misli da Zemljom upravlja hrpa reptila...
I znanstvenici iz Discoveryja su već rješili ovu stvar.. sve su detaljno proučili i napravili su dokumentarac o tome..
Neda mi se sad pisat puno, ali npr. gledali su kako su žita savijena i uzimali su sve moguće dokaze... 

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 12:24 (Top Bugovac).
4 godine
Krugovi u žitu

Kad Discovery Channel, koji je jedan od najsenzacionalistickih i neskepticnih "znanstvenih" programa, nesto "debunka", onda mislim da stvarno nema smisla o tome razglabati... {#}

Nothing is true, everything is permitted...
13 mjeseci
protjeran
Krugovi u žitu

Smirite strasti, ovakvu reakciju sam i ocekivao, al nisam ja kriv sto vam ego ne dopusta da mozak radi.

Uzivajte u zivotu, gledajte BB, pijte Coca Colu, a ostali koje zanima nesto vise vec ionako dolaze do tih informacija na vise mjesta.

4 godine
TheChosen kaže...

Smirite strasti, ovakvu reakciju sam i ocekivao, al nisam ja kriv sto vam ego ne dopusta da mozak radi.

Uzivajte u zivotu, gledajte BB, pijte Coca Colu, a ostali koje zanima nesto vise vec ionako dolaze do tih informacija na vise mjesta.

Da, ego mi je toliki da ne dopusta pomisao da vanzemaljci prave krugove u zitu... Joj kakvih se izjava nece bit na ovom forumu... Pitam se kome ovdje mozak ne radi, onima koji slijepo prihvacaju slike kao originalne, te teorije o tim slikama kao potpuno tocne, o cemu god one govorile, ili oni koji te slike pokusaju pogledati sa vise stajalista i tada prihvate ono koje je najvjerojatnije.

"Extraordinary claims require extraordinary evidence"

I jos jedna, u zadnje vrijeme sve popularnija, Dawkinsova: "By all means let's be open-minded, but not so open-minded that our brains drop out."

EDIT: @TopBugovac posto si mi dao TD na post o Discoveriju, dobivam osjecaj da si pod "sve su detaljno proucili i rijesili" mislio "Dokazali su da je to paranormalna pojava". U prvom citanju sam shvatio to u smislu "Pokazali su kako se takvi krugovi jednostavno mogu napraviti bez intervencije neceg nadnaravnog". Ako sam krivo shvatio, onda povlacim ono da je Discovery nesto debunkao, i nastavljam potragu za temom koju su korektno, znantveno, skepticki obradili...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 13:50 (Assassin).
3 godine
TheChosen kaže...

Bogami niti tebi, jer ocito ti je nedokuciva misteriozna tehnologija i nadnaravne mogucnosti jednog obicnog skolskog sestara.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
13 mjeseci
protjeran
Assassin kaže...

Zanimljivo, ti vidis da ja tvrdim da su to napravili vanzemaljci (samo neznam gdje sam ja to napisao), neki su poceli  s ad hominem...ah sto reci nego opet ponoviti... ocekivano.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 14:00 (TheChosen).
4 godine
TheChosen kaže...
Assassin kaže...

Zanimljivo, ti vidis da ja tvrdim da su to napravili vanzemaljci (samo neznam gdje sam ja to napisao), neki su poceli  s ad hominem...ah sto reci nego opet ponoviti... ocekivano.

Nazvao si one koji ne misle da su to napravili vanzemaljcima egoistima bez mogucnosti razmisljanja. Sad imamo dvije mogucnosti: ili ti mislis da su to napravili vanzemaljci, ili mislis za sebe da si egoist bez mozga... Ispricavam se sto sam tako brzo zakljucio da imas dobro misljenje o sebi...

4 godine
TheChosen kaže...

Tak i treba da pijmo CocaColu, i gledajmo BB pa bumo usput oglupavljeli ko Bandera i dobro se razboljeli od zašecerene crne vodurine.{#}

Krugovi u Žitu su se pojavljivali, davno prije na zemlji samo kaj nije bilo Fotiča postoje neki stari crteži koji datiraju u 1600 godinu a se mogu nac na internetu normalno. Oni prikazuju istu ili slicnu pricu, ko danas pa kak se to uklapa u cesto vjerovajucu teoriju da to danas radi neka visoko sofisticirana ljudska tehnologija znaci Ameri, Rusi itd jel a ko je to radil prije 400 godina koja visoka ljudska tehnologija.{#}{#}

Ovo dole normalno nije fotka iz 1600 godine, no nebitno sad koji detalji visoka preciznost smislenost nastalo prek noci bez ikakve buke obicno blizu ljudskih naselja kaj drugo ko i sve ostalo.{#}

http://slices-of-life.com/wp-content/uploads/2011/04/96_silburyhill2005.jpg

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
13 mjeseci
protjeran
Krugovi u žitu

Braco cemu tolko uzbudenja?

Znam da ti je ego povrijeden (tipicna reakcija, ali nije ti prvi put), ali malo kontrole nebi bilo naodmet.

P.S. skretanje paznje na neciji ego nije vrijedanje, vec naprotiv pokusaj da se smanji.

4 godine
TheChosen kaže...

Braco cemu tolko uzbudenja?

Znam da ti je ego povrijeden (tipicna reakcija, ali nije ti prvi put), ali malo kontrole nebi bilo naodmet.

P.S. skretanje paznje na neciji ego nije vrijedanje, vec naprotiv pokusaj da se smanji.

Znaci neces odgovorit u koju od dvije kategorije si sebe smjestio? One s velikim egom bez mozga, ili one koji su uvjereni da to rade vanzemaljci...

EDIT: da se razumijemo, moje osobno misljenje je da nismo sami u svemiru, jer je jednostavno vjerojatnost zivota pre velika, ali ne vjerujem da su nas ti vanzemaljci posjetili...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.6.2011 14:16 (Assassin).
2 godine

pa... ovo je već razjašnjena tema... to rade skupina entuzijasta... jednostavno.. za to triba ekipa i dobar konop... ima na youtubu objašnjeno kako radit te krugove na polju.

13 mjeseci
protjeran
Krugovi u žitu

http://thefederationoflight.ning.com/group/cropcircles

Molim te da razmislis na koji nacin je ovo gore moguce napraviti u jednoj noci, bez rasvjete, ovakvom kompleksnoscu i s kojom ekipom?

Znaci ne obracati paznju na mene, sluzbena izvjesca, Discovery bla,bla... vec treba sam donositi zakljucke.

4 godine
TheChosen kaže...

http://thefederationoflight.ning.com/group/cropcircles

Molim te da razmislis na koji nacin je ovo gore moguce napraviti u jednoj noci, bez rasvjete, ovakvom kompleksnoscu i s kojom ekipom?

Znaci ne obracati paznju na mene, sluzbena izvjesca, Discovery bla,bla... vec treba sam donositi zakljucke.

1. Nisam ni mislio da ces mi odgovoriti na gornje pitanje...

2. Ne znam kako je to moguce napraviti.

3. Iako ne znam, ne tvrdim da su to napravili vanzemaljci ili da je to plod neke paranormalne pojave. Ne znam napraviti ni nuklearni reaktor, pa ga ne pripisujem Isusu, E.T.-u ili reptilima.

4. Jesi li ti bio na tim lokacijama pa da si potpuno siguran da su slike originalne i da nisu racunalno "doradjene"? Ako mislis da nitko ne bi isao tako nesto raditi iz dosade, podsjetit cu te da su oni koji su na internet postavili jednu od najpoznatijih snimki nastajanja tih krugova (gdje se vidi kako je neki objekt u nebu, tada se malo sposti, i kako prelazi preko polja, razliciti oblici se stvaraju, a uz video su i neke slike bile prilozene) sada priznali da je sve to plod obicnih racunalnih efekata.

5. Kako znas da je to napravljeno u jednoj noci bez rasvijete? Moguce jednostavno da je farmeru dosadno, pa je potrosio par dana na te krugove. Ali, naravno, to po tebi nije "elegantno" rijesenje. Logicnije je da su dosli vanzemaljci koji imaju fetis na zito...

edit: 6. Oni koji tvrde da je nemoguce saviti zito a da ne pukne, ili ne shvacaju da je na skoro svim slikama krugova u zitu zito jos zeleno (samim time i elasticno), ili nisu nikada vidjeli zito uzivo...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 12:21 (Assassin).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice