Half-Life 2 je dobio konkurenta u facijalnoj animaciji. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čini mi se da mi se neće sviđati ova igra..
Too much thinking.. :D
takodjer
ne da mi se previse misliti dok igram
A ja bas cekam takvu igru - nekakva dobra kombinacija GTA i avanture, u Rockstar produkciji, meni je ovo uz Mass Effect 3 najiscekivanija igra ove godine.
izgleda fenomenalno..steta sto nece izac na pc
Half-Life 2 je dobio konkurenta u facijalnoj animaciji. 
Nije dobio konkurenta vec je nadmasen,kolko sam vidio to je prva igra koja rabi neku novu tehnologiju snimanja facijalnih animacija s hrpom kamera
G' damn, još jeedna ovakva igra i nabavljam si konzolu, nema druge...
Što se tiče razmišljanja to mi je super, naročito u ovakvom tipu igre, a i face likova tj ekspresije emocije su perverzija.
Nadam se da ce i na PC doc.
izgleda predobro, ostaje vidjeti kakva će biti za igrati!
Ovi koji ne vole razmišljat dok igraju, pretpostavljam da ne gledate ni animacije? Nego samo trk pred rudo, jel? Čemu onda igrat uopće?! Igrajte onda multiplayer FPS igre di nema ni priče ni animacija, nego samo akcija i to pomogućnosti neki jednostavniji FPS, da nebi morali slučajno taktizirat. Ako je punokrvni multiplayer u pitanju, takvi onda prvi pogibaju, jer su uvijek prvi na frontu i prvi poberu metak u čelenku.
Ovo je definitivno eye candy igra :D Uvodi novotarije poput izraza lica, što je za pohvalu, ako će im ispat kako treba...
Ovi koji ne vole razmišljat dok igraju, pretpostavljam da ne gledate ni animacije? Nego samo trk pred rudo, jel? Čemu onda igrat uopće?! Igrajte onda multiplayer FPS igre di nema ni priče ni animacija, nego samo akcija i to pomogućnosti neki jednostavniji FPS, da nebi morali slučajno taktizirat. Ako je punokrvni multiplayer u pitanju, takvi onda prvi pogibaju, jer su uvijek prvi na frontu i prvi poberu metak u čelenku.
Ovo je definitivno eye candy igra :D Uvodi novotarije poput izraza lica, što je za pohvalu, ako će im ispat kako treba...
Da mi treba preporuka sta da igram sigurno nebi tebe pito..
Ja nakon cijelog dana u skoli ili poslije treninga nemam želju da ne moram previše mozgati oko neke igrice..
Nisam reko da ne mislim dok igram ali najčešće se uz igru pokušam opustiti a ne pretvoriti ju u nešto više od obične razbribrige..
I po čemu ti zaključuješ da netko tko ne voli mozganje u igrama da ne primjećuje animacije? Pa da to ne primjećujem koji bi mi bio smisao igre?
Najveća mana je da neće izać za PC samo za te glupe konzole ista stvar sa RDR
Joj...baš mi se svidi igra, i onda pročitam da ništa od PC verzije..
Postoji li ikakva šansa da se ipak pojavi na PC-u?
I po čemu ti zaključuješ da netko tko ne voli mozganje u igrama da ne primjećuje animacije? Pa da to ne primjećujem koji bi mi bio smisao igre?
Pa to i ja kažem, a kažem zato što znam da ima blesavih ljudi koji redovito preskaću animacije. Uopće ne prate ni igru ni priću, nego se okreću samom kliktanju po izbornicima i pucanju. Učestovanje u igri im je 0, a igraju samo da se mogu pohvalit kako su neku igru prošli... :/
Pa to i ja kažem, a kažem zato što znam da ima blesavih ljudi koji redovito preskaću animacije. Uopće ne prate ni igru ni priću, nego se okreću samom kliktanju po izbornicima i pucanju. Učestovanje u igri im je 0, a igraju samo da se mogu pohvalit kako su neku igru prošli... :/
Znam veci broj takvih ljudi..
pls jel ko zna link za download ali da bude ono bez survey i tako dalje!
TNX.
pls jel ko zna link za download ali da bude ono bez survey i tako dalje!
TNX.
A za što to?
LA Noire ali cuo sam da nece izac na PC tako da niss od toga...
tnx
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B