Lego robot slaže rubikovu kocku

poruka: 10
|
čitano: 856
|
moderatori: F1-IVO
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug Onlinea. U nastavku se nalaze komentari na "Lego robot slaže rubikovu kocku".
2 godine

Well, cool robot, primijetio sam da mu je na početku samo "pokazao" kako slagati to, i on složio :D

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
4 godine

opet video koji je već bio postavljen, zar je tako teško provjeriti jel taj video vec prije postavio netko?

www.stripovi.tk
4 godine
neaktivan
RE: Lego robot slaže rubikovu kocku
ivoleko kaže...

opet video koji je već bio postavljen, zar je tako teško provjeriti jel taj video vec prije postavio netko?

Word! Dajte provjeravajte takve stvari.

No dobro, ovo se bar da pogledati više puta  Namigiva

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
2 godine
ivoleko kaže...

Nije isti. Mislite na OVAJ video. Na njemu N95 slaže kocku..

Ali svejedno; već viđeno..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
4 godine
moderator
ivoleko kaže...

reservoir dog kaže...
ivoleko kaže...

No dobro, ovo se bar da pogledati više puta Namigiva

dajte vas dvojica provjerite prvo jel isti video (nije!), pa onda prozivajte Mršti se

4 godine

vidio sam da nije isti -.-

ne potpuno, ali opet je glupo

ali ako je vama to ok, onda cu ja sada postat treci s trecim mobitelom ok?

www.stripovi.tk
2 godine

NENENNENNE NIje istina imam taj robot doma i paltio sam ga 1.6k knm kupio sam u engleskoj. Ja imam stariju verziju koja je dolazila s jednim svijetlosnim senzorom, jednim tipkalo, jednim Ultra-soničnim senzorom i jednim zvičnim senzorom te NXT Brick-om koji je glavni kompjuter programira se pomoć u računala i njihovog drag n drop  programa ili NXC-a koji je Third party Programski editor (Not exetly C)

Pinky je zakon... I ♥ π
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 10:28 (bobica257).
2 godine

Ma dobro, znam tolko je koštalo prije 3.g kad sam ja bio zainteresiran za to.Izlanuo se

4 godine
neaktivan
Miro kaže...
ivoleko kaže...

reservoir dog kaže...
ivoleko kaže...

No dobro, ovo se bar da pogledati više puta  Namigiva

dajte vas dvojica provjerite prvo jel isti video (nije!), pa onda prozivajte Mršti se

U pravu si, isprike autoru teme.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice