L.A. Noire Gameplay

poruka: 19
|
čitano: 752
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "L.A. Noire Gameplay".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: L.A Noire
2 godine
L.A. Noire Gameplay

Half-Life 2 je dobio konkurenta u facijalnoj animaciji. {#}

20 mjeseci
L.A. Noire Gameplay

Čini mi se da mi se neće sviđati ova igra..

Too much thinking.. :D

Zeppe :D
2 godine
RE: L.A. Noire Gameplay
Zeppe kaže...

takodjer

ne da mi se previse misliti dok igram

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
20 mjeseci
Zeppe kaže...

A ja bas cekam takvu igru - nekakva dobra kombinacija GTA i avanture, u Rockstar produkciji, meni je ovo uz Mass Effect 3 najiscekivanija igra ove godine.

2 godine

izgleda fenomenalno..steta sto nece izac na pc

2 godine
Crank1d kaže...

Half-Life 2 je dobio konkurenta u facijalnoj animaciji. {#}

Nije dobio konkurenta vec je nadmasen,kolko sam vidio to je prva igra koja rabi neku novu tehnologiju snimanja facijalnih animacija s hrpom kamera

3 godine
L.A. Noire Gameplay

G' damn, još jeedna ovakva igra i nabavljam si konzolu, nema druge...{#}

Što se tiče razmišljanja to mi je super, naročito u ovakvom tipu igre, a i face likova tj ekspresije emocije su perverzija.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 19:53 (thuglife).
2 godine
L.A. Noire Gameplay

Nadam se da ce i na PC doc.

3 godine
L.A. Noire Gameplay

izgleda predobro, ostaje vidjeti kakva će biti za igrati!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
3 godine
L.A. Noire Gameplay

Ovi koji ne vole razmišljat dok igraju, pretpostavljam da ne gledate ni animacije? Nego samo trk pred rudo, jel? Čemu onda igrat uopće?! Igrajte onda multiplayer FPS igre di nema ni priče ni animacija, nego samo akcija i to pomogućnosti neki jednostavniji FPS, da nebi morali slučajno taktizirat. Ako je punokrvni multiplayer u pitanju, takvi onda prvi pogibaju, jer su uvijek prvi na frontu i prvi poberu metak u čelenku.

Ovo je definitivno eye candy igra :D Uvodi novotarije poput izraza lica, što je za pohvalu, ako će im ispat kako treba...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
20 mjeseci
BRC89 kaže...

Ovi koji ne vole razmišljat dok igraju, pretpostavljam da ne gledate ni animacije? Nego samo trk pred rudo, jel? Čemu onda igrat uopće?! Igrajte onda multiplayer FPS igre di nema ni priče ni animacija, nego samo akcija i to pomogućnosti neki jednostavniji FPS, da nebi morali slučajno taktizirat. Ako je punokrvni multiplayer u pitanju, takvi onda prvi pogibaju, jer su uvijek prvi na frontu i prvi poberu metak u čelenku.

Ovo je definitivno eye candy igra :D Uvodi novotarije poput izraza lica, što je za pohvalu, ako će im ispat kako treba...

Da mi treba preporuka sta da igram sigurno nebi tebe pito..
Ja nakon cijelog dana u skoli ili poslije treninga nemam želju da ne moram previše mozgati oko neke igrice..
Nisam reko da ne mislim dok igram ali najčešće se uz igru pokušam opustiti a ne pretvoriti ju u nešto više od obične razbribrige..

I po čemu ti zaključuješ da netko tko ne voli mozganje u igrama da ne primjećuje animacije? Pa da to ne primjećujem koji bi mi bio smisao igre?

21 mjesec
L.A. Noire Gameplay

Najveća mana je da neće izać za PC samo za te glupe konzole ista stvar sa RDR

★★★★★
2 godine
L.A. Noire Gameplay

Joj...baš mi se svidi igra, i onda pročitam da ništa od PC verzije..{#}

Postoji li ikakva šansa da se ipak pojavi na PC-u?

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
3 godine
Zeppe kaže...

I po čemu ti zaključuješ da netko tko ne voli mozganje u igrama da ne primjećuje animacije? Pa da to ne primjećujem koji bi mi bio smisao igre?

Pa to i ja kažem, a kažem zato što znam da ima blesavih ljudi koji redovito preskaću animacije. Uopće ne prate ni igru ni priću, nego se okreću samom kliktanju po izbornicima i pucanju. Učestovanje u igri im je 0, a igraju samo da se mogu pohvalit kako su neku igru prošli... :/

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d
20 mjeseci
BRC89 kaže...
Zeppe kaže...

Pa to i ja kažem, a kažem zato što znam da ima blesavih ljudi koji redovito preskaću animacije. Uopće ne prate ni igru ni priću, nego se okreću samom kliktanju po izbornicima i pucanju. Učestovanje u igri im je 0, a igraju samo da se mogu pohvalit kako su neku igru prošli... :/

Znam veci broj takvih ljudi..

14 mjeseci
neaktivan
L.A. Noire Gameplay

pls jel ko zna link za download ali da bude ono bez survey i tako dalje!

TNX. 

Jakus JoHn
2 godine
Re: L.A. Noire Gameplay
JosipKIng19 kaže...

pls jel ko zna link za download ali da bude ono bez survey i tako dalje!

TNX. 

A za što to?

14 mjeseci
neaktivan
L.A. Noire Gameplay

LA Noire ali cuo sam da nece izac na PC tako da niss od toga...

tnx

Jakus JoHn
2 godine
Re: L.A. Noire Gameplay
lol
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: L.A Noire
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice